panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καλά πάντα θα παραπονιέσαι, αυτό όμως δεν αλλάζει ότι οι άοπλοι τη βγάζουν πιο λάδι για αυτό και δεν παραπονιούνται ποτέ εξίσου Θα μου πεις, θα ήθελα να αλλάξω με κάποιον άλλο ένα σοβαρό θέμα υγείας για να μην έκανα σκοπιές; Όχι άλλα στις μέρες μας βγαίνεις άοπλος για χαζομάρες.. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ένα σοβαρό θέμα υγείας υποφέρει στο στρατό και σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις απλά δε θα έπρεπε να τους κρατάνε, γενικά όπως έχω ξαναπεί ο άοπλος στρατιώτης δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης και πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ή ένοπλος ή σπίτι σου. Σε κάποιες περιπτώσεις το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν τη δύναμη της μονάδας και να τρώνε περισσότερες υπηρεσίες οι ένοπλοι, μιας και οι αοπλες υπηρεσίες είναι πολύ συγκεκριμένες και περιορισμένες. Κι εγώ θα συμφωνήσω πως το θαλαμοφυλίκι είναι η καλύτερη υπηρεσία. Ακουστικά και megabytes να χεις ή psp και τη βγάζεις λάδι. Πιστεύω πάντως πως οι άοπλοι εκτός της υπηρεσίας του θαλαμοφύλακα θα έπρεπε να ήταν οι μόνοι για λάντζα, ΚΨΑ, ΚΨΜ. Κάπως έτσι θα ήταν πιο χρήσιμοι εκεί μέσα.
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ θα συμφωνήσω πως το θαλαμοφυλίκι είναι η καλύτερη υπηρεσία. Ακουστικά και megabytes να χεις ή psp και τη βγάζεις λάδι. Πιστεύω πάντως πως οι άοπλοι εκτός της υπηρεσίας του θαλαμοφύλακα θα έπρεπε να ήταν οι μόνοι για λάντζα, ΚΨΑ, ΚΨΜ. Κάπως έτσι θα ήταν πιο χρήσιμοι εκεί μέσα. Αν ήμουν εγω ΑΦ δεν θα ήταν. Γιατι άμα περνούσα και τον έβλεπα να ψλάρει θα τον έχωνα μέσα και ας επαιρνε το βυσμα του μετά να τον σβήσει. Εδω που ηρθες θα εισαι προβλεπομενος οσο καιρο μεινεις. Ειδικα αμα ηταν βρώμικος ο θάλαμος και ακαταστατος.
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ήμουν εγω ΑΦ δεν θα ήταν. Γιατι άμα περνούσα και τον έβλεπα να ψλάρει θα τον έχωνα μέσα και ας επαιρνε το βυσμα του μετά να τον σβήσει. Εδω που ηρθες θα εισαι προβλεπομενος οσο καιρο μεινεις. Ειδικα αμα ηταν βρώμικος ο θάλαμος και ακαταστατος. Και αν κανένας είχε βύσμα θα έπερνες μετάθεση για την άκρη του κόσμου.
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν κανένας είχε βύσμα θα έπερνες μετάθεση για την άκρη του κόσμου. Τι λε ρε μεγάλε σοβαρά? επειδη κάποιος ειναι απαράδεκτος στρατιώτης και δεν συμμορφώνεται θα έτρωγα εγω μετάθεση? ξέρεις υπάρχουν και οι προσφυγές στα στρατιωτικά δικαστηρια που εκει βρισκεις το δικιο σου δεν ειμαστε ιδιωτικές επιχειρησεις που ο κάθε ενας κάνει οτι γουστάρει χωρις να δινει λογο. Το πιο πιθανο θα ηταν να έβαζε σε εκεινον χέρι το βυσμα του ή να τον επαιρνε απο εκει (πραγμα πολυ οκ για μενα αφου δεν θα ηθελα ουτε να τον βλεπω αμα ηταν απαράδεκτος). Βασικά εγω θα ασχολιομουν απο την πρώτη μέρα με ολους και θα τους το ελεγα κιολας να ειναι τυπικοί για να μην υπάρξουν προβληματα και στεναχώριες. Οι καλες εξηγησεις κάνουν τους καλά εξηγημένους. Aμα το διατάξει η πατριδα εγω θα την επαιρνα την μετάθεση αλλα οχι επειδη το αποφασισε ο στρατιώτης που ήρθε στο ξαφνικο εκει. Γελάει ο κοσμος.
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο βύσμα κερδίζει! Αυτό γίνεται στις μεταθέσεις κληρωτών/ΔΕΑ. Το να πάρει κάποιος το βύσμα του και να του πει να στείλει στέλεχος οπουδήποτε δεν παίζει με την καμία. Ποιος θα ρισκάρει να ορίσει μια άκυρη μετάθεση επειδή έτυχε να έχει κάποια σχέση με ένα κακομαθημένο; Οι μεταθέσεις στελεχών δεν έχουν καμία σχέση με των άλλων.
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό γίνεται στις μεταθέσεις κληρωτών/ΔΕΑ. Το να πάρει κάποιος το βύσμα του και να του πει να στείλει στέλεχος οπουδήποτε δεν παίζει με την καμία. Ποιος θα ρισκάρει να ορίσει μια άκυρη μετάθεση επειδή έτυχε να έχει κάποια σχέση με ένα κακομαθημένο; Οι μεταθέσεις στελεχών δεν έχουν καμία σχέση με των άλλων. Το ποινολογιο θα έπαιρνε φωτιά για οσους ήταν απαράδεκτοι και προκλητικοι. Θα το έκανα και νομο αυτο με το ονομα μου Και μετάθεση να έπαιρνα τα ιδια θα γινόντουσαν και στο άλλο μέρος. Θα με απέλυαν? γιατι? επειδη κάνω την δουλεια μου? χεχεχε
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λε ρε μεγάλε σοβαρά? επειδη κάποιος ειναι απαράδεκτος στρατιώτης και δεν συμμορφώνεται θα έτρωγα εγω μετάθεση? ξέρεις υπάρχουν και οι προσφυγές στα στρατιωτικά δικαστηρια που εκει βρισκεις το δικιο σου δεν ειμαστε ιδιωτικές επιχειρησεις που ο κάθε ενας κάνει οτι γουστάρει χωρις να δινει λογο. Το πιο πιθανο θα ηταν να έβαζε σε εκεινον χέρι το βυσμα του ή να τον επαιρνε απο εκει (πραγμα πολυ οκ για μενα αφου δεν θα ηθελα ουτε να τον βλεπω αμα ηταν απαράδεκτος). Βασικά εγω θα ασχολιομουν απο την πρώτη μέρα με ολους και θα τους το ελεγα κιολας να ειναι τυπικοί για να μην υπάρξουν προβληματα και στεναχώριες. Οι καλες εξηγησεις κάνουν τους καλά εξηγημένους. Aμα το διατάξει η πατριδα εγω θα την επαιρνα την μετάθεση αλλα οχι επειδη το αποφασισε ο στρατιώτης που ήρθε στο ξαφνικο εκει. Γελάει ο κοσμος. Ποτέ δεν ξέρεις, δηλαδή θα διακινδύνευες να γίνει καμιά μαλακία απο το να τον κλάσεις;
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ποτέ δεν ξέρεις, δηλαδή θα διακινδύνευες να γίνει καμιά μαλακία απο το να τον κλάσεις; Ναι θα το διακινδυνέψω.Και δεν υπάρχει μλκια .... ο στρατιώτης πρεπει να ειναι εντάξει στα καθηκοντα του. Για αυτο ελέγχεται. Δεν ξέρει τα καθηκοντά του? πηγε μέσα. Τα ξέρει και δεν τα εφαρμοζει σωστα? πηγε μέσα κτλπ. Αυριο μεθαυριο στην ζωη του θα του αναθέσουν μια θέση ειναι δυνατον να μην γνωριζει τα καθηκοντα της θέσης του? ο στρατος ειναι μια καλή ευκαιρια να προετοιμαστεί κάποιος ως προς την προσωπικότητα και το στυλ του για τις δουλειες του μετά. Ετσι πιστευω εγω και ετσι θα το έκανα. Δεν ξέρει να εφαρμοσει τα καθηκοντα του? ζητησε βοηθεια απο τον αμεσως επομενο ιεραρχικά προισταμενο του? οχι γιατι?ντρεπεται? κτλπ κτλπ. Δεν αισθανεται καλα? ενημερωσε? ζήτησε να πάει στο θεραπευτηριο? κτλπ κτλπ. Ειναι αγυάλιστος? και βρώμικος? γιατι? αυριο μεθαυριο σε μια συνέντευξη έτσι θα πάει? που σε μερικές εταιρειες έχουν την απαιτηση να κοβεσαι αμα ο κομπος της γραβάτας δεν ειναι σωστος? ειναι που δεν καταλαβαινες Silverage εσυ γιατι ξυριζομαστε κάθε μέρα. Αυτα στην ιδιωτική τα δέχεσαι αλλα στο στρατο σε χαλάνε. M αρεσει που ειστε αντικειμενικοί. Τεσπα θα περνούσαμε ωραία έχω και ορεξη οποτε ολα καλά.
chrisxkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό γίνεται στις μεταθέσεις κληρωτών/ΔΕΑ. Το να πάρει κάποιος το βύσμα του και να του πει να στείλει στέλεχος οπουδήποτε δεν παίζει με την καμία. Ποιος θα ρισκάρει να ορίσει μια άκυρη μετάθεση επειδή έτυχε να έχει κάποια σχέση με ένα κακομαθημένο; Οι μεταθέσεις στελεχών δεν έχουν καμία σχέση με των άλλων. εγω σιγουρα ξερω εναν μονιμο που εβαλε βυζμα για να παει καπου και αφου πηγε μαλλωνε με το αλλο βυζμα γιατι εβαλε μεγαλυτερο βυζμα να του φαει τη θεση. Το βυζμα του βυζματος γινεται και εκει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 god damn, διάβασα βυζιά στην αρχή... 1
qsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ήμουν εγω ΑΦ δεν θα ήταν. Γιατι άμα περνούσα και τον έβλεπα να ψλάρει θα τον έχωνα μέσα και ας επαιρνε το βυσμα του μετά να τον σβήσει. Εδω που ηρθες θα εισαι προβλεπομενος οσο καιρο μεινεις. Ειδικα αμα ηταν βρώμικος ο θάλαμος και ακαταστατος. Άμα ο διοικητής δε θέλει να ρίχνει καμπάνες θα του εκλανες τα 3, ειδικά αν ήσουν από άλλη μονάδα. Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσοι που βγάζουν κόσμο αναφερόμενο τρώνε τελικά άκυρο Σε τέτοιες περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός αν το θέμα γραφτεί βιβλίο επόπτη και πάει στο διοικητή ή στρατοπεδάρχη του στρατοπέδου και πέσει η καμπάνα από ψηλά. Άμα είχες να κάνεις με άτομα που γνώριζαν τη κατάσταση και σε έγραφαν επιδεικτικά, απλά θα έκανες κι εσύ το χαζό στο τέλος, γιατί δε νομίζω να τολμούσες να ενοχλούσες ταγματάρχη ή αντισυνταγματάρχη. 1
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Άνετα θα ενοχλούσα. Και θα τον ενημέρωνα για την κατάσταση που επικρατεί. Ποιον θα υποστηριζε ο διοικητης εσενα? γιατι για να μην τον μεταθέσει το βυσμα σου? βαζω στοιχημα ο διοικητης θα μου έλεγε κάνε οτι νομιζεις και γράψε οσους νομιζεις στο ποινολόγιο. Οποτε ή θα γινοσουν σωστός ή θα έτρωγες συνέχεια καμπάνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις