Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι.

Δεν υπαρχει κανενας στιγματισμος κ κανενα προβλημα ευρεσης εργασιας εξω απο σωματα ασφαλειας

Σταματηστε να ακουτε τους παππουδες σας κ ενημερωθειτε

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είπες και εσύ, ήσουν σωστό άτομο και προσπαθούσαν να σου "χαλάσουν" την προσωπικότητά σου. Τουλάχιστον εσύ κατάφερες και είσαι Μάγκας για μένα. Άλλο ένα δόκιμο έχω γνωρίσει που είναι τώρα στην μονάδα και είναι πάρα πολύ καλό παιδί.

Σε ποια μονάδα είσαι?

Δημοσ.

Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι.

Αγόρι μου κλείσε τα αυτιά σου στην κάθε μαλακία που θα σου πεί ο καθένας. Κάνε μια αναζήτηση στο google για αυτό που λες, διάβασε το σχετικό ΦΕΚ και "ξεκόλλα" απο την καραμέλα των παππούδων μας. Το Ι που είσαι στον στρατό είναι προσωπικό δεδομένο, δεν μπορεί να στο ζητήσει ΚΑΝΕΙΣ δεν φαίνεται πουθενά! Το χαρτί που παίρνει ένας Ι5 είναι το ίδιο που θα πάρει και ο Ι1. Στην εργασία σου θα σε ρωτήσουν αν εχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία όχι τι Ι ήσουν. Μόνο στα σώματα ασφαλείας μπορούν να το δουν αυτό ειδικά εαν έχεις πάρει για ψυχολογικούς λόγους. Αν δεν θες να γίνεις κανας ειδικός φρουρός δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. 

Δημοσ.

εσείς ξέρετε. ο καθένας κάνει την πάρτυ του. να δω πόσο είναι κάποιος για να πάρει ι5 γιατί φοβάται τον στρατό..

Μιλησε κανεις για φοβο?

Δημοσ.

Για οποιοδηποτε λογο το κανει ο καθενας

Πρασινα αλογα τα λες εσυ , ο αλλος κοκκινα κ χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι 

Δημοσ.

Μια αναζήτηση να κάνεις και θα δείς οτι υπάρχουν αρκετοί βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν πάει στρατό

Δημοσ.

i4 είναι παχύσαρκος και κτλ. i5 είναι διανοητικά προβλήματα.

Ι4 είναι άοπλο, δεν είναι απαλλαγή

Ι5 διανοητικά προβλήματα?Δεν τα ξέρεις καλά φιλαράκι, εκτίθεσαι και παραπληροφορείς

Εντάξει, δε συνεχίζω άλλο κάνει μπαμ ότι δεν ξέρεις τίποτα και παπαγαλίζεις ό,τι ακούς από εδώ και από εκεί

Καλά να περάσεις στο στρατό, τουλάχιστον θα είσαι αστιγμάτιστος  :lol:

Πως δεν γράφτηκε ακόμη η άλλη παπάτζα ότι δε μπορείς να μπεις στο δημόσιο αν έχεις Ι5?

(εξαιρούνται τα σώματα ασφαλείας_

Δημοσ.

τότε εσύ που ξέρεις εξήγησε μου γιατί να πάρεις ι5 όταν είσαι εντάξει .

Για να μην χάσεις 9 κωλομήνες σα μαλάαααααααααααααακας!!!!

Δημοσ.

τότε εσύ που ξέρεις εξήγησε μου γιατί να πάρεις ι5 όταν είσαι εντάξει .

Εγώ δεν είπα να πάρεις Ι5 αν είσαι εντάξει

Αλλά αυτό που είπατε μερικοί ότι με Ι5 δε θα βρίσκεις δουλειά είναι μια μαλακία και μισή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Να σου πω παράδειγμα στο δικό μου κύκλο. Έχει τη δική του επιχείρηση, συναναστρέφεται ο ίδιος με πελάτες και εμπόρους και δεν μπορεί να βάλει άλλον στο πόστο του. Τι θα μπορούσε να κάνει σε αυτή την περίπτωση ας πούμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...