Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν αποφασίσω να μπω στρατό και να διακόψω την αναβολή που έχω λόγο σπουδών πρέπει να το κάνω 2 μήνες πριν μπω? 

οι σειρές μπαίνουν κάθε Ιαν/Μαρ/Μαιο/Ιουλ/Σεπ/Νοεμ?

(πολεμικό ναυτικό)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν αποφασίσω να μπω στρατό και να διακόψω την αναβολή που έχω λόγο σπουδών πρέπει να το κάνω 2 μήνες πριν μπω? 

(πολεμικό ναυτικό)

Ναι και ναι. Αν π.χ. θες να μπεις Σεπτέμβρη πρέπει να κόψεις αναβολή μέχρι τέλη Ιουνίου.

Δημοσ.

Ναι και ναι. Αν π.χ. θες να μπεις Σεπτέμβρη πρέπει να κόψεις αναβολή μέχρι τέλη Ιουνίου.

Α δηλαδη θελει 2 μηνες γεματους πριν (+ λιγες  μερες) οποτε αμα κοψω τωρα παω γεναρη..

Δημοσ.
Ανυπότακτοι χάνουν περιουσίες από το χαράτσι

Τραγικο να αργεις να παρουσιαστεις 2-3 μηνες και να πληρωνεις προστιμο 6000 ευρω!!!!!

Ειχα πετυχει και εγω σκηνικο το 2013 στην στρατολογια με πατερα που ειχε γιο στον καναδα και εκλαιγε ο ανθρωπος για να του σβησουν το προστιμο..

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν το είχαν όμως (γενικά, όχι τα 6000) ο καθένας θα πήγαινε όποτε του καύλωνε... :P

Δημοσ.

(πολεμικό ναυτικό)

οι σειρες μπανουν τοτε που ειπες διακοπη μπορεις να κανεις και μετα νομιζω απλα για να εισαι σιγουρος και να μην τρεχεις σαν το χαζο κανονισε το 2 μηνες πριν μπει αν δε μπορεις νωριτερα.Σου ευχομαι οταν θα πας με το καλο να σου τυχει λημνος φιλε ,δεν φανταζεσαι τι ζωαρα κανανε τα παιδια εκει

Δημοσ.

Δεν απαγορευεται να έχεις οπλο αν κατέχεις αδεια οπλοφοριας. Τα υψηλης επικινδυνοτητας προσωπα πως φυλάσσονται? 

Και αυτο που σου γράφω προβλέπεται στον :

Ν. 3707-2008 α΄ρθρο 5 

Ναι αλλά δε μπορεί ο καθένας να βγάλει άδεια οπλοφορίας. Ή από αστυνομία προέρχεται ή από κάπου που εκπαιδεύονται για φύλαξη VIPs.

Α δηλαδη θελει 2 μηνες γεματους πριν (+ λιγες  μερες) οποτε αμα κοψω τωρα παω γεναρη..

Nαι αλλά αν θες να μπεις Νοέμβρη τους το λες και έχεις πιθανότητες να σε πάρουν, αν πας πχ σήμερα, αύριο. Αν πας στις 20 Οκτωβρίου θα είναι μάλλον αδύνατο.

Δημοσ.

Σκότωσαν το παιδάκι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ απόφητοι του δημοτικού. Να ξηλωθούν ΟΛΟΙ τους απο το κωλοστρατόπεδο, αλλα ξέχασα το πολύ πολύ ο διοικητής να μην πάρει βαθμό για ένα χρόνο. Θα κοιμηθεί ήσυχος ο Αβραμό το βράδυ? 

Δημοσ.

Τον υπολοχαγό κόβω να τρέχουν... Με τη νοοτροπία στρατού, ποιος ήταν ο αρχαιότερος σε ακτίνα 20 μέτρων, αυτός θα τη φάει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...