Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασα να το κάνω πιο λιανά χαχαχαχα εννοείται δεν είχαμε σακουλάκια. Εννοείται οτι βρίσκαμε 3-4 παλιοσακούλες και τις κάναμε γάντια και εννοείται πολλά παιδιά έπιαναν τα καλαθάκια με τα χέρια που ήταν τέρμα σκατωμένα. Εννοείται επίσης οτι δεν είχαμε και σακούλες σκουπιδιών να αλλάζουμε συνέχεια, οπόυε πηγαίναμε μόλις γέμιζε η μία που μας έδιναν κάθε φορά να την αδειάσουμε και να έρθουμε να ξαναγεμίσουμε. magic!!!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εγώ εκκλησία δνε πήγα ποτέ γτ είμαι άθεος, είχα το γιωτόχαρτο εγώ ελεύθερος ορθοστίας, ασκήσεων, πορείας, βαριών εργασιών και άραζα την πέτσα μου όποτε βαριόμουν. Προτιμούσα να παίζω με μια σκούπα παρά να βαράω βήμα επειδή είναι γιωτόμπαλα τα άλλα στο μυαλό και δεν ξέρουν πως περπατας. Και αν θες να ξέρεις ο διοικητής με πήρε απο 6η σειρά και με έχωσε πρώτο γτ έκανα γαμάτο βήμα με 3-4 συνολικές πρόβες.

Στον στρατό αν σου κόβει λίγο θα κοιτάξεις να περάσεις όσο πιο άραγμα πάει, αν είσαι γιωτόμπαλο και wanabe ειδικοδυναμίτης θα στάξει το κορμί σου χωρίς κανένα λόγο. Λες τις εντυπώσεις σου λεω τις δικές μου εμπειρίες και οι υποψήφιοι παίρνουν διάφορες γνώμες για το τι μπορούν να κάνουν. 

Γιατι οι αυθεντικοι Γιωταδες, υποβιβαζουν τους φυσιολογικους (no μαγκες) ως γιωταδες;; 

Εισαι μαγκας επειδη ησουν ομαδαρχης στο κεντρο, επειδη καβατζωσες δυο ντουλαπες, επειδη αναγνωρισαν τα στελεχη τον "κοπο" σου στα γραφεια στους υπολογιστες, επειδη περασες το στρατο χαλαρα και αλλα πολλα που δεν μας ειπες. Αλλα το γεγονος οτι υποτιμας ολους τους αλλους ως γιωταδες επειδη δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα σου και συμπεριφερονται οπως ο στρατος θελει να συμπεριφερονται, + οτι  ησουν γιωτας, δειχνει καποιου ειδους κομπλεξ..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι οι αυθεντικοι Γιωταδες, υποβιβαζουν τους φυσιολογικους (no μαγκες) ως γιωταδες;; 

Δεν υπάρχει Ι για το μυαλό, σε άλλους στρατούς κάνουν τεστ νοημοσύνης & προσωπικότητας πριν τους χρεώσουν όπλα. Αν υπήρχε πολλά απο τα "μαχίμια" θα έπιαναν πάτο...

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι μαγκας επειδη ησουν ομαδαρχης στο κεντρο, επειδη καβατζωσες δυο ντουλαπες, επειδη αναγνωρισαν τα στελεχη τον "κοπο" σου στα γραφεια στους υπολογιστες, επειδη περασες το στρατο χαλαρα και αλλα πολλα που δεν μας ειπες. Αλλα το γεγονος οτι υποτιμας ολους τους αλλους ως γιωταδες επειδη δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα σου και συμπεριφερονται οπως ο στρατος θελει να συμπεριφερονται, + οτι  ησουν γιωτας, δειχνει καποιου ειδους κομπλεξ..

Ότι είπε ο πάμπλο. Αλλο γιωτας επειδή έχει κάποιος χονδροπάθεια (όπως εγώ) και άλλο γιωτάς στο μυαλό αλλα Ι1. Μην νομίζεις οτι έκρυβα ή ντρέπομαι που είμαι γιωτας. Τίγκα περήφανος είμαι και προσπαθώ να πείσω όσο περισσότερους μπορώ απο γνωστούς που μπαίνουν να κάνουν το ίδιο για να περάσουν ζάχαρη. Το μόνο που έχω κρατήσει απο τον στρατό ενθίμιο είναι το γιωτόχαρτό μου και το χαρτί που είχα ελεύθερο ξυρίσματος για όλη την θητεία. 

Δημοσ.

Καλα και μεις ειχαμε παιδια που ηταν φλου και ειχαν οπλο, ομως προσπαθουσαν. Εσυ, και να μην ειχες την χονδροπαθεια, παλι θα ηθελες να εισαι γιωτας. Ομως αυτο ειναι κακο για τους υπολοιπους φανταρους που κανουν τις αχρηστες υπηρεσιες του στρατου (καθως δεν ειμαστε σε περιοδο πολεμου) και καποιοι να περνανε ζαχαρη οχι γιατι δεν μπορουν, αλλα γιατι δεν θελουν. Δεν ειναι ολοι οι Ι1 στρατοκαυλοι επισης.

Α, και κατι που εμαθα στο στρατο και αξιζει να αναφερθει:

Οταν γινει πολεμος, πρωτα τους γιωταδες θα στειλουν στο μετωπο.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά άχρηστες υπηρεσίες έκανα. Κυρίως εστιάτορας έκανα γτ έπαιρνα ΔΝ το βράδυ και ας είχα χαρτιά που μπορούσα να μην πηγαίνω ποτε.

Όταν γίνει πόλεμος και θέλουν γιωτάδες ας έρθουν να με βρουν

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να ειναι καποιος γιωτας, αν ειναι δυνατον δηλαδη. Συνηθως αυτοι που κοροιδευουν τους γιωταδες το κανουν απο ζηλεια, ειδικα οι δευτεροι δεν εχουν οπλο και γλιτωνουν ενα καρο υπηρεσιες.

Αλλα περα απο την οποια παθηση , ελαφρια ή βαριά, σοβαρή ή απλή , ενα φανταρος μπορει ανετα να ειναι π(/&$ουστης -με την μεταφορικη σημασια της λεξης- και για πολλες φαπες.

Και αυτο γιατι αμα καποιος δεν ειναι καλος στρατιωτης επηρεαζει κυριως μονο τον εαυτο του. Αμα δεν ειναι καλος ανθρωπος ομως (πχ παρτακιας) τοτε επηρεαζει τους γυρω του οι οποιοι θα εχουν να λενε για εναν μακακα που γνωρισαν στον στρατο και που ευτυχως δεν θα τον ξαναδουνε ποτε στην ζωη τους.

• Like 1
Δημοσ.
Και αυτο γιατι αμα καποιος δεν ειναι καλος στρατιωτης επηρεαζει κυριως μονο τον εαυτο του

εκτός αμα τύχεις σε βλάκες ανωτερους, τότε για έναν-δυο που δεν μπορούν να κάνουν σωστά τις οπλοασκήσεις ή να βρουν το βήμα στην παρελαση κάθονται όλοι με τις ώρες επαναλαμβανοντας τα ίδια και ίδια 2349435902 φορές.

Δημοσ.

Ερωτηση,μιας που ακομα δεν εχω κανει την θητεία.

Επειδη συνεχεια ακουω και διαβαζω για το θέμα υγιεινής και καθαριότητας,κυρίως οσον αφορά τις τουαλέτες.

Αν εισαι σε μοναδα χωρις πολλες χλωρίνες και σακουλες για τα καλάθια κλπκλπκλπ

μια μέρα που είσαι εξοδουχος και φιλοτιμηθείς (οκ,καποιοι θα σεβπουν κορόϊδο αλλα δε βαριέσαι) και πεις "δε γαμιεται" , επιτρέπεται να φερεις απο καβα σουπερμαρκετ σακουλες,χλωρινη κλπ ;;

Δημοσ.

Αχα , καλο αυτο σαν λυση αναγκης .

Χρειαζεται να το "κοινοποιησεις" σε καποιον ανωτερο ή κλάϊν ;

Παντως σε συζητηση ειχα ακουσει τόσο οτι πρεπει να ενημερωνεις όσο και το οτι απαγορευεται διοτι μπορει καποιος φανταρος να ειναι ψυχοπαθης ή οτιδηποτε και να παρει να πιει τη χλωρινη

Δημοσ.

lol, άμα θέλει ο άλλος να αυτοκτονήσει/αυτοτραυματιστεί μπορει να το κάνει πιο ευκολα με κανα όπλο, ξιφολογχη, κτλ. 

Αλλά καλό ειναι να το πεις μπας και σου δωσουν καμια άδεια.

• Like 1
Δημοσ.

ο μόνο που έχω κρατήσει απο τον στρατό ενθίμιο είναι το γιωτόχαρτό μου και το χαρτί που είχα ελεύθερο ξυρίσματος για όλη την θητεία. 

Kαλα ρε θηριο και αξυριστος ολη την θητεια σου; Γιατι δεν επαιρνες και ενα ι5 να τελειωνες με τοσα "ελευθερος", σοβαρα τωρα δεν το λεω ειρωνικά.

Δημοσ.

Αυτό ήθελα απο την αρχή αλλα ήταν ταλαιπωρία να τρέχω για αναβολές και να πρέπει να το παίξω οτι έχω ψυχολογικό πρόβλημα. Αν πχ στην 2η αναβολή δεν τα κατάφερνα θα έπαιρνα πούλο.

Δημοσ.

Ερωτηση,μιας που ακομα δεν εχω κανει την θητεία.

Επειδη συνεχεια ακουω και διαβαζω για το θέμα υγιεινής και καθαριότητας,κυρίως οσον αφορά τις τουαλέτες.

Αν εισαι σε μοναδα χωρις πολλες χλωρίνες και σακουλες για τα καλάθια κλπκλπκλπ

μια μέρα που είσαι εξοδουχος και φιλοτιμηθείς (οκ,καποιοι θα σεβπουν κορόϊδο αλλα δε βαριέσαι) και πεις "δε γαμιεται" , επιτρέπεται να φερεις απο καβα σουπερμαρκετ σακουλες,χλωρινη κλπ ;;

Κανονικά όχι αλλά πρέπει να ναι τελείως μ@λ@κας ο άλλος για να σου το απαγορέψει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...