mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πώς δεν υπάρχει σκοπός στο Αφγανιστάν; Σ/Ν σε αεροδρόμιο δεν υπήρξε; Όχι ένοπλος οκ, και όχι φυσικά πρώτη γραμμή αλλά έκαναν υπηρεσίες Τα λεφτά πάντως δεν ξέρω αν ηταν απλά δίπλα, σίγουρα δεν ήταν και αμελητέα γιατί αλλιώς γιατί να μπει στο κόπο; Μια χαρά υπάρχει σκοπός, για τον μισθό του μίλαγα (100€ η σκοπιά που διάβασα κάπου). Όσον αφορά το bold: Μήπως επειδή πολύ απλά είναι η δουλειά του και όπου του έρχεται μετάθεση πρέπει να πηγαίνει; Όσο για τους αξιωματικούς, τα βύσματα που έχουν αυτοί είναι αρχιδατα, Ούτε καν. Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας Αξιωματικός με χοντρό βύσμα είναι να πάρει απλά καλύτερη μετάθεση. Ένας φαντάρος όμως με χοντρό βύσμα μπαίνει στην ΠΑ σε ένα γραφειάκι και τα περνάει μέλι-γάλα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 1) Δεν ισχύει, μέγιστη ουρμπανιά που κυκλοφορεί στους κύκλους των δήθεν αντιμιλιταριστών. 2) Στο εξωτερικό απλά διπλασιάζεται ο μισθός σου, οπότε ο λοχίας που θα έπαιρνε εδώ (το πολύ) 700€ εκεί θα παίρνει 1400€. Σκέψου όμως ότι θα πρέπει να κατοικεί κοντά στην πρεσβεία που είναι στο κέντρο, άρα το νοίκι αυξάνεται κατακόρυφα οπότε έρχεται μία η άλλη. Αυτά περί των σκοπών στο Αφγανιστάν δεν ξέρω που τα άκουσες, αλλά μην ξανακούσεις αυτόν που στο είπε, στο Αφγανιστάν είναι Ειρηνευτική αποστολή άρα δεν υπάρχει κανένα επίδομα/αποζημίωση, παρά μόνο τον μισθό (χ2 αφού είσαι εξωτερικό, αλλά τα είπαμε αυτά). 3) Αυτό ισχύει μόνο που και βύσμα να έχεις, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (για τους Αξιωματικούς μιλάω, για τους φαντάρους ισχύουν άλλα). 1. Απο κόσμο που υπηρετησε στα Ιμια εκεινον τον καιρο ακουγεται, όχι μόνο στρατιώτες αλλά και μονιμους. 2. Ο εποπ που υπηρετει στο Αφγανιστάν παιρνει 4.000€ το μήνα, πολύ παραπάνω απο το διπλό μισθό, και δεν νοικιάζει πουθενά μέσα σε στρατοπεδο μένει, το ίδιο και οι εποπ που υπήρετούν στο κοσσοβο. Ταξιαρχος που ήταν σε νατοικο στρατηγειο καθαριζε 120.000€ το χρόνο βαροντας μύγες... 3. Πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά; μπορείς να αποφύγεις την παραμεθώριο για πολύ καιρο, εκει που οι άλλοι ειναι στη μέση του πουθενά, εσύ μπορείς να εισαι σε πολη και να παρακολουθεις μαθηματα σε κανα πανεπιστήμιο ή τιποτα ξένες γλώσσες και όταν έρθει το σήμα για τιποτα σχολεια/μεταθέσεις στο εξωτερικο να έχεις όλα τα προσοντα
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 1. Απο κόσμο που υπηρετησε στα Ιμια εκεινον τον καιρο ακουγεται, όχι μόνο στρατιώτες αλλά και μονιμους. 2. Ο εποπ που υπηρετει στο Αφγανιστάν παιρνει 4.000€ το μήνα, πολύ παραπάνω απο το διπλό μισθό, και δεν νοικιάζει πουθενά μέσα σε στρατοπεδο μένει, το ίδιο και οι εποπ που υπήρετούν στο κοσσοβο. Ταξιαρχος που ήταν σε νατοικο στρατηγειο καθαριζε 120.000€ το χρόνο βαροντας μύγες... 3. Πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά; μπορείς να αποφύγεις την παραμεθώριο για πολύ καιρο, εκει που οι άλλοι ειναι στη μέση του πουθενά, εσύ μπορείς να εισαι σε πολη και να παρακολουθεις μαθηματα σε κανα πανεπιστήμιο ή τιποτα ξένες γλώσσες και όταν έρθει το σήμα για τιποτα σχολεια/μεταθέσεις στο εξωτερικο να έχεις όλα τα προσοντα 1) Εάν υπηρετούσαν εκεί τότε θα ξέρανε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 2) ΕΠ.ΟΠ. που να υπηρετεί στον Ε.Σ. και να παίρνει 4.000€ δεν υπάρχει. Επίσης, έχω γνωρίσει Στρατηγό, Αρχηγό Νατοϊκών Δυνάμεων. Ο μισθός του ήταν περίπου 1.000€ πάνω από τον μισθό των υπόλοιπων Στρατηγών. Δούλευε ο πατέρας μου μαζί του για μήνες. 3) Για αυτά που αναφέρεις (ξένες γλώσσες, πανεπιστήμια κτλ) έχουν δικαίωμα όλοι οι ένστολοι, δεν είναι θέμα βύσματος. Μάλλον κάτι έχεις ακούσει λάθος.
Star_Light Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 1. Απο κόσμο που υπηρετησε στα Ιμια εκεινον τον καιρο ακουγεται, όχι μόνο στρατιώτες αλλά και μονιμους. 2. Ο εποπ που υπηρετει στο Αφγανιστάν παιρνει 4.000€ το μήνα, πολύ παραπάνω απο το διπλό μισθό, και δεν νοικιάζει πουθενά μέσα σε στρατοπεδο μένει, το ίδιο και οι εποπ που υπήρετούν στο κοσσοβο. Ταξιαρχος που ήταν σε νατοικο στρατηγειο καθαριζε 120.000€ το χρόνο βαροντας μύγες... 3. Πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά; μπορείς να αποφύγεις την παραμεθώριο για πολύ καιρο, εκει που οι άλλοι ειναι στη μέση του πουθενά, εσύ μπορείς να εισαι σε πολη και να παρακολουθεις μαθηματα σε κανα πανεπιστήμιο ή τιποτα ξένες γλώσσες και όταν έρθει το σήμα για τιποτα σχολεια/μεταθέσεις στο εξωτερικο να έχεις όλα τα προσοντα Ποιον? απο ποιους? ανεξακριβωτα στοιχεια χρησιμοποιεις για να στηριξεις τα επιχειρηματα σου. Αυτα τα λένε οι ΕΠΟΠ που μπαινουν μέσα στο στρατο με εκπαιδευση 1 μήνα και μερικοι απο τους οποιους ειναι απαράδεκτοι και αστράτευτοι. Και σε μενα τα ιδια έλεγε ενας ΕΠΟΠ αυτα που γραφεις και εσυ....
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ποιον? απο ποιους? ανεξακριβωτα στοιχεια χρησιμοποιεις για να στηριξεις τα επιχειρηματα σου. Την έχω ξανακούσει αυτή τη βλακεία, κυκλοφορεί καιρό τώρα στους κύκλους των δήθεν αντιμιλιταριστών. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι μαζί τους. Ειδικά όταν από άτομα που πραγματικά υπηρέτησαν εκεί ακούγεται ακριβώς το αντίθετο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 φυσικά και ειναι θεμα βύσματος, άλλο ειναι να υπηρετείς σε κανα βουνο μαζι με τα προβατα, που δεν μπορείς να κάνεις τιποτα άλλο, και άλλο σε πολη
Star_Light Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Την έχω ξανακούσει αυτή τη βλακεία, κυκλοφορεί καιρό τώρα στους κύκλους των δήθεν αντιμιλιταριστών. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι μαζί τους. Ειδικά όταν από άτομα που πραγματικά υπηρέτησαν εκεί ακούγεται ακριβώς το αντίθετο. Οχι αξιζει και τον προκαλώ να μας πει απο ποιους τα ακουσε. Οι ΕΠΟΠ τα λενε αυτα συνηθως για να υποβαθμισουν τον ρολο των αξιωματικών.
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 φυσικά και ειναι θεμα βύσματος, άλλο ειναι να υπηρετείς σε κανα βουνο μαζι με τα προβατα, που δεν μπορείς να κάνεις τιποτα άλλο, και άλλο σε πολη Άπαξ και κάνεις αίτηση για σπουδές σε Πανεπιστήμιο, όπου και να υπηρετείς έφυγες για την πόλη. Αυτοί που σε ενημερώνουν μάλλον σου λένε τα μισά.
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πάει και ακουει τους ΕΠΟΠ. χαχαχχαα Πραγματικά, μερικοί ακούνε μπούρδες από δω και από κει και νομίζουν πως οι Ε.Δ. βρίσκονται ακόμα στο 1890. Ενημερωθείτε ρε λίγο! Δεν κάνει κακό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 βασικά αυτά απο φαντάρο που υπηρετησε εκεινον τον καιρο στη Ροδο τα ακουσα, δεν ξέρω σε τι βαθμο ισχύουν, δεν φαντάζομαι ότι όλοι οι αξκοι έκλαιγαν και επαιρναν τηλέφωνα για να μην πάνε αλλά απο ορισμένους που ειδα στη θητεια μου, δεν θα μου έκανε εντυπωση.
Star_Light Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πραγματικά, μερικοί ακούνε μπούρδες από δω και από κει και νομίζουν πως οι Ε.Δ. βρίσκονται ακόμα στο 1890. Ενημερωθείτε ρε λίγο! Δεν κάνει κακό. Δεν παιζει ναι ισχυουν αυτα ρε. Στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον.
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 βασικά αυτά απο φαντάρο που υπηρετησε εκεινον τον καιρο στη Ροδο τα ακουσα, δεν ξέρω σε τι βαθμο ισχύουν, δεν φαντάζομαι ότι όλοι οι αξκοι έκλαιγαν και επαιρναν τηλέφωνα για να μην πάνε αλλά απο ορισμένους που ειδα στη θητεια μου, δεν θα μου έκανε εντυπωση. Κοίτα, εάν με τον όρο Αξιωματικός εννοείς άτομο που έβγαλε ολόκληρη Ευελπίδων και πόσα σχολεία πολέμου και Ειδικών Δυνάμεων, τότε θα έπρεπε να του είχες ρίξει καμιά σφαλιάρα για να συνέλθει. Εάν όμως με τον όρο Αξιωματικός εννοείς κανέναν βυσματικό ΕΜΘ που μονιμοποιήθηκε και έγινε τιμητικά Αξιωματικός ή κανέναν ΔΕΑ, τότε υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αν και πιστεύω πως είναι μηδαμινές. Πάντως Αξιωματικός να έκανε αυτά δεν παίζει. Ούτε Υπαξιωματικός μην σου πω! Δεν παιζει ναι ισχυουν αυτα ρε. Στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον. Συζήτηση να γίνεται. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εάν δεν υπήρχαν άτομα που τα πίστευαν αυτά, σιγά μην καθόμουν τώρα να τους τα εξηγώ όλα αυτά.
Star_Light Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ρε δεν πάει για διακοπες ο άλλος στις παραγωγικες σχολές των αξιωματικών αυτο δεν μπορουν να καταλάβουν κάποιοι και ολα έχουν την σημασια τους , στρατιωτικος θα γινεις οχι δημοσιος υπάλληλος γραφειου .... και οι φωνές και το απειρο τρεξιμο και ολα μην κοιτατε που οι απλοι φανταροι ειναι λάσκα και οι κληρωτοι εχουν καταντησει καθαριστριες δεν έχει σχέση ο στρατος με αυτο που περνάνε οι κληρουχες δεν θελω να το παιξω κάποιος ή κομμαντο αλλα αυτο ειναι η αληθεια ευτυχως ή δυστυχως.Για μενα το έχω ξαναπει στρατος εθελοντικος και οποιος θέλει έρχεται αλλα μολις περάσεις την εισοδο ξεχνάς το περπάτημα. Και εξετάσεις ιατρικες και ολα και αμα εισαι οκ σε κατατάσουν και μετά ξεκινάει η εκπαιδευση και ο στρατος. Τι ειναι αυτα ρε? μου περναει ο αλλος σε ωρα αναφορας στην πλατεια που ειναι ολοι κλαρινα με το τσιγαρο στο στομά και το κινητο στο αυτι? που νομιζει οτι ηρθε? Aσεβεια ρε φιλε μπροστα σε αυτο που κανουν ολοι οι άλλοι μέσα εκει. Ασέβεια και θράσος. Θα το λεει το βραδακι στην παρέα του και θα κοροιδευουν και θα γελάνε. "Εγω ο μάγκας πέρασα αβλαβη διέλευση και ολοι οι άλλοι ήταν τέντα". 1
GiannisWalker Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Παίδες ξέρει κανένας τι παίζει με εποπ ? Με χρήματα, εκπαίδευση και τα σχετικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις