aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 O στρατος οταν περνει καποια εσσο περνει απο συγκεκριμενα μερη! πχ η β εσσο 2014 της αεροποριας πηρε "Τους στρατευσίµους κλάσης 2016 (έτος γέννησης 1995) που είναι γραµµένοι ή είναι αδήλωτοι στα µητρώα αρρένων των Νοµών Ζακύνθου, Κοζάνης, Κυκλά- δων, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Πρέβεζας, Ρεθύµνης, Σερρών και Φθιώτιδας . " Και ρωταω αν γνωριζει κανεις απο κανεναν γνωστο μεσα στην στρατολογια αν ξερει Απο ποιες περιοχες δηλαδη απο ποια μητρωα αρρενων θα παρει η Γ εσσο της αεροποριας! Κανε ενα ersae/delete/format σε αυτα που πιστευεις. Αν εχεις δοντι σε παιρνουν και απο εξω απο την αεροπορια.
rizla7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η 330 τελειωνει σημερα και την αλλη παρασκευη τις ειδικοτητες. Εγω την αλλη Τριτη θα παω παραμεθωριο στο 79 ΕΑΡΜΕΘ Σαμου. Ξερετε τιποτα για το στρατοπεδο ;;; καλύτερα μη ρωτάς και μη το ψάχνεις πολυ...
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;;
mindtrapper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;; Μάλλον σαν να σου λέει "You'll see..." είναι. Και όχι καλό. P.S. Πριν ένα χρόνο πέρασα την πρώτη μου νύχτα σε στρατόπεδο. Αν δεν είχε πάει 22 και ήταν ακόμα 21 του μήνα ... 1
Johny Q Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;; Γενικά ισχύει αυτό που σου έγραψε. Η φράση "ράδιο αρβύλα" δεν βγήκε τυχαία,, άσε που μπορεί να ακούσεις χίλια δυο. Θα πας και θα το δεις μόνος σου.
rizla7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;; το είπα για να μη φτιάξεις αρνητική ψυχολογία για το στρατόπεδο πριν ακόμα πας ψάχνοντας πληροφορίες για το στρατόπεδο..χειρότερα θα είναι να πας ακούγοντας χίλια δυο πράγματα... γενικά στο συγκεκριμένο ήταν πολύ μαύρα τα πραγματα τέτοια εποχή ενα χρόνο πριν...δε ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα φέτος..μακάρι...
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καταλαβα τι εννοεις. Σκεψου εμαθα για την μεταθεση και μου λενε στην στρατολογια βαλε βισμα να μην πας. Απο θεμα εγκαταστασεων ηθελα να μαθω πως ειναι. Μια εικονα θελω να εχω αδερφε γραψε ελευθερα.
rizla7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 από εγκαταστάσεις δε ξέρω γιατί δεν ήμουν σε αυτό το στρατόπεδο...(γι αυτό και δε σου γραψα συγκεκριμένα κάτι απ όσα ξέρω/άκουσα γιατί μπορεί πολλά από αυτά να ήταν υπερβολικά)...
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μαλιστααα. Δηλαδη τι ειχες ακουσει στο περιπου ;:
rizla7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Με το τσιγκελι θα στα βγαζω χαχαχα. Τι ειχες ακουσει δηλαδη ;;; για εγκαταστασεις για διοικηση ;;; χαχα....καταλαβαίνω την περιέργια και την αγωνία να μάθεις για το που θα πας... απλά δε ξέρεις κατα πόσο είναι σωστά και εντός πραγματικότητας όσα ακούς αν δεν πας και τα περάσεις ο ίδιος.. όσους γνώρισα ή ήξερα από κέντρο που πήγαν εκεί μετά, μου λέγαν για μεγάλες εμπλοκές 20+ μέρες μέσα για αρκετούς μήνες,λίγα άτομα για υπηρεσίες κτλ, αναβολές που πήραν αρκετοί λόγω στρατοπέδου...γενικά τράβηξαν γερό λούκι.. απλά σου ξαναλέω οτι σχετικά είναι όλα...πολλά μπορεί να ήταν υπερβολικά όπως τα λέγανε λόγω της εποχής και της ψυχολογίας που είχαν...πολλά μπορεί να είναι διαφορετικά τώρα , ανάλογα με τα άτομα που είναι τώρα..τα στελέχη, το διοικητή.. σαν γενικότερη εικόνα που υπάρχει για το συγκεκριμένο στρατόπεδο τα τελευταία χρόνια είναι οτι είναι κατάμαυρο ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αν είσαι μαζόχας θα το λατρέψεις, σκέψου το κι έτσι... 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ω ρε γλεντια χαχαχαχαχα Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις