Star_Light Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα εμφάνισης ειναι. Αν εισαι αξύριστος που επιτρέπεται μονο στο ΠΝ πρέπει να το έχεις περιποιημένο με γραμμές.
thanosrx8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με το ξύρισμα δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα, τί τους πειράζει; Αν πάω στρατό ένα πράγμα που σίγουρα θα κάνω θα είναι χαρτί για ξύρισμα και φυσικά τα απαραίτητα ορθοστασίας κλπ. βγες και ι3 αοπλο να κανεις μονο θαλαμοφυλακας,βγαλε και χαρτι απ το στεπ για ελευθερος υπηρεσιων,αλλα μην απορεις μετα αν σε εχουν ολοι στην μπουκα
aris1986 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 βγες και ι3 αοπλο να κανεις μονο θαλαμοφυλακας,βγαλε και χαρτι απ το στεπ για ελευθερος υπηρεσιων,αλλα μην απορεις μετα αν σε εχουν ολοι στην μπουκα ελευθερος σκονης επισης, για να σου στρωνει ο απο διπλα το κρεβατι και να σε βριζει απο μεσα του, επισης και αλεργικος στην πατατες για να μην πηγαινεις και μαγειρια απλα να εισαι φαντασμα και η ψυχη της παρεας!
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 βγες και ι3 αοπλο να κανεις μονο θαλαμοφυλακας,βγαλε και χαρτι απ το στεπ για ελευθερος υπηρεσιων,αλλα μην απορεις μετα αν σε εχουν ολοι στην μπουκα Ποιός νοιάζεται για τον άλλο; Ας κάνει και αυτός το ίδιο.
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είχαν όλοι (το ίδιο δυνατά) βύσματα, μπορεί.
panos2171 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωινή γυμναστική δεν ειχε? αμα έσταξες δεν γινεται να μην κάνεις μπάνιο :/ εμεις ειχαμε 20 λεπτά για ολα αυτά. Μαζι με το μπάνιο απλα το κακο ειναι οτι στο μπάνιο σκάνε 10 άτομα και περιμένεις για 3-4 ντουζιέρες. Mια φορά ειχα ξυριστεί μπροστα απο τον καθρέφτη στο δωμάτιο χωρις αφρό ισα ισα μάγουλα και στομα να μην φαίνομαι και τα αρβυλα γυαλισμένα απο το βράδυ Όχι δεν ειχαμε πρωινή γυμναστική. Αφρό στο ξύρισμα έβαλα σα βητας, 2 μηνες αλφας μονο νερό (κρύο) όπως σχεδόν όλοι. Εχανες χρονο με τον αφρό.
Star_Light Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν ειχαμε πρωινή γυμναστική. Αφρό στο ξύρισμα έβαλα σα βητας, 2 μηνες αλφας μονο νερό (κρύο) όπως σχεδόν όλοι. Εχανες χρονο με τον αφρό. Α ναι? Ζωάρα έκανες μη παραπονιέσαι τοτε. Θα σου πω μια μέρα που θυμάμαι .... εφοδια ΑΦ να τελειώνει κατα τις 11 και μιση το βράδυ να κοιμαμαι αμέσως κατα τη 1 να σηκώνομαι για περίπολο μέχρι τις 4 παρα τέταρτο και μετα ύπνο απο τις 4 ως τις 6 που ειχε εγερση για πρωινη γυμναστική οπου κάτσαμε σε ένα ντούκι και μας έβγαλε 3 χιλιόμετρα σε 15 λεπτά και μ,ετα σφαιρα για να βρεις γρηγορα άδειο μπάνιο να ξεβρωμίσεις. Και η μέρα μολις ειχε αρχίσει μετα επιθεωρηση / μαθηματα / απογευματινη γυμναστικη κτλπ θα σου φανει περιεργο αλλα μου άρεσε να σηκωνομαι βραδυ που ηταν ολα ησυχα να φτιάχνω το οπλο να κουμπώνω τον γεμιστηρα αορτηρες κτλπ γκετοζωνα και να πηγαινω κάτω για βάρδια. Απλα ο υπνος ηταν λιγος και την άλλη μερα ησουν λιγο κοτόπουλο. Και αμα κοιμοσουν μέσα στο μάθημα πάρε το ποινολογιο. Κλεισμενο σκ η γκομενα να ουρλιάζει στο τηλεφωνο δεν με σκέφτεσαι και τι κανεις και να εισαι τυπικος κτλπ κτλπ
thanosrx8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιός νοιάζεται για τον άλλο; Ας κάνει και αυτός το ίδιο. Αν έχεις βύσμα διάβαινε αν έχεις κώλο στήσε κι άμα δεν έχεις τίποτα μια τελαμώνα σκίσε. 1
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω βύσμα αλλά ντάξει γιατρό βρίσκεις. 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το φρουραρχείο στην Αθήνα που βρίσκεται;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το φρουραρχείο στην Αθήνα που βρίσκεται; http://www.vrisko.gr/details/dgcg677h6bae503hc6a3aed361df41ab Κανα 10λεπτο ποδαροδρομος απο μετρο Κατεχακη 1
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.vrisko.gr/details/dgcg677h6bae503hc6a3aed361df41ab Κανα 10λεπτο ποδαροδρομος απο μετρο Κατεχακη Κάτι ακόμα, όταν έρθει η στιγμή κατάταξης 5 μέρες πριν θέλω να δω γιατρό για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Εκεί πάω πρώτα φρουραρχείο σωστά και μετά εκείνοι με στέλνουνε; Δεν έχω κάποιο χαρτί όμως κλπ από γιατρό δικό μου, δεν παίζει θέμα σωστά;
Lacepo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικα οχι δεν θα εχεις προβλημα Κάτι τελευταίο δεν θα χρειαστώ συνοδό μαζί μου ή καλύτερα να έχω;
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να εισαι 110% σιγουρος παρε κ συνοδο αλλα δεν θα σου χρησιμεψει σε κατι . Αν πηγαινες για I5 θα σου ελεγα ναι , αλλα τις αναβολες τις δινουν σαν τις καραμελες Μονο στο φρουραρχειο θα εχει κατι να κανει ο συνοδος , στο 414 μονος σου θα μπεις στο γιατρο ετσι κ αλλιως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις