Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο με την εκκλησία δεν το ξέρω, πρωτη φορά το ακούω. Αλλά αν δηλώσεις αθεος, κτλ. πάλι θα ορκιστείς με τους αθεους, αλλοθρησκους, κτλ. δεν την γλιτώνεις την ορθοστασία. 

Στο πευκο τουλαχιστον που ορκιστηκα εγω και ξερω ετσι εγινε.Οσοι δεν μπορουσαν την ορθοστασια η δεν μπορουσαν να λειτουργησουν καλα μεσα στην παρελαση κτλ ορκιστηκαν στην εκκλησια που εχει...Α για την ορθοστασια δεν ξερω τι να σου πω.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δύσκολο, άσε που μπορείς να τον κρύβεις στο λουκάνικο, τον βγάζεις αφού έχουν κλείσει τα φώτα και ξυπνάς νωρίτερα για να τον ξανακρύψεις...

stealth level: Thresh :-D

Δημοσ.

Ξεκινάς να πας στην ορκομωσία και λιποθυμάς...

True story.

Σειρά 312, ορκομωσία στην Καλαμάτα, 3 λιπόθυμοι φαντάροι. (μόνο που δεν φάνηκε να τό'καναν επίτηδες...ορκίζονταν με 40+°C οι καημένοι)

Δημοσ.

Ξεκινάς να πας στην ορκομωσία και λιποθυμάς...

Εγω εβλεπα να πεφτουν στην διαρκεια της ορκομωσιας οχι οταν πας.. Μαλλον αγχωθηκες χωρις λογο...

Δημοσ.

True story.

Σειρά 312, ορκομωσία στην Καλαμάτα, 3 λιπόθυμοι φαντάροι. (μόνο που δεν φάνηκε να τό'καναν επίτηδες...ορκίζονταν με 40+°C οι καημένοι)

3 ειναι επιτυχια.εγω σειρα 323 στο πευκο και ειχαμε 2 στον λοχο μου που ειδα κατα την διαρκεια δεκεμβρη μηνα.Τον αυγουστο του 2012 η 11 δεν θυμαμαι καλα στο πευκο μας ειπαν οτι ειχαν πεσει σαν τα κοτοπουλα καμια 50αρια...

Δημοσ.

Τί στο καλό κάνουνε στην ορκομωσία και λιποθυμάνε όλοι;

εχει ΠΟΛΛΕΣ ωρες ορθοστασια και τεντωμα.(τουλαχιστον στο πευκο που ορκιστηκα).απο τις 8μιση μας ειχαν ορθιους μεχρι τις 11 που ξεκινησε η ορκωμοσια + ποση ωρα κρατησε.

Δημοσ.

Αυτό θα σου έλεγα. Αν δεις άλλες ορκομωσίες (εκτός ΕΔ) θα βάλεις τα γέλια.

Στο Πεύκο σ' έχουν τέντα, να κοιτάς στο ένα και να μη φαίνεται ότι ανασαίνεις.

Δημοσ.

Αυτό θα σου έλεγα. Αν δεις άλλες ορκομωσίες (εκτός ΕΔ) θα βάλεις τα γέλια.

Στο Πεύκο σ' έχουν τέντα, να κοιτάς στο ένα και να μη φαίνεται ότι ανασαίνεις.

Ρε τι τέντα. Στον στρατο δεν κάνουν τιποτα. Ετσι οπως έχει γινει.

Ειμαστε τώρα σε κλήση για αναφορά πριν το φαγητο (έχουμε κάνει και απο 4-5 γύρους την πλατεια άλλοι επαιρναν κάμψεις) και περνάει το βύσμα ο φανταρος με το τσιγαρο στο χέρι να μιλάει στο κινητο απο μπροστα μας και ασκεπής.Οδηγάρα του διοικητή. 

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω, απλά ανέφερα τι επικρατούσε στη δική μου ορκομωσία. Μπορείς να τη δεις εδώ:

Nαι ρε. ΕΔ ειναι τέντα. Και κλασσικά απαγορεύεται το βάδισμα επιτρέπεται το τρέξιμο.Πέρα απο την όποια γυμναστική το απογευμα ή την πρωινή οπου πας ΤΡΕΧΕΙΣ!!! Έτσι πρέπει οχι που τους βάζουν να κάνουν ενα γυρο το στρατοπεδο και το απογευμα πεφτουν τηλέφωνα (μας βασανίζουν) χαχαχαχα ένα γυρο και έρεψαν οι μούλοι. Και μετα στις παρέες εξω εγω πηγα στρατο εκανα σκοπια με -10 έξω στο χιονι κάτσε καλά. :P

ΥΓ Μια απορια... γιατι το χέρι τοσο πάνω στην παρέλαση? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...