John323 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα και τι εγινε; δες το σαν παιχνιδι, οπως γινεται εξω στην κοινωνια, θα φτιαξεις και κορμι απο καμψεις. Και αμα εισαι κομπλεξικος θα γαμησεις τον επομενο. Μερικοι θα θελουν και γ... εγω την εχω παθει απο νεους οταν ημουν υπευθηνος. Ελα μωρε ναι σιγα. Οι φανταροι ειναι... οι καλυτεροι πελατες σε ολη τη παραμεθοριο!.. Παραμεθοριο ισως, σε ολες τις αλλες πολεις η πορτα ειναι συνηθισμενη ειδικα αν τολμησεις να πας παρεα ανω των 3 ατομων. Στα "καλα" καφε δε στανταρακι το ακυρο. Αυτα βεβαια τις καλες εποχες, τωρα δεν ξερω... 1
skipperas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;;
pantelis21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;; ΚΕΠ φίλε αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει αμέσως ή το ζητάνε από την στρατολογία. Νομίζω αμέσως το βγάζουν. Γιατί είχα ρωτήσει για επικύρωση απολυτήριου και μου λένε όχι και πως θα μου βγάλουν αυτοί απολυτήριο τύπου Α ή κάπως έτσι όταν το χρειαστώ ;-)
lary7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω κάτι με τους Κυπρίους, τους περισσότερους που ξέρω τους συμπαθώ, ούτε είμαι κατά της θητείας Είμαι κατά του να σε παίρνουν σηκωτό και να σε στέλνουν να κάνεις θητεία σε άλλη χώρα για να πληρώσεις τα σπασμένα της χούντας (και των πιο πίσω βέβαια). Μπορεί οι κύπριοι να είναι Έλληνες, αλλά η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα και υποτίθεται ότι υπηρετούμε την Ελλάδα Δεν υπηρετείς την Ελλαδα, τα συμφέροντα της Ελλαδας υπηρετείς. Αν τα συμφεροντα σε στελνουν Κυπρο, πας Κυπρο, αν σε στελνουν Μακεδονια (1912) πας Μακεδονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 4 αδειες αεροπλανα πηγαινε ελα ειχαν οι 12μηνοι τοτε. Τωρα δεν θα εχουν με κατασταση επιβιβασης 2/3 τουλαχιστον; αν δεν κάνω λάθος, πλέον με αεροπλάνο είναι τσάμπα μόνο όταν πας 1η φορά κι όταν φεύγεις μόνιμα από εκεί... 1
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά σος. Ξέρετε από που μπορώ να πάρω έγγραφο που να λέει ότι έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία;; Από στρατολογία, κεπ;; Πηγαινε ΚΕΠ ή στη στρατολογία [προτείνω ΚΕΠ] και ζήτα να παρεις πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α . κανει μερικές μέρες να εκδοθεί -αν και το ειχα πάρει το 2010 εγω- , πιθανόν στη στρατολογία να σου το δίνουν επιτόπου ποιος ξερει
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ετσι ακριβως ειναι πότε πρόλαβε να αλλάξει? Εμείς είχαμε σίγουρα τα εισητήρια για μια άδεια πληρωμένα, και προσωπικά πήγα και ήρθα με το C-130 άνετα την δεύτερη (πάλι δωρεάν). απλά δεν την είχαν όλοι αυτην την δυνατότητα
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 πότε πρόλαβε να αλλάξει? Εμείς είχαμε σίγουρα τα εισητήρια για μια άδεια πληρωμένα, και προσωπικά πήγα και ήρθα με το C-130 άνετα την δεύτερη (πάλι δωρεάν). απλά δεν την είχαν όλοι αυτην την δυνατότηταΠαλιά αυτά, πήγαινε τώρα που δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθείς το βράδυ και κοιμάσαι στους 15
maniac89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 6-1 μας πάει στην ελδυκ τώρα. Όποιος νέος έρθει την έχει βάψει άσχημα!!! παίζει να κάνει και 7 υπηρεσίες συνεχόμενες και όλα τα νούμερα με λάντζα παράλληλα
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 6-1 μας πάει στην ελδυκ τώρα. Όποιος νέος έρθει την έχει βάψει άσχημα!!! παίζει να κάνει και 7 υπηρεσίες συνεχόμενες και όλα τα νούμερα με λάντζα παράλληλα Αυτα τα εκανα το 2010 για 24 μερες συνεχομενες!
maniac89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 να ακουγονται και τουλαχιστον οι αληθειες... μην ερθουν δηλαδη με τον αερα 1 μεσα 1 εξω και τους παει 10 μεσα 1 εξω κατσε εκατσες 24 μεσα χωρις εξοδο? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! 2
TeZaS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 να ακουγονται και τουλαχιστον οι αληθειες... μην ερθουν δηλαδη με τον αερα 1 μεσα 1 εξω και τους παει 10 μεσα 1 εξω κατσε εκατσες 24 μεσα χωρις εξοδο? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! Για πες μας φίλε μου, δεν σας αγκαλιάζουν όλοι οι Κυπρέοι καταστηματάρχες με το που βγείτε καμια βολτούλα??? Δεν σας εκφράζουν την αγάπη τους συνέχεια οι Κυπρέοι που τους προστατεύετε την πατρίδα?
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 πολλες σειρες σε ασχετα μεταξυ τους στρατοπαιδα εκατσαν 20-24 μερες χωρις εξοδο (με το τραγικο 2-3ωρο υπηρεσιακο χωρις μερικες φορες να βγαινει και κινηση) το τι φταιει δε ξερω,Φανταζομαι οτι μειωθηκαν αυτοι που παρουσιαζονται λογω οικονομικης αδυναμιας? Απο τη στιγμη που δεν θεωρουν τον εαυτο τους Ελληνα,ισως να μας βριζουν κιολας(τουλαχιστον καποιοι ετσι μου εχουν πει) και οι μονοι απο εκει που μας εκτιμουν ειναι οι κυπριες που ερχονται να .....μαζεψουν εμπειριες δεν εχει λογο υπαρξης ο στρατος μας εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις