Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια πήγατε το πτυχίο σας στο στρατό;

Όπως τα πήγαμε έτσι τα φέραμε πίσω(τα πτυχία μας και τους τίτλους μας).

Οι βυσματίες που έκαναν δουλειά γραφείου σε μας(την "εικονική" και την κατάλληλη για τιμητικές,την κωλοδουλειά που έπαιρναν τα @@ τους την έκαναν τύποι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά) ήταν όλοι απόφοιτοι Γυμνασίου-Λυκείου.

Το μόνο που μετράει είναι το βύσμα,τίποτα άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το πτυχίο μου δε το πήγα, δεν ασχολήθηκα, δεν ήξερα τίποτα, αυτή ήταν η αρχική μου αντιμετώπιση

Παρόλα αυτά στο ένα στρατόπεδο με έβαλαν γραφείο γιατί οι περισσότεροι ήταν τούβλα και ο τύπος ήθελε έναν άνθρωπο που να ξέρει βρε παιδί μου... excel,απεγνωσμένα κιόλας :lol: Όσοι του έστελναν από την επιλαρχία δεν ήξεραν να πληκτρολογούν και τους έδιωχνε μετά από λίγες μέρες και τελικά βγήκε να ψάξει μόνος του.

Στο άλλο στρατόπεδο που δεν έπαιζαν τούβλα το κυνηγούσα μήνες να μπω σε γραφείο και τελικά με έστειλε ο διοικητής όταν αρνήθηκε ένας πιο παλιός από μένα να πάει (προτιμούσε να κόβει χόρτα το παιδί, δικαίωμα του) κι επειδή ήξερε ότι εγώ λύσσαγα.

Ναι υπήρχαν διάφορα φρούτα στα γραφεία, αλλά πολύ συχνά ήθελαν και άτομα να τους βγάλουν δουλειά.

Εγώ πάντως ήμουν από τους λίγους ένοπλους γραφιάδες που ήξερα.

Δημοσ.

Στο άλλο στρατόπεδο που δεν έπαιζαν τούβλα το κυνηγούσα μήνες να μπω σε γραφείο και τελικά με έστειλε ο διοικητής όταν αρνήθηκε ένας πιο παλιός από μένα να πάει (προτιμούσε να κόβει χόρτα το παιδί, δικαίωμα του)

Πιθανοτατα γιατι θα επρεπε να κανει ειδικοτητα + γραφειο + να κοβει χορτα και επελεξε να κανει τα δυο απο τα τρια. Συνηθως την βγαζεις καθαρη αν εισαι ο υπερχρησιμος η ο υπεραχρηστος. Με τους δευτερους να προηγουντε αισθητα.

Δημοσ.

Όχι είχε τελειώσει από εκπαιδεύσεις κτλ, απλά προτιμούσε να είναι σε εξωτερικό χώρο και να κάνει δουλειές (είχε και περισσότερο την ησυχία του εδώ που τα λέμε, ειδικά όταν πήγαινε στην άκρη του θεού και δεν είχε κάποιον πάνω από το κεφάλι του) από το να είναι κλεισμένος σε γραφείο, ενώ εγώ προτιμούσα το αντίθετο.

Δεν έχω θέμα να δουλεύω ούτε απέφευγα τη δουλειά, απλά θέλω να δουλεύω καθιστός.

Είναι και θέμα νοοτροπίας το τι θες και σου ταιριάζει να κάνεις στο κάτω κάτω.

Δημοσ.

Aπορία θα μου μείνει σε ποιο έτος πρέπει να φτάσουμε ώστε να καταλάβουν πως υπάρχουν πιο άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην εξαφάνιση της βλάστησης από τη χρήση χορτοκοπτικών...

• Like 1
Δημοσ.

Επέτρεψε μου να σχολιάσω οχι για να στραφω εναντίων σου αλλα για να μιλήσω για την πραγματικότητα  και για αυτα που πράγματι ισχύουν στην καθημερινοτητα του Ελ.στρατου.

1ον το τι εζησες εσυ στο στρατο δεν σημαινει οτι παντου ειναι αυτη η καθημερινοτητα.Δεν θα σου κρυψω οτι δεν διαβασα καν αυτα που εγραψες γιατι πανω κατω ξερω τι θα πεις.Και καραβανας να εισαι δεν μπορει να ξερεις το τι ισχυει παντου...Ξεκινωντας απο αυτα ας συνεχισω.

Εχω ενα φιλο ο οποιος ηταν σε κατασταση φυτου δεν εκανε τιποτα μαμ κακα νανι ενεργοποιοταν μονο για καφε και κανα παιχνιδι στο πσ και παλι μαμ κακα νανι.Δεν πηγε στρατο και μεσα σε αυτους τους 9 μηνες δεν εκανε τιποτα απολυτως απλα συνεχισε να ειναι βαρος στην κοινωνια.

Σε αυτο το ατομο δυστηχως ευτυχος παρτο οπως θες, ο στρατος μονο καλο θα εκανε γιατι θα υπηρχε μια ...μημενη ελπιδα να ενεργοποιηθει λιγο και να σηκωθει απο το καναπε που εχει παρει το σχημα του σωματος του

Δημοσ.

Ναι φαντασου πως εγω ημουν στους καταδρομεις (ρεντινα) και εχω αυτα τα "παραπονα" για τα χαλια του στρατου.Ουτε που θελω να φανταστω τι μπορει να γινοταν σε αλλα στρατοπεδα πεζικου αεροποριας κτλ....Τι σιγουρο ειναι παντως πως θα ηταν πολυ χειροτερα στο να γινεσε """χαμενο κορμι και τεμπελοσκυλο""".Αυτα σου μαθαινει ο στρατος και σε βαζει να σκεφτεσε οπως και το κρατος.Λουφα - Κλεψια -Τεμπελια - Ωχαδερφισμος - Βισμα και λιγα λεω !

Καταλαβαινω πως λες τα παραπανω αλλα αν ελπιζουμε απο το στρατο να ενεργοποιησει παιδια - φανταρους - πολιτες με την μορφη που εχει τοτε ειμαστε ολοι γελασμενοι.Αυτη την ελπιδα ας την αναζητησουμε αλλου και οχι στον ΑΘΛΙΟ Ελ.στρατο με την μορφη που εχει σημερα τουλαχιστον.Επισης μπορω να πω το τελειως αντιθετο απο αυτο που ηλπιζες.Πως ο στρατος τον εκανε ακομα πιο τεμπελη! 

• Like 2
Δημοσ.

Oύτε στο στρατό θα άλλαζε κάτι από τη στιγμή που έτσι έχει μάθει. Ίσως έκανε κάποια πράγματα επειδή δεν θα μπορούσε να τα αποφύγει (και σίγουρα θα έκανε πολλές προσπάθειες για να τα αποφύγει), μετά τη θητεία όμως θα επέστρεφε θα σε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει.

Δε νομίζω κάποιος να αλλάζει λόγω στρατού.

Προσωπικά ποτέ δεν έστρωνα το κρεβάτι μου μέχρι και τα 25 που μπήκα στρατό. Φυσικά τα κλασσικά σχόλια γονιών/συγγενών: ''να δω όταν θα πας στρατό τι θα κάνεις''...

2 μήνες σαν ΥΕΑ Α ξέστρωνα/έστρωνα κρεββάτι όποτε ξάπλωνα σε αυτό, γιατί αυτό επέβαλαν οι βητάδες (και όταν λέμε ξέστρωμα εννοούμε τα πάντα, φάκελος/υποφάκελος,κουβέρτες,σεντόνια όλα έξω από το στρώμα), δε μας άφηναν να χρησιμοποιήσουμε υπνόσακους. 2 και 3 φορές το 24ωρο σίγουρα θα ξεστρωνόταν, με το εγερτήριο δε μέσα σε ένα 5λεπτο έπρεπε να το τελειώσεις. Μια φορά έφαγα 24ωρη κράτηση για αδιευθέτητη κλίνη και αυτό γιατί δεν ήμουν στην επιθεώρηση παρών και κάποιος το ξετέντωσε. Συνολικά και τους 4 μήνες ήταν τέντα, ενδιαφερόμουν να είναι άψογο. Αυτή τη στιγμή όπως βλέπω το κρεβάτι μου πάλι μπουρδέλο είναι, οπότε τι άλλαξε? Τίποτα...

Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάποιος χαρακτήρα στο στρατό τη σημερινή εποχή. Από τους 9 μήνες πόσοι είναι καθαρή θητεία? Βάλτε άδειες, βάλτε εξόδους, βάλτε γκρουπάκια ένα 7μηνο μένει, μην πω λιγότερο. Ίσως παλαιότερα να ήταν αλλιώς, πλέον όμως είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα ώστε να συνηθίσει κάποιος σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έμαθε για πολλά χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ενα φιλο ο οποιος ηταν σε κατασταση φυτου δεν εκανε τιποτα μαμ κακα νανι ενεργοποιοταν μονο για καφε και κανα παιχνιδι στο πσ και παλι μαμ κακα νανι.Δεν πηγε στρατο και μεσα σε αυτους τους 9 μηνες δεν εκανε τιποτα απολυτως απλα συνεχισε να ειναι βαρος στην κοινωνια.

Σε αυτο το ατομο δυστηχως ευτυχος παρτο οπως θες, ο στρατος μονο καλο θα εκανε γιατι θα υπηρχε μια ...μημενη ελπιδα να ενεργοποιηθει λιγο και να σηκωθει απο το καναπε που εχει παρει το σχημα του σωματος του

Σιγά μην μεταμορφωνοταν κιολας. Kαλυτερα που δεν πήγε στρατο, θα ήταν βάρος στους άλλους φαντάρους. 

Κάτι παρομοια λένε κάτι τύποι που ειναι μια ζωη αγυμναστοι και θέλουν να πάνε στις ειδ. δυναμεις για να γίνουν τούμπανα :D :D

Δημοσ.

Σιγά μην μεταμορφωνοταν κιολας. Kαλυτερα που δεν πήγε στρατο, θα ήταν βάρος στους άλλους φαντάρους. 

Κάτι παρομοια λένε κάτι τύποι που ειναι μια ζωη αγυμναστοι και θέλουν να πάνε στις ειδ. δυναμεις για να γίνουν τούμπανα :D :D

Γενικοτερα ισχυει αυτο που λες αλλα ειχα ενα συμμαθητη ο οποιος ηταν ο μεγαλυτερος πατσας που ειχα γνωρισει στη ζωη μου.Ο οποιος πηγε ειδικες δυναμεις (δε ξερω με ποια λογικη το αποφασησε αλλα anyways) και οταν γυρισε επειδη απο σωματικη κατασταση 0 ηταν πολυ καλυτερα και ειδε αρκετα αποτελεσματα ξεκινησε τη γυμναστικη και εγινε εντελη τουμπανο.

Μπορει να το εκανε καποια στιγμη κ απο μονος του αλλα το εναυσμα του το εδωσε αυτη του η εμπειρια στην παρουσα φαση.

Δεν συμβαινει συνεχεια αλλα που κ που συμβαινει και αυτο

Δημοσ.

οι τέρμα πατσάδες αδυνατίζουν ευκολα, ένας νορμάλ δεν θα έβλεπε διαφορά ή πιο πιθανο να χαλαγε κιολας. Καλό που αδυνάτισε και άρχισε να γυμναζεται αλλά υπάρχουν και πιο εξυπνοι τρόποι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...