Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζεις δεν τον ξέρουμε τι γιωτόμπαλο είναι? 3 προφίλ έχει αλλάξει και τα ίδια κάνει κάθε φορά 

Μισό, για να καταλάβω:

Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή;

Οκ, παραδέξου το, τρολάρεις, ε;

Για τα προφίλ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον Star_Light στο φόρουμ. Εάν υπήρχε άλλο προφίλ με ίδια ip θα είχε φάει ban.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισό, για να καταλάβω:

Φαντάρος που έκανε 9 μήνες θητεία αποκαλεί γιωτόμπαλο έναν Αξιωματικό που έχει περάσει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε Στρατιωτική Σχολή;

Για τα προφίλ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χρόνια τώρα παρακολουθώ τον Star_Light στο φόρουμ. Εάν υπήρχε άλλο προφίλ με ίδια ip θα είχε φάει ban.

χαχαχα ειναι και οι 2 περιπτωσάρες. Ο άλλος έχει τελειωσει το στρατο και ακομα μπαινει και κράζει. 

Kαλα ο Τεζας δεν λεει μονο εμενα γιωτομπαλο εδω ελεγε τις προαλλες τους ΠΑΝΤΕΣ .... ακομα και αυτους που τον βοηθησαν μεσα εκει να περάσει ηρεμα. Για να καταλαβεις δηλαδη για τι ατομο μιλαμε. 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ειναι και οι 2 περιπτωσάρες. Ο άλλος έχει τελειωσει το στρατο και ακομα μπαινει και κράζει. 

Κοίτα, εγώ δεν κρίνω κανέναν. Τα post είναι εκεί, μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει και να σχηματίσει από μόνος του άποψη.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να εκτίθενται. Λες και δεν σκέφτονται ότι έχουν ήδη γίνει ρόμπα...

Δημοσ.

Μισό, για να καταλάβω:

απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που είπατε πριν. Δεν γουστάρει τον στρατό (όπως και πολλοί άλλοι και είναι σεβαστό). Το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που είναι ιδεολογικά αντίθετος με την ιδέα του στρατού για τα καλά που μπορεί να έχει είναι χαμένος κόπος! (όπως και το αντίθετο φυσικά, να πείσει κάποιος αντιμιλιταριστής έναν αξιωματικό ή κάποιον που γουστάρει το στρατό ότι είναι άχρηστος!)

• Like 1
Δημοσ.

απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που είπατε πριν. Δεν γουστάρει τον στρατό (όπως και πολλοί άλλοι και είναι σεβαστό). Το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που είναι ιδεολογικά αντίθετος με την ιδέα του στρατού για τα καλά που μπορεί να έχει είναι χαμένος κόπος! (όπως και το αντίθετο φυσικά, να πείσει κάποιος αντιμιλιταριστής έναν αξιωματικό ή κάποιον που γουστάρει το στρατό ότι είναι άχρηστος!)

Μα αυτό είναι απολύτως αποδεκτό. Απλά λες την άποψή σου, και όλα οκ. Όταν αρχίζεις όμως να πετάς διάφορα μαργαριτάρια στυλ "όποιος θέλει σοβαρό στρατό να πάει σε άλλη χώρα", ξεφεύγεις από το "απλά είμαι αντίθετης ιδεολογίας" και καταλήγεις να εκτίθεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Φως φανάρι ειναι πως και οι 2 ειναι αντιθετοι παντελώς. Εγω δεν προσπαθησα να πεισω κανέναν αλλα οταν βλέπω να γράφονται λάσπες πρέπει να γινει αποκατάσταση της αληθειας. Και στην τελική εγω και ο maths έχουμε κάποια σχέση με το στρατο ο Pablo που γραφει συνεχεια εδω μεσα τι σχέση εχει? 

• Like 2
Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Πριν υπηρετήσω πάντως δεν ήμουν κατα του στρατού, μόλις μπήκα και ειδα για τι κωλοχανείο προκειται έγινα...

Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Πριν υπηρετήσω πάντως δεν ήμουν κατα του στρατού, μόλις μπήκα και ειδα για τι κωλοχανείο προκειται έγινα...

Ψάξε και βρές το. Δεν θα σε μαθαίνουμε εμεις τα βασικά και μετα θα βγάζεις και γλώσσα. 

Προς το παρόν τέλος οι απαντήσεις μετα την άγνοια που ειδα για τους ΥΕΑ. Μετεξεταστέος για Σεπτέμβρη. Λήξις. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις και μια προδιάθεση-προκατάληψη. Και αλλού μπορεί να πάμε και να διαπιστώσουμε ότι είναι κωλοχανείο (πχ ΤΕΙ, πανεπιστήμια) αλλά δεν είμαστε τόσο εναντίον :-)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μέσα στο στρατό φαντάροι λένε γιωτάδες τους διοικητές τους επειδή σύμφωνα με τους ίδιους δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. :P

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φανταρος με εναρξη 27/5/14 και ληξη 27/5/15 δικαιουται ο πατερας μου το επιδομα απο τον ογα ενω παω στρατο? ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φανταρος με εναρξη 27/5/14 και ληξη 27/5/15 δικαιουται ο πατερας μου το επιδομα απο τον ογα ενω παω στρατο? ευχαριστω

τι επιδομα είναι; 

Δημοσ.

ο maths εχει σχέση εξ αγχιστείας, ας μπει πρωτα και μετά τα λέμε. Για εσένα, αξιωματικός που; Παπατζας εισαι.

Αν έκανες θητεία αλά Ελβετία, ποια η άποψη σου;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...