phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι για αμφίβιος θέλω. Λες να δηλώσω ορεινός για να με βάλουν αμφίβιο; χαχαχα! Να σου πω την αλήθεια, οι περισσότεροι πάνε αμφίβιοι, θέλοντας και μη. Σκέψου ότι οι ορεινές μονάδες είναι τρεις, και οι αμφίβιες πέντε, συν ότι παίρνουν περισσότερους στις αμφίβιες.
mathsrule Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 και να κοπείς, μπορείς να το επαναλάβεις μέχρι να το περάσεις. Ειχα ακούσει για έναν τύπο που κοπηκε 4 φορές, αλλά το περασε τελικα. Μόνο εάν κοπείς στις εισιτήριες εξετάσεις. Εάν αρχίσεις κανονικά το σχολείο και το παρατήσεις, πάει.
slevinkelevra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπερα. Να ρωτησω ρε σεις γιατι με το googlαρισμα δεν εβγαλα ακρη. Κανω phd σε ελληνικο πανεπιστημιο και θελω να διακοψω για να μπω Σεπτεμβρη. Καποιος μου σφυριξε οτι μπορεις να κανεις αιτηση στη σχολη σου ωστε οσο εισαι φανταρος να μη μετραει ο χρονος για το διδακτορικο. Να κανει "παυση" το διδακτορικο λεει για κανα χρονο. Δηλαδη αν τωρα εχω κανει ενα χρονο διδακτορικο, να μπω φανταρος και οταν βγω να μην εχω κανει 1 χρονο κ 9 μηνες διδακτορικο. Να συνεχισει να φαινετε οτι εχω κανει μονο ενα χρονο διδακτορικο. Ποια ειναι η διαδικασια για να γινει ολο αυτο? Ξερετε εσεις τιποτα? Ευχαριστω.
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν δεν εισαι βυσμα οπου και να δηλωσεις τιποτα δεν πιανει.μονο κωλοφαρδια η αν εχουν ελλειψη θα σε παρουν εκει που θελουν αυτοι.ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραψεις κατι στο χαρτι
slevinkelevra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν δεν εισαι βυσμα οπου και να δηλωσεις τιποτα δεν πιανει.μονο κωλοφαρδια η αν εχουν ελλειψη θα σε παρουν εκει που θελουν αυτοι.ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραψεις κατι στο χαρτι Για τη σχολη ρωταω, οχι για το στρατο. Αν μπορει να "σταματησει το κοντερ" του διδακτορικου, οσο υπηρετω
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 κοιτα για να μην σου πω κατι που δεν ισχυει περιμενε απαντηση απο αλλα ατομα για πιο σιγουρα.παντως νομιζω οτι γινεται. ο αδερφος μου με μεταπτυχιακο και μπορεσε παντως.και μετα συνεχισε κανονικα.
slevinkelevra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 κοιτα για να μην σου πω κατι που δεν ισχυει περιμενε απαντηση απο αλλα ατομα για πιο σιγουρα.παντως νομιζω οτι γινεται. ο αδερφος μου με μεταπτυχιακο και μπορεσε παντως.και μετα συνεχισε κανονικα. Καλη φαση. Μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανε ο αδερφος σου? Γιατι ειναι περιπου οι ιδιες διαδικασιες. Τουλαχιστον να ειμαι ψιλιασμενος...Ευχαριστω και παλι
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 κοιτα εκανε καποιες ενεργειες και τον ειχαν βοηθησει και στο ρουφ που ειχε παρει τηλ τι να κανει.αλλα την ποιο σοβαρη βοηθεια του την εδωσαν καθηγητες και συμφητητες του.εγω οσο εκανε αυτα ημουν φανταρος στον εβρο και δεν ξερω την ακριβη διαδικασια και δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.παντως ρωτα η στο ρουφ η κανα καθηγητη σου και σιγουρα θα ξερουν τον αδερφο μου δεν μπορω δυστυχως να τον ρωτησω δεν ειναι ελλαδα ειναι pennsylvania στην αμερικη αυτη την περιοδο.αν παντως μαθω κατι θα στο αναφερω για να σε βοηθησω φιλαρακι.ελπιζω να εχεις μια καλη θητεια και οσο μπορεις πιο χαλαρη.(μη περασεις αυτα που περασα εστω!!) καλη θητεια οταν με το καλο πας. 1
slevinkelevra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 κοιτα εκανε καποιες ενεργειες και τον ειχαν βοηθησει και στο ρουφ που ειχε παρει τηλ τι να κανει.αλλα την ποιο σοβαρη βοηθεια του την εδωσαν καθηγητες και συμφητητες του.εγω οσο εκανε αυτα ημουν φανταρος στον εβρο και δεν ξερω την ακριβη διαδικασια και δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.παντως ρωτα η στο ρουφ η κανα καθηγητη σου και σιγουρα θα ξερουν τον αδερφο μου δεν μπορω δυστυχως να τον ρωτησω δεν ειναι ελλαδα ειναι pennsylvania στην αμερικη αυτη την περιοδο.αν παντως μαθω κατι θα στο αναφερω για να σε βοηθησω φιλαρακι.ελπιζω να εχεις μια καλη θητεια και οσο μπορεις πιο χαλαρη.(μη περασεις αυτα που περασα εστω!!) καλη θητεια οταν με το καλο πας. Να σαι καλα ρε φιλος. Απο το στομα σου κ στου Θεου τ αυτι. Καθηγητη σιγουρα θα ρωτησω απο Δευτερα, απλα επειδη εχουν παραξενεψει κ αυτοι, ειπα να ρωτησω και σε κανα φορουμ να ειμαι λιγο ψιλιασμενος... Thanks 1
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για τη σχολη ρωταω, οχι για το στρατο. Αν μπορει να "σταματησει το κοντερ" του διδακτορικου, οσο υπηρετω στην αγγλια γιατι εκει σπουδασα γινεται. ζητας αναβολη σπουδων. για τα διδακτορικα παντα. για μεταπτυχιακα δεν γινεται απλα κοβεσαι για ελλαδα δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται κατι δυσκολο να γινει. ρωτησε τη σχολη σου, θα ξερει η γραμματεια. Καλησπερα. Να ρωτησω ρε σεις γιατι με το googlαρισμα δεν εβγαλα ακρη. εγω παλι κατι εβγαλα..... https://www.google.gr/#q=%CE%91%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82+%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD 1
slevinkelevra Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 στην αγγλια γιατι εκει σπουδασα γινεται. ζητας αναβολη σπουδων. για τα διδακτορικα παντα. για μεταπτυχιακα δεν γινεται απλα κοβεσαι για ελλαδα δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται κατι δυσκολο να γινει. ρωτησε τη σχολη σου, θα ξερει η γραμματεια. εγω παλι κατι εβγαλα..... https://www.google.gr/#q=%CE%91%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82+%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD Ευχαριστω , μαλλον εψαχνα με λαθος keywords Ο κανονισμος στο σαιτ του πανεπιστημιου λεει οτι "Οι φοιτητές που διακόπτουν κατά τα ανωτέρω τις σπουδές τους, δεν έχουν τη φοιτητική ιδιότητα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της διακοπής των σπουδών τους. ". Δεν πιανομαι για ενεργος φοιτητης στο στρατο δηλαδη? Να τσιμπαγαμε καμια αδειουλα παραπανω?
TeZaS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πάντως ξέρω οτι αν έχεις διδακτορικό τίτλο κάνεις μειωμένη θητεία 100%. Νομίζω 3μηνο...
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πρεπει να ειναι ανω των 35 για να ισχυει αυτο που λες.ποσο εισαι slevin kelevra???
slevinkelevra Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ελα ρε συ, ειμαι 27 και το βασικοτερο δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα. Πάντως ξέρω οτι αν έχεις διδακτορικό τίτλο κάνεις μειωμένη θητεία 100%. Νομίζω 3μηνο... εννοεις οτι πρεπει να εχω τελειωσει διδακτορικο ε? Γιατι εγω ειμαι ακομα στη μεση. Αν ηταν να κανω μειωμενη λογω διδακτορικου, δε θα μου το λεγαν απο τη στρατολογια? Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν διακοψω διδακτορικο χανω την ιδιοτητα του φοιτητη. Οποτε στο στρατο δεν πιανομαι για φοιτητης, αρα δεν θα μπορω να τσιμπησω καμια εξτρα αδειουλα?
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αδερφε ακου αν ησουν ανω των 35 εκανες 3μηνο...τωρα δεν νομιζω σε κοβω για κανονικη θητεια.παντως εισαι φοιτητης ολο και κατι θα τσιμπας απο αδεια κ ουτως η άλλως θα μπεις σε γραφειο οποτε ζωαρα θα κανεις ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις