Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτα που θυμαμαι εγω και ειδα τους περισσοτερους δεα οι λοχαγοι οχι απλα δεν τους συμπαθουσαν,αλλα πολλες φορες τους ετρεχαν περισσοτερο απο αλλους.τωρα κατι υπολοχαγοι και  ανθυπολοχαγοι οκ δεν ασχολιοντουσαν..Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν δεα που νομιζαν οτι ειναι ραμπο και δεα που ενω ηταν πολυ καλυτεροι σε ασκησεις απο τους δηθεν ραμπο σου μιλουσαν σαν φιλοι και δεν στο επαιζαν καμποσοι.Φσυικα αυτο ισχυει και για ολους τους μονιμους.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με βάση το χαρτί αυτό τώρα πάω για 6 μήνες αναβολή?Υπάρχει πιθανότητα για ετήσια ή και πιθανότητα του να μην πάρω καθόλου αναβολή? 

Ευχαριστώ! 

Κανονικα για 6μηνη. Θα μπορουσες ο ιδιος να ζητησεις και ετησια ακομη => ενα τζογαρισμα ειναι οπου δεν εχεις κατι να χασεις,

ενω παιζει τουλαχιστον 1 πιθανοτητα να την κερδισεις, ειδικα αν εχεις καμποση ιατροχαρτουρα -> που να συνεπικουρει σε αυτο.

Δημοσ.

Κανονικα για 6μηνη. Θα μπορουσες ο ιδιος να ζητησεις και ετησια ακομη => ενα τζογαρισμα ειναι οπου δεν εχεις κατι να χασεις,

ενω παιζει τουλαχιστον 1 πιθανοτητα να την κερδισεις, ειδικα αν εχεις καμποση ιατροχαρτουρα -> που να συνεπικουρει σε αυτο.

Βασικά με ρωτησε η γιατρός που μου έδωσε το χαρτί αν θέλω πάνω από 6 μήνες και της είπα οτι θα ήθελα τουλάχιστον 1 χρόνο αν ήταν εύκολο αλλά εντέλει έγραψε αυτό..Θα το ρισκάρω μήπως και πάρω χρόνο.Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Καλησπερα!αυριο θα παω στα κεπ να δηλωσω εαν θελω να μπω ή στην αεροπορια ή στις ειδικες δυνάμεις ή στο ναυτικο...λεω να βαλω αεροπορια...ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να βαλω?

Δημοσ.

Τί να σε ενημερώσουν;Δεν ενημερώνουν. ΜπεςLink.png Site: εδω και δες.

Εμένα σε 1 εβδομάδα μου την είχαν περάσει.

Μια ερώτηση,εγώ έχω τελειώσει τη θητεία εδώ και 1 χρόνο αλλά τώρα που μπήκα από περιέργεια έβγαλε ''δεν έχετε αναβολή στράτευσης''.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει έχετε εκπληρώσει τα καθήκοντα σας;Ή λέει σε όλους το ίδιο που έχουν απολυθεί;

Δημοσ.

Και εμένα "Δεν έχετε αναβολή ..." λέει. Σου λέει αφού ήρθε και τελείωσε τι να ανανεώνουμε site και μλκς τώρα... :-)

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την απάντηση που μπήκες στον κόπο να το τσεκάρεις.

Ανησύχησα προς στιγμή λέω κάτσε μην γίνει κανένα λάθος και με ξαναπάνε στο παλιόνησο (ελληνικό κράτος είναι αυτό δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη)....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την απάντηση που μπήκες στον κόπο να το τσεκάρεις.

Ανησύχησα προς στιγμή λέω κάτσε μην γίνει κανένα λάθος και με ξαναπάνε στο παλιόνησο (ελληνικό κράτος είναι αυτό δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη)....

Ε, είπαμε να πάμε μια φορά. Τη δεύτερη Ι5... :-)

Δημοσ.

Αναλόγως τη μονάδα αυτά, σίγουρα βέβαια οι ΔΕΑ είναι τα παιδιά για όλες τις δουλειές...

δεν ξερω αν ειναι για ολες τις δουλειες, αλλα εγω δεν το μετανοιωσα με τιποτα! Το τελευται πραγμα που θα ηθελα ηταν να ειμαι φανταρος εσωκλειστος σε κανα κατσαβραχο. Ισως να μου εκατσε καλα, ΠΒ, στη σχολη ζορικα αλλα πολυ καλη εμπειρια, μυτιληνη απο Μαη μεχρι Χριστουγεννα απο τις περιοδους που αναπολω συχνα και τελος στο ΓΕΣ 6 μηνες βαρετοι, το μετανοιωσα που δεν εμεινα στο νησι, αλλα δημοσιος υπαλληλος με την βουλα, 2.30 γεια σας, σκ γιορτες αργιες σπιτακι σου και 560 ευρω τον μηνα που για να τα παρεις τωρα εξω ο λοχαγος σου φαινετε ενα ζουμπουρλουδικο αρκουδακι
Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι για ολες τις δουλειες, αλλα εγω δεν το μετανοιωσα με τιποτα! Το τελευται πραγμα που θα ηθελα ηταν να ειμαι φανταρος εσωκλειστος σε κανα κατσαβραχο. Ισως να μου εκατσε καλα, ΠΒ, στη σχολη ζορικα αλλα πολυ καλη εμπειρια, μυτιληνη απο Μαη μεχρι Χριστουγεννα απο τις περιοδους που αναπολω συχνα και τελος στο ΓΕΣ 6 μηνες βαρετοι, το μετανοιωσα που δεν εμεινα στο νησι, αλλα δημοσιος υπαλληλος με την βουλα, 2.30 γεια σας, σκ γιορτες αργιες σπιτακι σου και 560 ευρω τον μηνα που για να τα παρεις τωρα εξω ο λοχαγος σου φαινετε ενα ζουμπουρλουδικο αρκουδακι

Ετσι οπως τα λες ειναι καλα,ειδικα στο τελος που μαλλον ησουν σπιτι σου η σου εκατσε καλα η εβαλες βυσμα.Γιατι και εγω σκεφτηκα να παω αλλα το να με στειλουν εκτος αθηνων που μενω και να χαλαω σε ενοικιο και φαγητο οσα θα παιρνω και ισως και παραπανω με εκανε να αλλαξω γνωμη.Παλια απο οτι μου εχουν πει επαιρναν ΠΟΛΥΥ ΚΑΛΑ λεφτα.

Δημοσ.

Έχει κοπεί το παραμεθόριο που όντως ήταν καλή ενίσχυση στο μηνιαίο εισόδημα. Από την άλλη και ως απλός φαντάρος παλι θα χαλάσεις λεφτά. Ως ΔΕΑ μπορεί να μη βάζεις τίποτα στην τσέπη αλλά δε βγάζεις κιόλας ή έστω βγάζεις πιο λίγα.

Δημοσ.

Πήρε η στρατολογία σήμερα τηλέφωνο σπίτι μου και με έψαχνε (είπαν εντωμεταξύ ότι η αστυνομία δεν με βρήκε, ενώ οι γονείς μου δεν λείπαν τόσο καιρό, τέλος πάντων). Ο τύπος είπε στον πατέρα μου ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να κηρυχτώ ανυπότακτός εξωτερικού αλλά εγώ αλλιώς τα ξέρω και ότι πρέπει να τους πάω κάποια χαρτιά ή εκεί ή στο εδώ προξενείο.

Τι γίνεται τελικά; Λέει βλακείες αυτός ή μήπως άλλαξε κάτι; Δεν νομίζω να έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία, αλλά να ξέρω μην βρεθώ προ εκπλήξεων.

Δημοσ.

μιλησες εσύ ή οι γονεις σου με τον στρατολόγο; μηπως μπέρδεψαν το εσωτερικού με το εξωτερικού. Νομιζω ότι χρειαζεται μια υπευθυνη δήλωση ότι μένεις στο εξωτερικό, πάρτους ένα τηλ. να σου πουν. Τα τηλεφωνα λειτουργούν αλλά απαντάνε που και που.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...