mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 εσυ δεν εχεις παει στρατό ή στρ. σχολή ακομα, θες να μας βάλεις μυαλό απο τις εμμεσες εμπειρίες σου; Εγώ όχι. Ο πατέρας μου και τα δύο τα πέρασε. Ο παππούς μου το ίδιο. Ο ξάδελφός μου το ίδιο. Η αδελφή μου μόνο Στρατιωτική Σχολή για 2 έτη, μετά την παράτησε. Απ' ό,τι φαίνεται τον στρατό τον έχω ζήσει περισσότερο από όσο πρόκειται να τον ζήσεις εσύ. Ειδικά εάν λάβω υπόψιν την δήθεν θητεία που επέλεξες να κάνεις.
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πωωωω τους λυπάμαι τους καημένους τους φοιτητές που πρέπει να παρακολουθήσουν και κανένα μάθημα θεωρίας! Έλεος δηλαδή, σα να φοιτούν σε Πανεπιστήμιο κάνουν κάποιοι καθηγητές και τους ζητάνε να παρευρίσκονται στα μαθήματα! Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι ο φοιτητής έχει και αυτός ανάγκες; Πότε θα πιει τον καφέ του, πότε θα βγει με την γκόμενα, πότε θα κοιμηθεί; Έλεος μερικοί καθηγητές! Οι σωστοι φοιτητες ειναι απασχολημενοι ολοι μερα και πολλοι απο αυτος ειναι και σε προγραμματα ερευνας. Μην μου κραζεις τους καθηγητες γιατι οι καραβαναδες ειναι ακομα χειροτεροι στο ξυσιμο ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 μεγάλε, εγω εχω κάνει θητεια, εσυ δεν εχεις κάνει τιποτα ακομα. Οτι λες ειναι ότι ακουσες ότι έκανε ο πατερας σου, ο θειος σου, η γιαγια σου και η ξαδερφη σου, κτλ
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μην μου κραζεις τους καθηγητες γιατι οι καραβαναδες ειναι ακομα χειροτεροι στο ξυσιμο ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου. Και κάπως έτσι φαίνεται ο Ι5 που δεν υπηρέτησε και ούτε πρόκειται. Έχεις ιδέα τι έχουν περάσει οι "καραβανάδες" για να βρεθούν σε αυτήν την θέση; Επίσης, έχεις ακουστά δύο κλάδους ονόματι ΠΝ και ΠΑ που μονίμως βρίσκονται σε ετοιμότητα και το φετινό Πάσχα ύστερα από εντολή των Επιτελείων θα το περάσουν στα πιλοτήρια και στα μηχανοστάσια; Από ό,τι φαίνεται όχι. μεγάλε, εγω εχω κάνει θητεια, εσυ δεν εχεις κάνει τιποτα ακομα. Οτι λες ειναι ότι ακουσες ότι έκανε ο πατερας σου, ο θειος σου, η γιαγια σου και η ξαδερφη σου, κτλ Ακριβώς. Εγώ λέω μόνο ό,τι έχω ακούσει και έχω δει. Δεν λέω όμως ασυναρτησίες και δεν βγάζω συμπεράσματα χωρίς να έχω επιβεβαιώσει τίποτα όπως έκανες εσύ για τις Ειδικές Δυνάμεις.
Gtr34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Στο πολεμικο ναυτικο με πολυ μεγαλη βεβαιοτητα σας πληροφορω οτι τα ξυνουν και με τα δυο χερια .
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Και κάπως έτσι φαίνεται ο Ι5 που δεν υπηρέτησε και ούτε πρόκειται. Έχεις ιδέα τι έχουν περάσει οι "καραβανάδες" για να βρεθούν σε αυτήν την θέση; Επίσης, έχεις ακουστά δύο κλάδους ονόματι ΠΝ και ΠΑ που μονίμως βρίσκονται σε ετοιμότητα και το φετινό Πάσχα ύστερα από εντολή των Επιτελείων θα το περάσουν στα πιλοτήρια και στα μηχανοστάσια; Από ό,τι φαίνεται όχι. Εχω προβλημα υγειας παθολογικο αδελφε για αυτο δεν υπηρετησα ουτε τρελος το επαιξα ουτε τιποτα. Μια χαρα ιδεα εχω τι εχουν περασει οι καραβαναδες για αυτο ειναι τερμα κομπλεξικοι. Ο πατερας μου ηταν στα καραβια στο μηχανοστασιο με τρελα μποφορ να του βγαινει ο πατος και μπορω να βρω και αλλους που εχουν περασει χειροτερα οποτε μην μου λες τι εχουν περασει οι καραβαναδες. Με το ιδιο σκεπτικο ξερεις τι εχει περασει ο εφοριακος, ο γιατρος του ΙΚΑ κλπ κλπ ε για αυτο εχουμε την γραφειοκρατια που εχουμε σημερα.
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Στο πολεμικο ναυτικο με πολυ μεγαλη βεβαιοτητα σας πληροφορω οτι τα ξυνουν και με τα δυο χερια . Οι Φαροφύλακες ναι. Οι των γραφείων ναι. Οι "πλωτοί" όπως τους λένε όχι.
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εχω προβλημα υγειας παθολογικο αδελφε για αυτο δεν υπηρετησα ουτε τρελος το επαιξα ουτε τιποτα. Μια χαρα ιδεα εχω τι εχουν περασει οι καραβαναδες για αυτο ειναι τερμα κομπλεξικοι. Ο πατερας μου ηταν στα καραβια στο μηχανοστασιο με τρελα μποφορ να του βγαινει ο πατος και μπορω να βρω και αλλους που εχουν περασει χειροτερα οποτε μην μου λες τι εχουν περασει οι καραβαναδες. Με το ιδιο σκεπτικο ξερεις τι εχει περασει ο εφοριακος, ο γιατρος του ΙΚΑ κλπ κλπ ε για αυτο εχουμε την γραφειοκρατια που εχουμε σημερα. Φίλε δεν είπα ότι το έπαιξες τρελός ούτε ήθελα να σε θίξω και συγγνώμη εάν το έκανα. Ήθελα να θίξω όμως το γεγονός ότι δεν θα υπηρετήσεις. Έχει διαφορά το να ακούς διάφορους άλλους να λένε το μακρύ και το κοντό τους και να σχηματίζεις από τα λεγόμενά τους εικόνα που απ' ό,τι φαίνεται δεν συμπίπτει με την πραγματικότητα, από το να το ζεις, έστω και μέσα από την οικογένειά σου. Από την στιγμή που ο πατέρας σου ήταν στο Εμπορικό Ναυτικό θα γνωρίζεις ότι θεωρείται ημιστρατιωτικό σώμα το Ε.Ν. πολλά χρόνια τώρα ακριβώς λόγω του τι περνάνε. Όσον αφορά το κομπλεξικοί, άστο καλύτερα. Άλλους θεωρώ εγώ κομπλεξικούς και άλλους εσύ. Για αξιωματικους μιλαω Εγώ μιλάω για πάσης φύσεως στελέχη. προφανώς και αλλιώς περνάει ο Δίοπος, αλλιώς ο Κελευστής, αλλιώς ο Σημαιοφόρος και αλλιώς ο Ναύαρχος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ακριβώς. Εγώ λέω μόνο ό,τι έχω ακούσει και έχω δει. Δεν λέω όμως ασυναρτησίες και δεν βγάζω συμπεράσματα χωρίς να έχω επιβεβαιώσει τίποτα όπως έκανες εσύ για τις Ειδικές Δυνάμεις. τι έχεις δει, αφου δεν έχεις υπηρετήσει καν ακομα; Οι κληρωτοι στις ειδ. δυνάμεις δεν περνάνε κανενα σχολειο, τα κεν, πεν κτλ. δεν ειναι σχολεια. δεν περνάνε ούτε καν το σχολειο μαχητή. Για ποια εκπαιδευση μιλάς;
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 τι έχεις δει, αφου δεν έχεις υπηρετήσει καν ακομα; Οι κληρωτοι στις ειδ. δυνάμεις δεν περνάνε κανενα σχολειο, τα κεν, πεν κτλ. δεν ειναι σχολεια. δεν περνάνε ούτε καν το σχολειο μαχητή. Για ποια εκπαιδευση μιλάς; Ξέρεις έχω παρευρεθεί τόσο σε στρατόπεδα όσο σε Μοίρες Βομβαρδισμού/Παντός Καιρού όσο σε Φρεγάτες (το προνόμιο του να έχεις συγγενείς στις Ένοπλες Δυνάμεις). Έχω δει αρκετά. Μιλάω για τη "Βασική Εκπαίδευση" που όπως γνωρίζεις διαφοροποιείται από εκείνη του δεκανέα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 σαν επισκέπτης πήγες, so what. Ποια βασική εκπαιδευση; Κεν και πεν περνάνε οι στρατιώτες των ειδ. δυναμεων δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οι αλεξιπτωτιστες κάνουν και 6 εβδομάδες το βασικο σχολειο αλεξιπτωτιστή.
mathsrule Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 σαν επισκέπτης πήγες, so what. Ποια βασική εκπαιδευση; Κεν και πεν περνάνε οι στρατιώτες των ειδ. δυναμεων δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οι αλεξιπτωτιστες κάνουν και 6 εβδομάδες το βασικο σχολειο αλεξιπτωτιστή. Σαν επισκέπτης μου ήταν αρκετό να διασταυρώσω τα λεγόμενα του πατέρα μου με την πραγματικότητα. Μακάρι όλοι οι Οπλίτες που υπηρέτησαν 9 μήνες να είχαν δει και να είχαν ακούσει αυτά που έχω δει και έχω ακούσει εγώ. ΠΕΝ είναι η βασική τους.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μακάρι όλοι οι Οπλίτες που υπηρέτησαν 9 μήνες να είχαν δει και να είχαν ακούσει αυτά που έχω δει και έχω ακούσει εγώ. χαχαχαχα ρε συ μπομπιρα δεν εχεις παει καν φανταρος και εχεις γεμισει ολο το νημα ! και οχι μονο αυτο αλλα εχεις δει και περισσοτερα απο οσους εχουν υπηρετησει ! ασε να γραψει και κανς αλλος που εχει παει τουλαχιστον .. πηγαινε και συ .. δες τα απο μεσα και οχι οπως στα λεει ο μπαμπας σου στο σπιτι και ελα γραψε βιβλιο μετα ... ελα ο χριστος και η παναγια ..
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 τα πεν ειναι 2 βδομάδες απο τις οποιες η μία ειναι προετοιμασία για την τελετή απονομής του μπερε, δηλ. παρελαση και προβες. Σαν επισκέπτης δεν μπορείς ούτε να διασταυρώσεις ούτε να επαληθευσεις καμια ιστορία ή αφηγηση. Σαν να λέμε οι τουριστες που έρχονται ελλάδα για μια βδομάδα γνωριζουν την ελληνική πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις