stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά αν ξέρει καποιος. .. μπορώ να πάω να κάνω την θητεία σε πρατήριο ?? Η γίνετε μόνο για μηνα...?? Δλδ εμένα μου έχουν μείνει 6-7 μήνες μπορώ να πάω όλη μου την θητεία εκει..??? Ευχαριστώ. .!! ( με βίζμα εννοείτε)
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 με βύσμα στο στρατό γίνονται τα πάντα, ακόμα και να σου έχουν κάνει διάθεση στο πρατήριο και να είσαι όλη τη θητεία σπίτι σου
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν θέλω κάτι τέτοιο ... δεν θέλω να είμαι προκλητικός... ξέρεις τι γίνεται όμως με άδειες ?? Μπορώ να περνώ κανονικά ότι δικαιούμαι ? Η από πρατήριο δεν μπορώ να παίρνω άδειες ??
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τις υποχρεωτικές άδειες ΠΡΕΠΕΙ να τις πάρεις από όπου κι αν είσαι, αλλιώς θα πρέπει να στις πληρώσουν
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 και καλά οι αποσπάσεις ειναι για ενα μήνα αλλά με βυσμα ανανεώνεται όσο θες. Την κανονική άδεια την παιρνεις απο την μονάδα, δηλ. κανα δυο βδομάδες πριν απολυθεις επιστρέφεις στην μονάδα για να την πάρεις.
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 κανονικά αν ακολουθηθεί πιστά η διαταγή του να παίρνεις 2-3 μέρες το μήνα πρέπει να τη πάρεις και από κει που σε έχουν στείλει αν πας κάπου για ένα μήνα λογικό είναι να μην πάρεις, αλλά αν πας πουθενά να θρονιαστείς θα πρέπει να σου δίνουν εκτός αν είσαι τόσο καβατζωμένος που εκεί που είσαι τσιμπάς τιμητικές και μετά στο τέλος γυρίσεις στη μονάδα σου να πάρεις και τις κανονικές
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ειναι δυνατων να σε δινεται η ευκαιρια να εισαι μακρυα απ το σπιτι σου και να βαζεις μεσον να ρθεις κοντα? Τραγικο απλα. Καντε την θητεια σας ρε μαγκες. Λιγος καιρος ειναι. Περναει. Προσωπικα ημουν κοντα στο σπιτι λογω κατ εξαιρεση μεταθεσης. Αν μπορουσα θα εφευγα σε κανα νησι. Ειδικα καλοκαιρι
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τα πρατήρια ειναι καλή καβάτζα, ωράριο καταστήματων, ΣΚ οφφ, κτλ. Η διαταγή για 2,3 μέρες τον μήνα ισχύει μόνο για παραμεθώριες μονάδες. Ειναι δυνατων να σε δινεται η ευκαιρια να εισαι μακρυα απ το σπιτι σου και να βαζεις μεσον να ρθεις κοντα?Τραγικο απλα.Καντε την θητεια σας ρε μαγκες. Λιγος καιρος ειναι. Περναει.Προσωπικα ημουν κοντα στο σπιτι λογω κατ εξαιρεση μεταθεσης.Αν μπορουσα θα εφευγα σε κανα νησι. Ειδικα καλοκαιρι μπορούσες να αρνηθείς την κατ'εξαιρεση Σε νησι το σκεφτηκαν πολλοι, όταν όμως πήγαν και τους έχωναν ανελεητα τα ντόπια βύσματα αλλαξαν γνώμη...
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 μπορούσες να αρνηθείς την κατ'εξαιρεση Σε νησι το σκεφτηκαν πολλοι, όταν όμως πήγαν και τους έχωναν ανελεητα τα ντόπια βύσματα αλλαξαν γνώμη... μπορούσε να μην είχε κάνει αίτηση για κατ'εξαίρεση εγώ που την έκανα και τη ξαναέκανα ξέρω καλά ότι κανείς δε με έφερε αττική από μόνος του.. αν ο φίλος πάντως είχε κατ'εξαίρεση τοποθέτηση (δηλαδή πήγε άμεσα σπίτι του μετά το κέντρο) ίσως δικαιολογείται να τα λέει αυτά, εγώ πάντως δεν χαιρόμουν και τόσο όσο ήμουν μακριά
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι σπίτι μου... είμαι από Χαλκιδική και κάνω την θητεία μου Κομοτηνή απλά θέλω να πάω στο πρατήριο για καβατζα όπως είπατε γιατί δεν μου αρέσει ο στρατός καθόλου και θέλω να περάσει αυτή η βλακεια όσο καλύτερα μπορώ ....
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εγώ είπα για τον d_gkal σχετικά με ευνοϊκή μετάθεση και σπίτι σου ή μακριά εσύ καλά κάνεις και προσπαθείς να χωθείς εκεί και να παραμείνεις
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για να εχω δικαιωμα για κατ εξαιρεση σημαινει οτι "επρεπε" να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες. Γνωρισα πολλα κωλοβυσματα που το παιζουν και γω δε ξερω τι. Πανε ρε μαγκα μακρυα απ το σπιτι σου αν μπορεις. Και μη παρακαλας για αδειες εξοδους κλπ. Επισης οσοι γνωστοι μουηταν μακρυα απ το σπιτι, περασαν σουπερ θητεια!!!
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για να εχω δικαιωμα για κατ εξαιρεση σημαινει οτι "επρεπε" να βρισκομαι κοντα στο σπιτι μου. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες. Γνωρισα πολλα κωλοβυσματα που το παιζουν και γω δε ξερω τι. Πανε ρε μαγκα μακρυα απ το σπιτι σου αν μπορεις. Και μη παρακαλας για αδειες εξοδους κλπ. Επισης οσοι γνωστοι μουηταν μακρυα απ το σπιτι, περασαν σουπερ θητεια!!! το ίδιο ας έκανες κι εσύ τότε.. εγώ που πέρασα και τις δυο φάσεις διαφωνώ μαζί σου και φυσικά δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανένα που δε θέλει να φυλάει κοτέτσια στην άκρη του θεού, γιατί αυτό έκανα κι εγώ και προσπάθησα να φύγω το ότι το έκανα για λόγο που προβλέπει ο νόμος ακολουθώντας τις διαδικασίες , δεν πάει να πει ότι δεν έκανα τις κινήσεις που απαιτούνταν για να πάω σπίτι μου (όπως τις έκανες κι εσύ) αν ήμουν "μαχίμι" θα έμενα με τα κατσίκια να κουβαλάω λάδια για τους μαυροσκούφηδες, αλλά δεν ήμουν, ήμουν φλούφλης και δε κοίταξα να κάνω αυτό που με συνέφερε εσύ εκ του ασφαλούς βέβαια κριτικάρεις..
Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τί πρατήριο λέτε ρε παιδιά, κάνεις θητεία σε βενζινάδικο; 1
stefanosnik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Κολλάω λίγο για αυτό με τις άδειες που λετε.. δεν ξέρω τι θα παιχτεί. ... Εσύ πιστεύεις θα γίνεται ε ?? Όχι να τις πάρω στο τέλος από την μονάδα θέλω στην διάρκεια να περνώ αυτές που δικαιούμαι. . Άδειες παραμεθωριου, αγροτική κτλ. .. τι λέτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις