Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κυριοι.

Αυριο θα παω για εξεταση ψυχικης ικανοτητας.

Γνωριζετε τι ερωτηματα θα μου θεσουν; Δεν θελω να χαρακτηριστω ως Ι5 ψυχολογικο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι μεσα στο στρατοπεδο;

1η μερα βλεπαμε τον ψευτοψυχολογο-φανταρο υγειονομικού.

Αν σε παραπεμψαν στο 401 για περαιτερω εξετασεις:

Να σαι ο εαυτος σου και μην μιλησεις για μπανανιες που φυτρωσαν ή αόρατα μηχανακια!

Δημοσ.

Εισαι μεσα στο στρατοπεδο;

1η μερα βλεπαμε τον ψευτοψυχολογο-φανταρο υγειονομικού.

Αν σε παραπεμψαν στο 401 για περαιτερω εξετασεις:

Να σαι ο εαυτος σου και μην μιλησεις για μπανανιες που φυτρωσαν ή αόρατα μηχανακια!

Στο 414 με παραπεμψανε. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Στο 414 με παραπεμψανε. Ευχαριστω.

ναι ρε εκει ειναι οι ψυχιατροι οχι στο 401 :P πανω στην πεντελη μαζι με τα κατσικια

Δημοσ.

με τους λύκους και τις αρκούδες...

no offence. απλα εκει πανω στο 414 δεν εχει τιποτα γυρω. ειναι αδειο το βουνο :P

Δημοσ.

no offence. απλα εκει πανω στο 414 δεν εχει τιποτα γυρω. ειναι αδειο το βουνο :P

Ναι ειναι σχεδον ερημο θα ελεγα σε σχεση με το 401. Δυστυχως επηγα σε ωρα συνεδριασεως των ιατρων και επρεπε να περιμενω πανω απο μια ωρα οποτε θα μεταβω και αυριο.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.

Πληροφορηθηκα απο ενα ιατρο οτι ειναι δυνατον να κανεις αοπλη θητεια με ενα τροπο πολυ ευκολο αλλα επειδη δεν εδωσα επαρκη προσοχη μου διεφυγε τι ειπε. Παντως δεν ηταν οπλοφοβια η προβλημα ορθοστασιας. Ξερετε πως αλλιως γινεται;

Δημοσ.

Πληροφορηθηκα απο ενα ιατρο οτι ειναι δυνατον να κανεις αοπλη θητεια με ενα τροπο πολυ ευκολο αλλα επειδη δεν εδωσα επαρκη προσοχη μου διεφυγε τι ειπε. Παντως δεν ηταν οπλοφοβια η προβλημα ορθοστασιας. Ξερετε πως αλλιως γινεται;

Αν δεν αναφερεσαι σε Ι4 ψυχολογικο, υπαρχουν άλλα Ι4 (και Ι3 αοπλα)

τα οποια ειναι [παρα] πολυ δυσκολο* να αποδειχθουν οτι δεν τα εχεις..!

:devil:

*Δυσκολο υπο την εννοια οτι, κανεις δεν θα αφιερωσει τοσο χρονο για να

αποδειξει οτι, ενας απο τοσους φανταρους ειναι μεγας..θεατρανθρωπος!

:lol:

Δημοσ.

Μια χαρά ασχολούνται και αν θέλουν καταλαβαίνουν ποιος κοροϊδεύει

Για οπλοφοβια πάντως νομίζω ότι θεωρείσαι τόσο γιωτάς που πας σπίτι σου

Δημοσ.

Μια χαρά ασχολούνται και αν θέλουν καταλαβαίνουν ποιος κοροϊδεύει

Για οπλοφοβια πάντως νομίζω ότι θεωρείσαι τόσο γιωτάς που πας σπίτι σου

Οπλοφοβια = δεν πας σπιτι σου, κανεις μια κανονικη (sic!) Ι4 θητεια

:-D  

[αν θυμαμαι σωστα, καθως ειχαμε καποιον, που το ειχε παραστησει]

Π.χ. επιληψια, ή προβληματα ακοης, αποδεικνυονται μα δυσκολα

Η επιληψια, μπορει να απαιτησει κι εβδομαδες παρακολουθησης,

ενω μπορουν να αποδειξουν μονο οτι, δεν εισαι εντελως κουφος!

:-(

Ολα αυτα, μπορει καποιος να τα μεγαλοποιησει αν υπαρχουν, ακομη και να τα...προσποιηθει:

αν γνωριζει -εννοειται, σε αριστο βαθμο/τελεια- κλινικη εικονα, ιστορικο, αγωγη, τα παντα ολα

:devil:

Δημοσ.

Κουφός είναι καλή φάση, εμένα είχαν πάει να με βγάλουν κουφό από γραφειοκρατικό λάθος και θα την έβγαζα αοπλος, όμως τα υπόλοιπα ηλίθια άτομα που είχαν εμπλακεί στο ίδιο (λαθος) ζήτησαν επανεξέταση (είχε βγει το 10% της ιλης άοπλο), το έψαξαν ενώ στην αρχή δεν είχαν ασχοληθεί, μας έστειλαν ξανά στεπ και τελικά μόνο ένας στους 160 ήταν πραγματικά κουφός

Αλλά αν δε μιλούσαν οι άλλοι, 15-16 άτομα θα είχαμε γλιτώσει σκατο από καθαρή τύχη

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ισχυριστεις μαξιμαλιστικα παρα μονο οσο χρειαζεται...κουφαμαρα, για να γιωτεψεις
:P
Οποιος εχει κανει 2-3 ακοογραμματα -για παραδειγμα οι μουσικοι, συνηθως, την βαριακουνε τελικως-
καταλαβαινει οτι μπορει να "τεντωσει" επιλεκτικα τα αποτελεσματα του/παρουσιασει χειροτερη εικονα
:ph34r:

Δημοσ.

Ρε παιδες εκοψα την αναβολη κλπ και μου ειπαν οτι θα ερθει χαρτι για Β ΕΣΣΟ δηλαδη τον Μαρτη.Ποτε να περιμενω αυτο το χαρτι;Μεσα αυτουνου του μηνα,αρχες του αλλου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...