tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 To ζβαν είναι λάντσιον μητ, το γκοτζίλα του στρατού είναι και καλά κορνμπιφ. Τρομάρα του. Πραγματικά χάλια. Αν πράγματι γινόταν πόλεμος και ήμουν νηστικός σε χαράκωμα καμια εβδομάδα, μια χαρά, και τις αρβύλες μου θα έτρωγα, αλλά πριν γίνει κάτι τέτοιο, όχι φίλε μου. Το πεπτικό μου σύστημα έχει και μια αξιοπρέπεια. famous last words. Σε χαράκωμα μια βδομαδα και maggots έτρωγες!
aris1986 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ναι, αμα ήμουν ταξιαρχος δεν θα ένοιωθα τίποτα. Φιλοδοξίες εχεις... Και εποπ δεκανεας στρατιωτης να σουν δεν θα ενιωθες τιποτα.
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Να υποθέσω πήγες φαντάρος το '90 έτσι; Όσο για τα bold, μου θύμισες τον φαντάρο σειρά που ήταν ο γαμιάς της γειτονιάς, έβγαζε 20, ήταν γενικά ο καλύτερος σε όλα... και στα ψέματα 12 αυγούστου απολύομαι. Μπορεί να σου φαίνονται περίεργα αλλα μιλάμε για τόσο ηλίθιο-άχρηστο άτομο που πραγματικά φοβόταν. Βίντεο με κατακεφαλιές αμέτρητα όπως είχα και βίντεο το άλλο το αρχίδι να κοιμάται στον καναπέ.
aris1986 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Mα καλα κανατε bullying σε εναν χαζουλη και τραβαγατε video? 3
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Να ένας απο τους πολλούς λόγου που ο στρατός είναι σκατά.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 famous last words. Σε χαράκωμα μια βδομαδα και maggots έτρωγες! Αυτο ακριβως ειπα αν δεν το διαβασες προσεκτικα. Μεχρι να φτασουμε στο χαρακωμα λοιπον, πραγματικο φαγητο παρακαλω.
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Mα καλα κανατε bullying σε εναν χαζουλη και τραβαγατε video? και βέβαια! τουλάχιστον τα 1000€ που πάνε πεταμένα κάθε μήνα για τον μισθό του είχαν λίγο νόημα. Σκέψου εσύ πόσο χαζός ήταν ο τύπος που ενώ ήταν στέλεχος έτρωγε φάπες και χώσιμο να πλύνει ταψιά απο φαντάρους και δεν έλεγε τίποτα
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 τουλάχιστον τα 1000€ που πάνε πεταμένα κάθε μήνα για τον μισθό του Άμα δεν έχει βαθμό >=Ταγματάρχη, δεν παίρνει πάνω από χιλιάρικο.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παίρνει λίγο πάνω απο 900€ Α, άρα είναι Υπολοχαγός και πάνω. Και αμφιβάλλω εάν Υπολοχαγός από την Ευελπίδων σας άφηνε να κάνετε τέτοια πράγματα.....
redhotstef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παίρνει λίγο πάνω απο 900€ το χρονο μηπως; 1
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μήπως, λέω εγώ τώρα, μας λες φούμαρα; Στην αρχή έλεγες για τουλάχιστον χιλιάρικο, μετά το πήγες λίγο πάνω από 900, τώρα πόσο θα πάει το ποσό; Επίσης, γενικά αμφιβάλλω εάν έγιναν όσα λες.... Καλά, το ότι τραβάγατε και βίντεο δεν το συζητάω καν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αν βάλείς μέσα τα μούφα εκτός έδρας, τα επιδοματα, συντηρήσεις, κτλ. υπάρχουν αρκετοί εποπ που ξεπερνάνε το χιλιάρικο. Εριξα μια ματιά στο fb απο κάτι εποπ που είχα συναντήσει στη θητεία μου και είχαν πάει προσφατα διακοπές στην Ταιλάνδη...
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αν βάλείς μέσα τα μούφα εκτός έδρας, τα επιδοματα, συντηρήσεις, κτλ. Μιλάς για πράγματα που εδώ και 4 χρόνια στους στρατιωτικούς έχουν κοπεί σαν να έπεσε γκιλοτίνα. Εκτός φυσικά και εάν είχαν θείο Αρχηγό Νατοϊκών Δυνάμεων.
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τσάμπα κάθομαι και ασχολούμαι βασικά. Αλλα είναι εποπ (έχει βγάλει μέχρι γυμνάσιο) δεκανέας είναι παραμεθόριο και παίρνει σκάρτο χιλιάρικο. Παλιότερα στο ίδιο μέρος έφταναν και τα 1400. Ο ανθυπολοχαγός, όπως μας έλεγε ένας μια μέρα με το που βγεί απο ευελπίδων παίρνει 50 ευρώ περισσότερα απο τα εποπια. Μήπως, λέω εγώ τώρα, μας λες φούμαρα; Στην αρχή έλεγες για τουλάχιστον χιλιάρικο, μετά το πήγες λίγο πάνω από 900, τώρα πόσο θα πάει το ποσό; Επίσης, γενικά αμφιβάλλω εάν έγιναν όσα λες.... Καλά, το ότι τραβάγατε και βίντεο δεν το συζητάω καν. Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αν τα πιστεύεις ή όχι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις