christos_0b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να διαβάσω μια μικρή συμβουλή στους νέους. Αν έχεις βύσμα διάβαινε, αν έχεις κώλο στήσε κι αν δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε. Σιγα μην σκιστει κανα καλτσον , ξεφτιλα διακοπες ειναι ο στρατος πλεον , 2-2 σκοπια , ουτε την βασικη εκπαιδευση δεν κανουνε στο κεντρο και στην μοναδα ακομα και συνορα να κατσεις συνολο 5-6 μηνες ? Οποιος εχει παραπονο οτι πηζει, δεν περναει καλα κλπ στον στρατο σημερα, ειναι απλα καλο/κακομαθημενος μπουλης , το ιδιο οταν μπηκα και εγω βεβαια το 2004 , αν και ειχε διαφορες απο αυτα που ακουω σημερα σιγα τ'αυγα ... μια χαρα περναγαμε ακομα και σε περιοδους εμπλοκης.
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όλα σχετικά είναι. Κακοπερνάς σχετικά με τι; Σχετικά με άλλες μονάδες; Ναι μπορεί να είσαι 3000 φορές χειρότερα, απο συμπεριφορά στελεχών, συνθήκες διαβίωσης, υπηρεσίες κτλ. Σχετικά με την έξω ζωή του δεν νομίζω κανείς να συγκρίνει τον στρατό. Σχετικά με τους πατεράδες μας κτλ; Γιατί να το συγκρίνω, είναι άλλες εποχές, άλλες οι συνθήκες και στην καθημερινότητα, άλλες οι απαιτήσεις κτλ. Ήταν άλλη η ζωή και στην πολιτική ζωή. Ο στρατός γιατί να μείνει το ίδιο χάλια, και να μη συμβαδίζει με τις εποχές; Όσο ενοχλητική είναι η γκρίνια των σημερινών φαντάρων που είναι καλομαθημένοι, τόσο ενοχλητικό είναι να ακούω τη προηγούμενη γενιά να μας λέει για τα δικά τους βάσανα στον στρατό και πως όλα τώρα είναι ρόδινα, να μη γκρινιάζουμε για τίποτα κτλ.
nemesiskp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βγηκε τελικα που παρουσιαζομαι.ΚΕΕΜ Σπαρτη τεχνικο.Αντε να δουμε.
dante14023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερες! εγω αυλωνα τεθωρακισμενα! εχουμε τιποτα info?? γενικα δεν διαβαζω και τα καλυτερα, ειδικα για μετα στις μοναδες.....
lupo2109 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες καλες διακοπες.Κοιταξτε να τις χαρειτε...ειναι οι τελευταιες "ανεμελες" και χωρις ευθυνες διακοπες.... 1
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βγηκε τελικα που παρουσιαζομαι.ΚΕΕΜ Σπαρτη τεχνικο.Αντε να δουμε. Ζωάρα θα κάνεις εκεί βυσματάκι
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Λες και θα μείνει εκεί μετά την ορκομωσία. 1
shini.gami Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ζωάρα θα κάνεις εκεί βυσματάκι κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο? 1
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο? Σιγά το κολέγιο.. Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro? Το ΚΤΕΛ σε αφήνει Σπάρτη. Μετά θες ταξί γιατί το στρατόπεδο είναι έξω από τη Σπάρτη προς Γύθειο. Τώρα πόσο είναι το εισιτήριο για Σπάρτη δε ξέρω αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να το μάθεις. Καλό είναι να πας νωρίς για να ξεμπερδεύεις. Να βρεις και κάνα νούμερο σε ρούχα. Λες και θα μείνει εκεί μετά την ορκομωσία. Το 90% που πάει τεχνικό δε πάει τυχαία. Κάπου καλά έχει κλείσει και για μετά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά το κολέγιο.. still VIP κέντρo...
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 still VIP κέντρο Really ;; Τι όπλο έχει στη Λαμία; Μηχανικό; πάντως 2 σειρές μου, μου είπαν ουδέτερα πράγματα. Τα λαμογια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Υλικού Πολέμου... KEYΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υψηλών Προσώπων) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις