Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετά από όλα αυτά που αναφέρεις, σου φαίνεται δύσκολο το έξω;

ναι ρε φιλε γιατι εκει το μονο που σε νοιαζει ειναι τι νουμερο θα κανεις και αν θα φας κρουασαν πανινι με σοκολατα η γαλοπουλα επειδη πηρες κανα κιλο.Στη τελικη οταν εισαι και στους τελευταιους μηνες ριχνεις και καναν υπνο την ωρα υπηρεσιας και εισαι κομπλε αρκει να πεσει συρμα στην εφοδο.

Δημοσ.

Δεν έχει απόλυτη σχέση με το θέμα αλλα θέλω να μάθω την αποψη σας.

Αξίζει κάποιος να βρει δουλειά πρωτού πάει στρατό; Το θέμα ειναι οτι πχ στο τομέα της πληροφορικής ξέρω 1-2 ατομα που δεν εχουν πάει στρατο και βρήκαν εργασία.Απο την άλλη δεν είναι δυσκολο να σε προσλάβουν αν δεν εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις;.

Αν δεν περισσεύει ούτε ενα ευρώ τοτε ξέροντας πως στο στρατο θα έχεις εξοδα αξίζει να βρεις καποια δουλειά πριν για να μαζέψεις ενα ποσο;

Απο την αλλη οσο πιο γρήγορα τελειώσεις εισαι απαλλαγμένος και βγαίνεις πιο ευκολα στην αγορά εργασίας χωρις αυτο το αγχος.

Δηλαδη και μεταπτυχιακό να κάνει καποιος (αν εχει λεφτα) δεν ειναι δυσκολο να βρει δουλειά ξέροντας πως σε 1-2 χρονια θα πρεπει να τα αφησει πίσω;

Δημοσ.

Δεν έχει απόλυτη σχέση με το θέμα αλλα θέλω να μάθω την αποψη σας.

Αξίζει κάποιος να βρει δουλειά πρωτού πάει στρατό; Το θέμα ειναι οτι πχ στο τομέα της πληροφορικής ξέρω 1-2 ατομα που δεν εχουν πάει στρατο και βρήκαν εργασία.Απο την άλλη δεν είναι δυσκολο να σε προσλάβουν αν δεν εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις;.

Αν δεν περισσεύει ούτε ενα ευρώ τοτε ξέροντας πως στο στρατο θα έχεις εξοδα αξίζει να βρεις καποια δουλειά πριν για να μαζέψεις ενα ποσο;

Απο την αλλη οσο πιο γρήγορα τελειώσεις εισαι απαλλαγμένος και βγαίνεις πιο ευκολα στην αγορά εργασίας χωρις αυτο το αγχος.

Δηλαδη και μεταπτυχιακό να κάνει καποιος (αν εχει λεφτα) δεν ειναι δυσκολο να βρει δουλειά ξέροντας πως σε 1-2 χρονια θα πρεπει να τα αφησει πίσω;

Εμενα παντως σε παρα πολλες δουλειες με το που ακουγαν οτι δεν ειχα ολοκληρωσει τις υποχρεωσεις μου μου ελεγαν ευχαριστουμε δεν ενδιαφερομαστε.Και απο την αλλη το να μπεις σε μια σειρα δουλεια σπιτι κτλ πως τα παρατας για να παρουσιαστεις οεο?

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκέφτομαι. Αν και αν δεις και εδώ και αλλου το εχω δει να συμβαίνει. Ως τι πήγαινες να εργαστείς;

Εχω ακούσει απο γνωστό μου οτι ειχε παει για ταμιας να δουλέψει σε supermarket και του ειπαν οτι δε μπορουν να τον πάρουν για αυτο το λογο.Απο την αλλη εχω παραδειγματα που δουλευουν κανονικά χωρις να εχουν παει στρατο.

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκέφτομαι. Αν και αν δεις και εδώ και αλλου το εχω δει να συμβαίνει. Ως τι πήγαινες να εργαστείς;

Εχω ακούσει απο γνωστό μου οτι ειχε παει για ταμιας να δουλέψει σε supermarket και του ειπαν οτι δε μπορουν να τον πάρουν για αυτο το λογο.Απο την αλλη εχω παραδειγματα που δουλευουν κανονικά χωρις να εχουν παει στρατο.

Σιγουρα υπαρχουν και μαγαζια εταιριες,που προσλαμβανουν αλλα πολυ δυσκολα γινεται κατι τετοιο γιατι στην ουσια δεν θελουν να σε προσλαβουν γιατι καποια στιγμη που δεν το περιμενουν εσυ θα τους "κρεμασεις" καθως και ειναι υποχρεομενος να τον ξανα προσλαβει οταν απολυθει η να του δωσει αποζημειωση προσαυξημενη με ειδικη αποζημειωση.Εμενα σχεδον απο ολα τα μαγαζια τεχνολογιας με το που εγραφα οτι δεν εχω ολοκληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις επεφτε πιστολι.και σε 2 που δεν το εγραψα στο βιογραφικο με το που το ακουσαν απο κοντα ευχαριστουμε πολυ γεια σας.

Επισης στην τωρινη εργασια μου μου ζητησαν χαρτι απο την στρατολογια που λεει οτι υπηρετησα απο τοτε εως τοτε και ειχε αναγραφομενες τις μεταβολες που εγιναν μεταθεσεις κτλ. το οποιο νομιζω οτι ειναι παρανομο θεωριτικα γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο η κατι τετοιο.

Δημοσ.

ΤΙ να το κάνουν ;;

εμ αντε βρε και πες μου και μενα.Να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να φανω αρνητικος οποτε δεν ειπα κατι,το μονο που μου ειπαν ηταν οτι επρεπε να τα καταθεσουν μεχρι τελους εκεινου του μηνα

για να μπω σεπτεβρη κοβω την αναβολη μου μέχρι τέλος ιουνίου? καλα τα λεω?

εμενα μου ειχαν πει οτι κοβεις την αναβολη λιγες μερες πριν φυγει η εσσο πριν απο αυτην που θες να πας.Πχ αν εσυ θες να πας σεπτεμβριο και η προηγουμενη φευγει 15 ιουνιου την κοβεις 10 ιουνιου.Τωρα αν ξερει καποιος κατι αλλο ας πει

Δημοσ.

Επισης στην τωρινη εργασια μου μου ζητησαν χαρτι απο την στρατολογια που λεει οτι υπηρετησα απο τοτε εως τοτε και ειχε αναγραφομενες τις μεταβολες που εγιναν μεταθεσεις κτλ. το οποιο νομιζω οτι ειναι παρανομο θεωριτικα γιατι ειναι προσωπικο δεδομενο η κατι τετοιο.

Αυτό είναι 100% παράνομο, το μόνο που μπορούν να ζητήσουν είναι κάτι που να αποδεικνύει ότι είσαι ελειωμένος με το θέμα αυτός με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο.

Δημοσ.

Καλησπέρα μιλούσα με έναν τύπο που τελειώνει δόκιμος τώρα τον Ιούνιο κ μου είπε μετά ότι θα πάει οβα κ θα πληρώνεται για 5 χρόνια ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Ευχαριστώ

Κοροϊδία
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...