phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? Ανάλογα τη μονάδα/μέρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι πως θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? εξοδουχοι ή αδειουχοι; εξοδουχοι μπαινουν, αν εχουν διανυκτερευση, πριν την πρωινη αναφορα
TeZaS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι πως θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? Οι απλοί εξοδούχοι γυρίζουν στις 10.30 αν έχεις 2ωρη έξοδο γυρνάς στις 11.30 και αν έχει διανυκτέρευση στις 6.30 το πρωι Τα περσινά γκρουπάκια πως ήταν?
flik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Οι απλοί εξοδούχοι γυρίζουν στις 10.30 αν έχεις 2ωρη έξοδο γυρνάς στις 11.30 και αν έχει διανυκτέρευση στις 6.30 το πρωι Τα περσινά γκρουπάκια πως ήταν? Για τη διανυκτέρευση σίγουρα πριν την πρωινή αναφορά. Αλλά έχουν μικροσιφαορές απο στρατόπεδο σε στρατόπεδο ακόμα και απο αυδμ σε αυδμ δηλαδή. Εμείς μπαίναμε με το εγερτήριο, δηλαδή τα κοιτούσε ο αυδμ τα χαρτιά πριν καν κατεβούμε για αναφορά. Άρα ντυνομασταν μαζί με αυτούς που είχαν υπηρεσία να στο πω αλλιώς. Για τους εξοδούχους, κάπως έτσι είναι. Αλλά πάλι στον Λαγό που ήμουν, μας έπαιρναν απο το Διδυμότειχνο με steyer. Νομίζω είχαμε συνάντηση 22:30 και ωσπου να φτάσουμε πήγαινε 11 παρά. Αλλιώς είχαμε συναντηση 2200 και φτάναμε 2230. Τα γκρουπάκια πρέπει να ήταν: 17/12 - 26/12 27/12 - 05/01 Πάσχα ήταν 8 μέρες, δεν θυμάμαι καθόλου ποιο είχε την Κυριακή του Πάσχα μέσα, αλλά νομίζω το πρώτο είχε την Κυριακή του Πάσχα, και γυρνούσες Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα, και το άλλο μετά. Αλλά πρέπει να ήταν 8 μέρες άδεια.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πριν 2 χρόνια, θυμάμαι είχα πάρει 2ο γκρουπ που ξεκινούσε από Μ. Πέμπτη (Μ. Τετάρτη δλδ προαναχώρηση). Και βέβαια οι του 1ου γκρουπ μπαίνανε Μ. Τρίτη (ή Τετάρτη πρωί, δε θυμάμαι) που τελείωνε η άδεια του 1ου γκρουπ που είχανε. Και από τους παλαιότερους θυμάμαι ότι εκείνες τις μέρες γινόταν η αλλαγή των γκρουπ, δε γνωρίζω αν άλλαξε κάτι πέρσι ή φέτος. Επίσης τα γκρουπ ήταν 8μερα. 1
N3k21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πέρσι είχα πάρει πρώτο γκρουπ, με βόλευε να το κολλήσω με άδεια απολύσεως. Δε θυμάμαι ακριβώς πότε επέστρεψα στη μονάδα, ήμουν πάντως σίγουρα μέσα Ανάσταση (με τρέχανε άγημα στα λελέ μου!) και Κυριακή του Πάσχα.
kage Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Παιδιά έχω μια απορία..ελπίζω να μην ακουστεί χαζή xD Έχω θέμα με ημικρανίες. Πιο συγκεκριμενα ημικρανία με αύρα.χάνω όραση στο αριστερό μου μάτι μετα απο 30 περιπου λεπτα με πιάνει έντονη ημικρανία για μια ωρα και τελειωνω με εμετούς..το πρόβλημα είναι πως ουτε 3 απανωτα depon,ponstan και αλλά φάρμακα δεν βοηθανε.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξης.Αλλάζει κάτι στην θητεία μου στον στρατό;Θα πρεπει να παω να κάνω εξετάσεις;Θα μπορώ να έχω μαζί μου κάποιου ειδους φάρμακο?Η δεν αλλάζει τίποτα;Να προσθέσω επίσης πως μου δημιουργεί τάσεις λιποθυμιας έτσι και δεν έχω κάπου να ξαπλωσω μέχρι να τελειώσει τελείως. Ελπίζω να μην κούρασα και συγνώμη αμα η ερώτηση αυτή δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο τοπικ. δεν υπαρχει περιπτωση εφοσον εχεις καποιο ιστορικο να μην παρεις αναβολη αν το θες.θα πας τωρα που ναι ακομη νωρις σε κανα εοπυ ή νοσοκομειο κτλ. απο μονος σου για διαγνωση(κανα 5ε επισκεψη πρεπει να ναι). αφου εχεις τα χαρτια(ζητας γνωματευση-διαγνωση)λιγους μηνες πριν την σειρα σου, πας φρουραρχειο για αναβολη. Αν θες να σωνει και καλα να πας παλι ζητας αοπλο και πηγαινεις.μπαινεις δεν σ αρεσει,τραβας ζορι γενικοτερα μην πιεστεις ζητας απευθειας στον ανωτερο σου ή γιατρο μοναδας να σε στειλουν στο νοσοκομειο για εξεταση.Τους λες επαθα αυτο κ δεν μπορω να κατσω εδω,θελω να παρω αναβολη ή αδεια,οτι ζητησεις... μην διαβαζεις και ακους μλκς που γραφουν στο νετ ή σε παρεες.κατα 90% ειναι μλκς ή γινοντουσαν παλια σε σχεση με αρνηση αναβολης.πηγε φιλος περισυ με ιδιωτικη διαγνωση(δηλ.απο ιδιωτη γιατρο)και του δωσαν χωρις πολλα 1 ετος.το 90% που ηταν στο νοσοκομειο πειραν 1 ετος(ακομη και για οικονομικο θεμα) ή 2(οσοι ειχαν ιστορικο π.χ. βιβλιαριο που γραφε φαρμακα διαγνωσεις απο νοσοκομεια κτλ).... πανω απ ολα η υγεια σου παληκαρι.Ετσι οπως ειναι στημενος ο στρατος οσοι εχουν προβληματακια 100% θα βγουν χειροτερα.
olympiakosgate7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μαγκες μια βοηθεια. Τριτη πρεπει να παρουσιαστω στην μοναδα στην σαμο και πλοιο εχει κανονικα αυριο. Ομως τωρα με την 48ωρη απεργια δεν θα εχει πλοιο οπως ειναι αναμενομενο. Εγω θα παρω την μοναδα αυριο να ενημερωσω αλλα παιζει να υπαρξει κανα προβλημα ??? Και κατι αλλο. Αυτες τις μερες που θα λειπω θα τις αφαιρεσουν απο την αδεια παραμεθωριου ??
TeZaS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Όχι δεν έχεις θέμα, όταν πας Πειραιά να πάρεις το καράβι θα πάρεις και ένα χαρτί απο το λιμεναρχείο οτι είχε απεργίες κτλπ. Αλλα παίζει ούτε καν να στο ζητήσουν απο την μονάδα, είναι ίδια φάση σα να είχε απαγορευτικό, δεν χρεώνεσαι κάποια άδεια μην φοβού. 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Απλα ''αγχωθηκα'' γιατι ενα παιδι πηγε στο φρουραρχειο στην αθηνα και του ειπαν να παρει αεροπλανο για να παει στην σαμο. Εγω δεν παιζει να παρω αεροπλανο οποτε ολα καλα.
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Απλα ''αγχωθηκα'' γιατι ενα παιδι πηγε στο φρουραρχειο στην αθηνα και του ειπαν να παρει αεροπλανο για να παει στην σαμο. Εγω δεν παιζει να παρω αεροπλανο οποτε ολα καλα. wtf??? πάνε καλά ρε οι καραβανάδες? ελπίζω να μην έκανε καμια μαλακία κ έσκασε τόσα φράγκα , θα μπορούσε να κάνει ότι σου είπε ο tezas.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Απλα ''αγχωθηκα'' γιατι ενα παιδι πηγε στο φρουραρχειο στην αθηνα και του ειπαν να παρει αεροπλανο για να παει στην σαμο. Εγω δεν παιζει να παρω αεροπλανο οποτε ολα καλα. σε αυτη την περιπτωση ξερεις τι κανουμε ? παιρνουμε το ωραιο αεροπλανακι μας να γλυτωσυμε και την ταλαιπωρια παμε εκει που παρουσιαζομαστε με τα αερ. εισητηρια στο χερι και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πισω τα λεφτα μας ολα ! χωρις πολλα πολλα .. λεμε ''δεν ηξερα και απο το φρουραρχειο με στειλανε με το αεροπλανο και μου ειπανε πως αν δε παρουσιαστω θα εχω προβλημα!'' και αν μας λενε τιποτα τρελλα τους απειλουμε οτι θα τους τραβηξουμε αναφορα και τους φευγει ο κωλος εκει τους μαγκες στο φρουραρχειο και θα δεις πως θα παρεις τα λεφτακια σου πισω ..
olympiakosgate7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Και αν δεν εχεις λεφτα για το αεροπλανο τι κανεις ??? Και πες οτι πας φτανεις και τα απαιτεις και σου λενε εμεις δεν ξερουμε τιποτα δεν ειπαμε σε κανεναν να παει με το αεροπλανο. Τι κανεις μετα ??? Εγω τους ειχα πει στα παιδια ας παω και τωρα στο στρατοπεδο δεν εχω προβλημα αρκει να μου δωσουν στο φρουραρχειο λεφτα για τα εισιτιρια και εφυγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις