Zaknafein Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αυτο.δείχνεις το φύλλο πορείας και σου δίνουν την κατάσταση επιβίβασης. Δεν ξέρω καν αν δικαιούσαι κατάσταση επιβίβασης ως ΔΕΑ. Εμείς πληρωθήκαμε μετά την ορκομωσία ως ΔΕΑ και δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για κατάσταση επιβίβασης και από όσους ξέρω, ταξιδέψαμε με δικά μας έξοδα. Με αυτούς που ήταν να πάνε νησιά δεν ξέρω τι παίχτηκε μόνο. Όλα αυτά πριν 4 χρόνια, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Μην μπερδεύεις πάντως το Φύλλο Πορείας με την κατάσταση επιβίβασης, είναι διαφορετικά έγγραφα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αυτο.δείχνεις το φύλλο πορείας και σου δίνουν την κατάσταση επιβίβασης. που το δειχνεις; καμμία σχέση, απο το στρατοπεδο πρέπει να σου δώσουν την κατ. επ., το φύλλο πορείας ειναι απλά για να το δειξεις όταν παρουσιαστείς στην καινούργια μονάδα. Αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν θελει χαρτι για να παω να παρω κατασταση επιβιβασης και απο που πρεπει να παω(φρουραρχειο ή αστυνομια Χαιδαριου).Απο οτι καταλαβα εσυ μου λες να παω και χωρις χαρτι στο φρουραρχειο. απο το φρουραρχείο θα παρεις την κατ. επ. και πρέπει να έχεις και το χαρτι καταταξης, αλλιώς δεν έχουν τα στοιχεία των φαντάρων. Θα δεις όταν πας εκει, σε κάτι τεφτέρια γράφουν τους επισκέπτες...
mindtrapper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ειναι τριπολη και εγκαταστασεις ειναι καινουργιες. ειναι διακλαδικο εχεις και τους 3 κλαδους. καλα λογια εχω διαβασει Ναι μια χαρά, εκτός αν είσαι πεζικό... :devil:
nemesiskp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ρε τα κρεβατια παλευονται;Πολλοι στο νετ προτεινουν να παρεις μαζι σου 1-2 σεντονακια για καλου κακου,ενω μερικοι λενε ακομα και για υπνοσακο με το πλεονεκτημα οτι γλυτωνεις το καθημερινο στρωσιμο του κρεαβατιου.
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλά εννοείται ότι δε θα χρησιμοποιήσεις τα σεντόνια/κουβέρτες/μαξιλάρια του στρατού. Ο υπνόσακος είναι μακράν η καλύτερη λύση. 5
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στρωνεις ενα σεντονακι απο πανω και μετα ριχνεις τον υπνοσακο... Ετσι οταν ξυπνας τα μαζευεις και απλα τεντωνεις την κουβερτα ... Ετοιμος σε 5 λεπτα το πρωι... 3
Gtr34 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση στο κεντρο να μην επιτρεπουν τους υπνοσακους γι αυτο να παρεις μαζι σου σεντονι και μαξιλαροθηκη . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δύσκολο, άσε που μπορείς να τον κρύβεις στο λουκάνικο, τον βγάζεις αφού έχουν κλείσει τα φώτα και ξυπνάς νωρίτερα για να τον ξανακρύψεις...
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επιτρεπόταν ακόμα και στο Πεύκο, οπότε καταλαβαίνεις. Απλά ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου πουλάνε στα ΚΨΜ.
flik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σεντόνι και υπνόσακος, ώστε να μην ακουμπάς πάνω στη κουβέρτα.Απλά έτσι θέλει μια φορά ένα πολύ πολύ καλό στρώσιμο το κρεβάτι ώστε να μη χαλάει μετά. Θα μου πεις στο κέντρο θα το βρεις στρωμένο όπως στο έστρωσαν οι προηγούμενοι, αλλά εκεί ούτως ή άλλως δε σε νοιάζει, δεν ελέγχουν αυστηρά τα κρεβάτια. Μέχρι να πας στη μονάδα θα έχεις μάθει, και εκεί που θα έχεις (λογικά) μόνος σου ένα κρεβάτι, θα το στρώσεις απο την αρχή. Απο την αρχή αρχή. Και τέλος. Είναι εξαιρετικά απίθανο να στον κρατήσουν τον υπνόσακο, αλλά ακόμα και έτσι, θα στο κρατήσουν. Δεν θα σε κάνουν τίποτα.
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στο κεντρο που ημουν στο πευκο αφηναν οι εκπαιδευτες υπνοσακο αλλα κανονικα απαγορευεται.Τωρα για μετα αναλογως που θα υπηρετησεις κτλ.Προσωπικα εαν κανεις κανονικη θητεια και δεν εχεις 2000 μερες βυσματικες αδεια τα "σπυρακια" δεν θα τα γλιτωσεις σε λαιμο και πλατη.Ειδικα το καλοκαιρι ειναι οτι χειροτερο.
Geos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η αρνηση ορκομωσιας ειναι ανυπακοη η βαρυτερο αδικημα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα δεν ειναι, λες ότι έχεις ορθοστατική υποταση, πονάνε τα γονατα σου, κτλ. αν χρειαστει πας στο γιατρο και πέρνεις ένα ευ/εα και σε αφήνουν στην ησυχία σου.
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα δεν ειναι, λες ότι έχεις ορθοστατική υποταση, πονάνε τα γονατα σου, κτλ. αν χρειαστει πας στο γιατρο και πέρνεις ένα ευ/εα και σε αφήνουν στην ησυχία σου. Εαν απλα το κανεις αυτο θα ορκιστεις στην εκκλησια μαζι με οσους ειναι ασυχρονιστοι και ακαταλληλοι για παρελαση.την ορκομωσια θα την γλιτωσει μονο εαν πει οτι δεν πιστευει κτλ.οχι με δικαιολογιες του τυπου πονανε τα γονατα μου κτλ
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αυτο με την εκκλησία δεν το ξέρω, πρωτη φορά το ακούω. Αλλά αν δηλώσεις αθεος, κτλ. πάλι θα ορκιστείς με τους αθεους, αλλοθρησκους, κτλ. δεν την γλιτώνεις την ορθοστασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις