Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κι αν το κάνουν περισσότεροι αυτό τι θα γίνει? δεν είναι ο μόνος που κοιμάται 2.5 ώρες τη μέρα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι αν το κάνουν όλοι αυτό τι θα γίνει? δεν είναι ο μόνος που κοιμάται 2.5 ώρες τη μέρα...

Θα πάνε ολοι στο γιατρο και αμα δεν τους βρει τιποτα ειναι μια χαρά και επιστρέφουν στην υπηρεσια τους. Δεν θα πεθανεις μην ανησυχεις. Οσο για τις λιγες ώρες ύπνου αυτο οκ ειναι ένα προβλημα. Του δινεις άδεια ξερω γω κανα 3ωρο να κοιμηθει και το μεσημέρι. Κάπως το ρυθμιζεις. Ξερω γω που διαολο σας έστειλαν? :/

Παντως με 5-6 ώρες ύπνου την ημέρα βγάζεις ανετα μια εβδομαδα προγραμμα που τρεχεις ολη μέρα και κανεις και γυμναστική. 

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα όπως καταλαβαίνεις είναι επιβεβλημένο να σε αφήνουν να κοιμάσαι κι άλλες ώρες (εκτός υπηρεσίας) σε καιρούς εμπλοκής, αν θέλουν να κάνεις την υπηρεσία όπως πρέπει...

Δημοσ.

άρα όπως καταλαβαίνεις είναι επιβεβλημένο να σε αφήνουν να κοιμάσαι κι άλλες ώρες (εκτός υπηρεσίας) σε καιρούς εμπλοκής, αν θέλουν να κάνεις την υπηρεσία όπως πρέπει...

Ναι φυσικά. Ένα 6ωρο χρειάζεται. 

Ατομα να σας σκαντζάρουν δεν είχατε? οι μονιμοι τι έκαναν?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μιλάω για μένα, θα ήμουν αχάριστος, αλλά ξέρω περιπτώσεις της δικιάς μου σειράς αλλού, που τους πήγαινε έτσι χάλια στην εμπλοκή...

πάρε μια ειδική περίπτωση:

στο στρατόπεδό που ήμουν είχαμε έναν φαντάρο Ι4 με οικογενή μεσογειακό πυρετό, ο οποίος απλά δεν άντεχε, μετά από 1.5-2 μήνες 2.5ωρου ύπνου ήταν στο 401 για άλλους 2...

τι κατάλαβαν που τον έλιωσαν? έφερε μετά χαρτί που του απαγόρευε ο γιατρός να κάνει βραδινά νούμερα για να κοιμάται ώστε να μην κουράζεται ο οργανισμός του...

αποτέλεσμα, άλλαξαν τελείως οι υπηρεσίες, προς το καλύτερο ασφαλώς για να μην υπάρχει ειδική μεταχείριση μόνο για εκείνον :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν μιλάω για μένα, θα ήμουν αχάριστος, αλλά ξέρω περιπτώσεις της δικιάς μου σειράς αλλού, που τους πήγαινε έτσι χάλια στην εμπλοκή...

πάρε μια ειδική περίπτωση:

στο στρατόπεδό που ήμουν είχαμε έναν φαντάρο Ι4 με οικογενή μεσογειακό πυρετό, ο οποίος απλά δεν άντεχε, μετά από 1.5-2 μήνες 2.5ωρου ύπνου ήταν στο 401 για άλλους 2...

Αυτο αν έγινε οντως ειναι μλκια. Αυτους που έχουν πραγματικα θέματα δεν τους ενοχλείς. Τυπικα ειναι εκει δεν προκαλουν δεν προκαλεις και ολα οκ. Γενικα ο υπνος ηταν λιγος το θεμα ομως ειναι αυτος που ηταν υπευθυνος αυτων ο δεκανεας ή δεν ξερω και εγω ποιος μονιμος ΕΠΟΠ τι εκανε? δεν εκανε βαρδιες αυτος? οχι τιποτα αλλο καπου πρεπει να φυγει το ποινολογιο του αλλουνου που κοιμηθηκε με το οπλο και το κρανος :P

και αφου την επαθε ετσι οπως λες αρα δεν φταιει αυτος φταιει ο αμεσως απο πανω του. Και μερικοι εποπ το θέλουν γιατι καθονται δεν κάνουν τιποτα και λενε και μλκιες για τους αξιωματικους. 

• Super Moderators
Δημοσ.

καθαρά υπεύθυνος ήταν ο γιατρός που δεν του έδωσε Ι5 παθολογικό να ξεμπερδεύει...

από την στιγμή που δεν είχε δωθεί κάποια οδηγία, όπως σου είπα ότι δώθηκε αργότερα για να μην κάνει πχ βραδυνά νούμερα ώστε να ξεκουράζεται, τι να σου κάνει το στέλεχος? να τον πιστέψει? :P

• Like 1
Δημοσ.

Nα το πει στον υπευθυνο του , δεν μπορω νιωθω χάλια θελω να παω θεραπευτηριο. Τι μου λες τωρα μην το δικαιολογεις. Οταν θές κατι το λές.

Γιατι, νομιζεις δικαιολογειται εισαγωγη στον ΣΤΕΠ λογω αυπνιας? Και ανευ κλινικης συμπτωματολογιας?

Δημοσ.

καθαρά υπεύθυνος ήταν ο γιατρός που δεν του έδωσε Ι5 παθολογικό να ξεμπερδεύει...

από την στιγμή που δεν είχε δωθεί κάποια οδηγία όπως σου είπα ότι δώθηκε αργότερα για να μην κάνει πχ βραδυνά νούμερα ώστε να ξεκουράζεται, τι να σου κάνει το στέλεχος? να τον πιστέψει? :P

Θα μπορουσε να πει το προβλημα του στο στέλεχος και να δει τι θα έκανε και αυτος. Ο γιατρος που του εδωσε το Ι4 δεν εδωσε καποιες οδηγιες? πχ ελευθερος ασκησεων? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που μου λες πρεπει να ειναι τελειως ηλιθιος ο γιατρος και κινδυνευει και την θέση του.

Γιατι, νομιζεις δικαιολογειται εισαγωγη στον ΣΤΕΠ λογω αυπνιας? Και ανευ κλινικης συμπτωματολογιας?

Δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος. Αλλα οταν κάποιος εχει ενα προβλημα μπορει να το πει και να τον στειλεις για επανεξεταση. Δεν ειμαι υποχρεωμένος να υπακούσω σε διαταγη ακομα και ανωτερου μου αν πιστευω οτι έχει λαθος του κάνω αναφορα και τελειωσε και στελνω και τον στρατιωτη για επαναξεταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

του έδωσε κατ'εξαίρεση μετάθεση Αθήνα σε στρατόπεδο ΥΠ που δεν γίνονται ασκήσεις :P

αλλά είμασταν 15 φαντάροι (3 από τις 4 μονάδες) στο στρατόπεδο της ταξιαρχίας, τα νούμερα ήταν χάλι...

Δημοσ.

Ε δεν δικαιολογει καμια εισαγωγη..

Οσο για το ΣΙ, αλλαζει μόνο απο την ΕΠιτροπη Απαλλαγων που υπαρχει στα μεγαλα στρατιωτικα νοσοκομεια, 424, 401, 404 κτλ

Δημοσ.

του έδωσε κατ'εξαίρεση μετάθεση Αθήνα σε στρατόπεδο ΥΠ που δεν γίνονται ασκήσεις :P

αλλά είμασταν 15 φαντάροι (3 από τις 4 μονάδες) στο στρατόπεδο της ταξιαρχίας, τα νούμερα ήταν χάλι...

Ωραια. Αρα ο πάσχων εγινε ελευθερος ασκήσεων. Κοιτα και οι μονιμοι εντολες εκτελουν αμα ηταν στο χερι τους πιστευω θα επαιρναν μονο οσους ΄θελουν και πανε απο επιλογη. 

Μετα αν θες την γνωμη μου .... αν εισαι υγιης και δεν πάσχεις απο κάτι 2 μέρες να κάνεις με 3 ωρες υπνο δεν θα παθεις απολυτως τιποτα .... θα χρειαστει αυριο μεθαυριο στην δουλεια σου να το κανεις αυτο για μια εβδομαδα αν δεν εχεις προετοιμαστει απο τωρα πχ δεν θα μπορεσεις να το κανεις σου φαινεται γελοιο και ομως αν το δεις σαν εκπαιδευση θα σε βοηθησει καποια στιγμη στο μελλον ειναι πολυ πιθανο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι σίγουρα, 2 μέρες με 3ώρες ύπνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό γίνεται 10-15μερο, είναι κάπως ζόρι...

Δημοσ.

ναι σίγουρα, 2 μέρες με 3ώρες ύπνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό γίνεται 10-15μερο, είναι κάπως ζόρι...

Δεν βγάζουν καλα τις βάρδιες μωρε. Δεν ξερω τους μονιμους τι τους εχουν και κάνουν ωρες ωρες. 

15 μέρες ναι ειναι αρκετά. Οχι απλα ζορι θα γινεις ζόμπι στο τέλος. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...