Athanvla Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πες μου οταν θα πάς να έρθω να τραβηξω βιντεάκι. Να είσαι υπάκουος στους 'ανωτέρους' σου εσύ και άσε τα βιντεάκια! 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Να είσαι υπάκουος στους 'ανωτέρους' σου εσύ και άσε τα βιντεάκια! Εσυ δεν θα εισαι? στην ιδιωτικη δουλεια που θα πας? εχει να πέσει φάπα εκει χειροτερη απο το στρατο... στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Πραγματικα δεν θελω να πω την αποψη μου περι αυτον που εχουν υποθει στις τελευταιες σελιδες γιατι πολλοι λιγοι θα καταλαβουν αυτο που θα εννοω και κινδυνευω να με περασουν για στρατογκ@βλο. Απλα θα πω οτι ο Ελληναρας πλεον μου φενεται οτι δεν ξεβολευεται απο τον καναπε του για κανεναν λογο.Αφορμη που το λεω ειναι το γεγονος οτι πλεον ακουω οτι ολοι θελουν παρουν αναβολη η απαλαγη και συνδιαστικα οτι τα τελευταια χρονια μ@ς πηδ@νε καθημερινα αλλα οταν ερχεται η ωρα των εκλογων αντι να πανε να ψηφησουν ολοι ειναι στην ξαπλωστρα με τον φρεντο στο χερι. Ξερω οτι ειναι offtopic απλα παρατηρω την αλλαγη νοοτροπιας προς το χειροτερο. Και για εσας που ωρυεστε γιατι να παω και χαμενος χρονος και εγω δεν παω,(εννοειται οτι ειναι χαμενος χρονος τουλαχιστον το μεγαλυτερο κομματι)θυμηθητε οτι οχι πολλα χρονια πριν ισως τα μεγαλα σας αδερφια δεν πηγανε για 9 μηνες αλλα για 18 Το θρέντ δεν θα έπρεπε να λέγεται στρατος αλλα οδηγος για το πως θα πάρετε το Ι5 αχαχαχα Ξερω εναν που πηγε καπακι για μεταπτυχιακό - δουλειά στην ευρώπη και δε σκοπεύει να παει στρατο ποτε. Θεωρητικά μια χαρά δε θα είναι ; Ρε φιλε επειδη σε παρακολουθω απο χθες και εσενα που γραφεις ολο μου ειπε ο ενας και μου ειπε ο άλλος και ετσι εκανε ένας αλλος ... λοιπον μην ακους φιδιές. Παιζει πολύ φιδιά. Αν δεν το εξακριβώσεις απο μονος σου να εισαι σιγουρος προσεχε μην σε κάψουν. 1
phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Mια σεζον δουλειας εχασα, ακομη κλαιω τα λεφτα. Εις διπλούν μάλιστα, αφού τα έσκασες για να συντηρηθείς 9 μήνες ή όσους πήγες. Εσυ δεν θα εισαι? στην ιδιωτικη δουλεια που θα πας? εχει να πέσει φάπα εκει χειροτερη απο το στρατο... στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Το θρέντ δεν θα έπρεπε να λέγεται στρατος αλλα οδηγος για το πως θα πάρετε το Ι5 αχαχαχα Ρε φιλε επειδη σε παρακολουθω απο χθες και εσενα που γραφεις ολο μου ειπε ο ενας και μου ειπε ο άλλος και ετσι εκανε ένας αλλος ... λοιπον μην ακους φιδιές. Παιζει πολύ φιδιά. Αν δεν το εξακριβώσεις απο μονος σου να εισαι σιγουρος προσεχε μην σε κάψουν. Στο από πάνω spoiler/επιχείρημα κατά της θητείας του tritonas00 όμως δε βλέπω να απαντάς.
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εις διπλούν μάλιστα, αφού τα έσκασες για να συντηρηθείς 9 μήνες ή όσους πήγες. Στο από πάνω spoiler/επιχείρημα κατά της θητείας του tritonas00 όμως δε βλέπω να απαντάς. Σε τι ? στο οτι έχασε τη δουλεια του?
John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 στο στρατο στα ωπα ωπα σας έχουν μερικους μην τους πάθετε τιποτα και τρέχουν και δεν φτάνουν μετα. Καλα κοψε κατι κι εσυ... Γενικα οκ αν μπεις στην διαδικασια να πας στρατο μπορεις να μαθεις πραγματα. Μπορεις να μαθεις σε ενα πληθος ηλιθιων να συνεννογιεσαι με 3-4 ωστε να επιβιωσεις και να κανεις την δουλεια σου, στο να χειραγωγεις οσους πρεπει για την καλυτερη εξυπηρετηση σου κ.α. 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλα κοψε κατι κι εσυ... Γενικα οκ αν μπεις στην διαδικασια να πας στρατο μπορεις να μαθεις πραγματα. Μπορεις να μαθεις σε ενα πληθος ηλιθιων να συνεννογιεσαι με 3-4 ωστε να επιβιωσεις και να κανεις την δουλεια σου, στο να χειραγωγεις οσους πρεπει για την καλυτερη εξυπηρετηση σου κ.α. Εχεις δουλεψει καθολου εξω να δεις τι γινεται? ο στρατος ειναι απο τις πιο ξένοιαστες περιοδους ειδικα αμα το πάρεις στη πλάκα η χειραγωγηση παντου γινεται και ενας υπαλληλος που με έχει πρηξει εδω και μέρες να βάλω την εταιρεια του στο κινητο και αυτου του έχουν μαθει να προσπαθει να χειραγωγήσει δεν ειναι θεμα στρατου φιλε παντου ετσι γινεται.
John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εχεις δουλεψει καθολου εξω να δεις τι γινεται? Εχω μια εικονα. Αλλα εξω πληρωνεσαι (Θεωρητικα δυστυχως σε αρκετες δουλειες στις μερες μας) δεν πας εθελοντης μαλαξ οποτε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Δεν διαφωνω οτι ο στρατος μπορει να ειναι χρησιμη εμπειρια αλλα παντα πρεπει να την βλεπεις υπο το πρισμα οτι ειναι ενα χαμαληκι που το κανεις με το ζορι και μονο αν το δεις ετσι θα την παλεψεις να το τελειωσεις.
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αλλα εξω πληρωνεσαι Γιατί, πήγες ΔΕΑ και δεν σου πλήρωσαν τον μισθό σου; Κανονικά πληρώνεσαι κι εκεί (εάν το επιλέξεις).
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εχω μια εικονα. Αλλα εξω πληρωνεσαι (Θεωρητικα δυστυχως σε αρκετες δουλειες στις μερες μας) δεν πας εθελοντης μαλαξ οποτε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Δεν διαφωνω οτι ο στρατος μπορει να ειναι χρησιμη εμπειρια αλλα παντα πρεπει να την βλεπεις υπο το πρισμα οτι ειναι ενα χαμαληκι που το κανεις με το ζορι και μονο αν το δεις ετσι θα την παλεψεις να το τελειωσεις. Δηλωσε ειδικές δυνάμεις ή ΥΕΑ να πληρώνεσαι (στο 2ο) και αντι για χαμαλίκια να κάνεις γυμναστική και ασκήσεις. Γιατί, πήγες ΔΕΑ και δεν σου πλήρωσαν τον μισθό σου; Κανονικά πληρώνεσαι κι εκεί (εάν το επιλέξεις). Άνοιξε και η θητεια των βάτραχων μου ειπε ένα παλικάρι φιλος που πηγε πέρυσι αλλα εφυγε 1 εβδομάδα πριν την hellweek. 1
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άνοιξε και η θητεια των βάτραχων μου ειπε ένα παλικάρι φιλος που πηγε πέρυσι αλλα εφυγε 1 εβδομάδα πριν την hellweek. Μόνο για όσους υπηρετούν πάνω από 13 μήνες. Απλά, τώρα πια με την ανακατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, πάνε όλο και περισσότεροι για μεγαλύτερη θητεία. Κι εμένα γνωστός μου πήγε, αλλά λέει παλούκια τα πράγματα εκεί (φυσικά, καμία σχέση με το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών των Στελεχών).
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μόνο για όσους υπηρετούν πάνω από 13 μήνες. Απλά, τώρα πια με την ανακατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις, πάνε όλο και περισσότεροι για μεγαλύτερη θητεία. Κι εμένα γνωστός πήγε, αλλά παλούκια τα πράγματα εκεί (φυσικά, καμία σχέση με το Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών των Στελεχών). Θέλει πολυ καλη φυσικη κατασταση και τυχη για να μην τραυματιστεις και εγκαταλειψεις. Έχω γνωστους βάτραχους απο την ΜΥΚ. Πρεπει να το γουσταρεις πολυ να εισαι μικρος 20-25 ηλικιακά και να μην μασάς.
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Θέλει καλη φυσικη κατασταση και τυχη για να μην τραυματιστεις και εγκαταλειψεις. Έχω γνωστους βάτραχους απο την ΜΥΚ. Κοίτα, για τον τραυματισμό σε φροντίζουν κι εκείνοι, αλλά γενικά ναι, θέλει να προσέχεις. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σθένος να έχεις να αντέξεις, και μετά θα φοράς την βατραχοπουλάδα με καμάρι. Γνωστός του παππού μου (ξέρεις, σου είχα πει στο πμ νομίζω) είχε πάει μετά και στην Αμερική στους Navy Seals για μετεκπαίδευση. Εντάξει, αυτά τα άτομα το έχουν τερματίσει, έχουν ξεφύγει.... 1
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απο τις πιο δυσκολες εκπαιδευσεις στον κοσμο ειναι των ελληνων βατραχανθρωπων. Μαζι με τους Navy Seals που λες τους Ισραηλινους και κάποιους αλλους δεν θυμαμαι νομιζω Ρώσους. Και ειναι λογικο γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε σε αντιτρομοκρατικές αποστολές. Και εκει δεν παιζεις μπορει να σκοτωθεις ανα πάσα στιγμή αμα κάνεις ένα λάθος. 1
mathsrule Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απο τις πιο δυσκολες εκπαιδευσεις στον κοσμο ειναι των ελληνων βατραχανθρωπων. Μαζι με τους Navy Seals που λες τους Ισραηλινους και κάποιους αλλους δεν θυμαμαι νομιζω Ρώσους. Και ειναι λογικο γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε σε αντιτρομοκρατικές αποστολές. Και εκει δεν παιζεις μπορει να σκοτωθεις ανα πάσα στιγμή αμα κάνεις ένα λάθος. Τους Ρώσους Spetsnaz εννοείς, ναι. Μην τα λες αυτά σε αυτό το τόπικ, επειδή διαβάζουν και γράφουν άτομα που λένε πως εάν θέλεις σοβαρό στρατό να πας σε άλλη χώρα. Μην τους χαλάς την πλάνη στην οποία ζούνε.
Star_Light Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τους Ρώσους Spetsnaz εννοείς, ναι. Μην τα λες αυτά σε αυτό το τόπικ, επειδή διαβάζουν και γράφουν άτομα που λένε πως εάν θέλεις σοβαρό στρατό να πας σε άλλη χώρα. Μην τους χαλάς την πλάνη στην οποία ζούνε. Τον αδικείς. Στις διαδικασιες για να πάρεις απαλλαγή ειναι γνώστης πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις