Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλύτερα να βγάλεις ακτινογραφία για να αποφύγεις την έξτρα ταλαιπωρία . όχι και ταλαιπωρία ένα από τα επίσημα φιδιάσματα των ΚΕΝ... 1
chrisxkar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επειδή μάλλον σε δικό μου post σχετικά με 60 σερί μέσα και Λήμνο αναφέρεται ο Pablo_Hasan, αν επιτρέπεται, σε ποια μονάδα ήσουν και τι σειρά; Ατσική και 322; 323 κασπακα τμχ 1
Inler Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κατι ακομα για βιβλιαριο υγειας που χρειαζεται επειδη ειμαι στο οικογενεικο τι παιζει;
igoods Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Κατι ακομα για βιβλιαριο υγειας που χρειαζεται επειδη ειμαι στο οικογενεικο τι παιζει; Αυτο δεν χρειαζεται καν.Εγω δεν το ειχα παρει και ουτε ειδα να το ζητανε.
FreakBoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ειχα παει προς το τελος του Δεκεμβριου να φτιαξω τα χαρτια για την αναβολη, πηρα την βεβαιωση απο το ιεκ πηγα στα κεπ εφτιαξα τα χαρτια και μου ειπαν οτι θα επικοινωνισουν μαζι μου οταν θα βγει.Ειναι λογικο που δεν εχουν επικοινωνισει μαζι ακομα ;;Τοσο πολυ αργει ολη η διαδικασια για την αναβολη η παιζει κατι αλλο;
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πώς γίνετε να διώξω αυτό το ψαρόθεμα απτα μηνύματα μου?? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 πάνω δεξία, unfollow?
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 πάνω δεξία, unfollow? Δεν λέει unfollow! Συνδρομή στο θέμα λέει. Δηλαδή follow. Θέλω να το βγάλω απο το "Τα μηνύματα μου" Γίνετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα μηνυματά μου=my content? δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
olympiakosgate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση εχω. Μπηκα το γεναρη τεθωρακισμενα αυλωνα τωρα ειμαι στην ειδικοτητα και μετα θα παω σαμο παραμεθωριο. Ειμαι 8μηνος λιγω του οτι ειμαι πολυτεκνος. Το θεμα ειναι οτι Μου ειπαν οτι στους 5 μηνες θητειας κανεις κατι σαν αιτηση για να σε στειλουν σε στρατοπεδο κοντα στο σπθτι σου αλλα δεν σε ενημερωνουν απο το στρατοπεδο πας μονος σου και το κανεις. Εγω ειμαι απο κιρινθο οπου υπαρχουν δυο ψιλο βυσματικα στρατοπεδα το ενα στο λουτρακθ καθ το αλλο στις κεχριες. Ποσες πιθανοτητες εχω να επιστρεψω σπιτι μου ;;; μπορει να μιυ φαει την θεση κανα βυσμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 τα χαρτιά δεν τα δίνεις στους 5 μήνες, τα δίνεις όσο πιο νωρίς μπορείς (μπορούν να τα πάνε οι δικοί σου) στη στρατολογία της περιοχής σου... ουσιαστικά είναι τα χαρτιά για το 8μηνο, με το οποίο παίρνεις "αυτόματα" και μετάθεση κοντά στο σπίτι σου τους τελευταίους 3-4 μήνες
panos2171 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν έχεις βύσμα θα πας, αν δεν έχεις και βρεθούν αλλοι που έχουν σίγουρα θα σου φανε τη θέση. Στο στρατό όταν θες να πας εκεί που σε βολεύει πας με βύσμα και όχι με το σταυρό στο χέρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εντάξει εντάξει οι μεταθέσεις των 8μηνων δεν καβατζώνονται από άλλους συνήθως, οι κατ'εξαίρεση (μετά το κέντρο) είναι συνήθες φαινόμενο... 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα χαρτια για το 8μηνο τα εχω καταθεσει οποτε ειμαι καλλημενος
N3k21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα χαρτια για το 8μηνο τα εχω καταθεσει οποτε ειμαι καλλημενος Όχι απόλυτα. Να τα καταθέσεις και στο στρατολογικό γραφείο της μονάδας σου. Κανονικά θα πρέπει να σε ενημερώσουν οι ίδιοι, καθώς και να σου δώσουν ειδικό έντυπο, στο οποίο συμπληρώνεις τις "Φρουρές Προτίμησης" (τις μονάδες δηλαδή που θες να μετατεθείς αργότερα) κατά σειρά προτεραιότητας. Λογικά η παραπάνω διαδικασία θα γίνει μερικές ημέρες αφού παρουσιαστείς στη μονάδα, μαζί με τη συνέντευξη που θα σου πάρουν. Καλού κακού να κρατάς λοιπόν και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ή όποιο άλλο δικαιολογητικό χρειάζεσαι. Ως πολύτεκνος καλό είναι να έχεις και πιστοποιητικό της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων, το οποίο θα χρειαστεί για να λάβεις μισθό πολυτέκνου (από 8 ευρώ θα παίρνεις κοντά στα 30, δεν είναι κι άσχημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις