kuzko21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια , παρουσιαστηκα στις 12/11 στον Αυλωνα. στις 9/11 ειχα τρεξει στον μαραθονιο Αθηνων ,με αποτελεσμα λογο τραυματισμου που ειχα παλιοτερα στο γονατο μου να με ενοχλει μεχρι και τις 12 που παρουσιαστηκα. Επειδη δεν ηξερα τι παιζει εγω ειπα οτι με ποναει το γονατο μου και μου ειπε η γιατρος εκει , ωραια θα σε βαλω για 401 να στο δουνε. Κομπλε λεω , αμα ειναι να τσιμπησω κανα αντφλεγμονωδες να τελειωνω. Με τα πολλα παω 401 του λεω τι και πως , μου λεει φερε μου την μαγνητικη που ειχες βγαλει οταν ειχες χτυπησει. Την παω μετα απο 2-3 μερες. Μου λεει τι θες να κανουμε? Του λεω σαν τι να κανουμε? Να παρω κανα αντιφλεγμονωδες , κανα παγο τπτ? Ε μου λεει παρε. -Αυτον τον εκοβε τι Ι θα με βγαλει- Με τα πολλα μου εγραψε Ικανοτητας 2 (Ι2) , γιατι μου ειπε οτι σε κανενα πυρ και κινηση μπορει να ξαναβγει. Ημαρτον , περιμενα απο αυτον να μου πει οτι θα μου ξαναβγει το γονατο σε κανενα πυρ και κινηση , ενω βαραω διπλες προπονησεις στο τενις. Βεβαια σαν κλασικος Δ.Υ εγραψε πανω στο χαρτι ευαισθησια αριστερου γονατου , ενω εγω ειχα χτυπησει το δεξι. Τελος , το γονατο προφανως με αφησε , μαλλον ηταν λιγο ο καιρος , λιγο οι μποτες αλλα εφαγα Ι2 χωρις λογο.Ξερω οτι δεν εχει να λεει τιποτα αλλα με εσπασε. Ξερετε αν γινεται να το αλλαξω? ακομα και με προφαση οτι δεν εξεταστηκα η οτι εγραψε λαθος ποδι... ευχαριστω εκ των προτερων.
tonypapadovic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίδες, έχουμε πρόσφατες εντυπώσεις από ΣΠΒ/ΜΥΠ στη Νέα Πέραμο;
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τη θες να μάθεις για την ΜΥΠ να σου πω ...... Από άδειες και εξόδους είναι πολύ καλα
Getta Robo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερετε αν γινεται να το αλλαξω? ακομα και με προφαση οτι δεν εξεταστηκα η οτι εγραψε λαθος ποδι... ευχαριστω εκ των προτερων. Λεγεται επανεξεταση γιωτα, μιλα στο λοχαγο/αξιωματικο/στον ανωτερο που πιστευεις πως θα σου δωσει λιγη σημασια επι αυτου. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Λεγεται επανεξεταση γιωτα, μιλα στο λοχαγο/αξιωματικο/στον ανωτερο που πιστευεις πως θα σου δωσει λιγη σημασια επι αυτου. Αυτο.Αλλωστε κυριως μονο σε Σπεν να ειχες θεμα με το προβλημα που σου βγαλανε σαν ενοχληση για να μην εκανες ασκησεις ή αν ηθελες να πας τιποτα Κυπρο ή Ειδικες δυναμεις να ειχες θεμα με I2. 1
tonypapadovic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ΣΠΒ θες να πας ή στη ΜΥΠ; Στο ίδιο αναφέρομαι! Τη θες να μάθεις για την ΜΥΠ να σου πω ...... Από άδειες και εξόδους είναι πολύ καλα Θενξ! Ε όλα αυτά, άδειες, εξόδους, πόσο προβλεπόμενοι πρέπει να είμαστε, πως είναι ο διοικητής κ.λπ., αν μπορώ να βάλω αμάξι μέσα (αν έχει νόημα)... οποιαδήποτε συμβουλή/παρατήρηση καλοδεχούμενη.
qsis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Όσο είσαι αόρκιστος μοιράζουν τα Ι αβερτα αν βρεθεί και ο παραμικρός λόγος, μετά αν σκάσει κάτι στη μονάδα το παίρνεις πολύ δύσκολα γιατί θα είναι σα να παραδέχονται ότι έπαθες κάτι εκεί μέσα. Αν κάποιος έχει θέμα και θέλει να το παίξει παλικάρι ας το ξανασκεφτεί, άλλο κάνω γυμναστική, άλλο κάνω το οτιδήποτε με αρβύλες φορώντας κράνος και κρατώντας όπλο
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ειχα πετυχει ατομο που ειχε προβλημα με την καρδια του,το απεκρυψε στις σχετικες εξετασεις,και αργοτερα στην θητεια του του παρουσιαστηκε το προβλημα αυτο και ειχε τρεχαματα. 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ειχα πετυχει ατομο που ειχε προβλημα με την καρδια του,το απεκρυψε στις σχετικες εξετασεις,και αργοτερα στην θητεια του του παρουσιαστηκε το προβλημα αυτο και ειχε τρεχαματα. Καλα θυμαμαι ατομο με καποιο πολυ περιεργο προβλημα υγειας, το οποιο απεκρυψε για να μην ντροπιασει την οικογενεια του και βγει γιωτας ( ;;; ). Τελικα βγηκε ενοπλος, του παρουσιαστηκε το προβλημα εν ωρα υπηρεσιας και εγινε της Κορεας στη μοναδα του απο οτι ειχαμε μαθει 21ος αιωνας και εποχη της επιστημης σου λεει μετα.
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 <p>Ε όλα αυτά, άδειες, εξόδους, πόσο προβλεπόμενοι πρέπει να είμαστε, πως είναι ο διοικητής κ.λπ., αν μπορώ να βάλω αμάξι μέσα (αν έχει νόημα)... οποιαδήποτε συμβουλή/παρατήρηση καλοδεχούμενη. Περνάει ΚΤΕΛ που σε αφήνει ακριβώς απ'έξω έχει.και προαστιακό αλλα περπατάς 20 λεπτά περίπου για να φτάσεις και ναι μπορείς να βάλεις και αυτοκίνητο μέσα. Από άδειες παίζουν πολλές τιμητικές και δεν θα έχεις θέμα όπως και από εξόδους. Ο διοικητής είναι όλη την ώρα χαιρετά χαιρετά δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρός απλά έχει κάποια κολιματα αυτά 1
Adon1s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Διάβασα στο fb φιλου να λεει οτι καλυτερα να γινει gay παρα να μπει κατω απτη κουβερτα του στρατού για το κρυο Τι φάση ;
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στο ίδιο αναφέρομαι! Δεν είναι το ίδιο. Το ότι βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο δεν έχει καμία σημασία. Στη ΣΠΒ πάνε οι ΥΕΑ όπου γίνεται η εκπαίδευση τους ενώ στη ΜΥΠ πηγαίνουν οι απλοί φαντάροι όπου στο οτιδήποτε είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν θες να πας για ΔΕΑ πες μου να εξηγήσω την εκπαίδευση, αν θες να πας στη ΜΥΠ φαντάρος πες μου να σου εξηγήσω την εκεί εικόνα. Μέχρι το Φεβρουάριο στη ΣΠΒ ήμουν.
vk13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικο με μεταθεσεις... Εαν καποιος μετά το κεντρο παει σε μια μοναδα (οποιαδήποτε, βυσματικη η μη) θα απολυθεί από εκεί ή παίζει να παρει και άλλη μετάθεση για αλλού μετά από 1-2-4 μήνες; Πάντα μιλάμε για πλήρη θητεία 9μηνο... Γιατί νομίζω ότι όλα πλέον στο 9μηνο είναι αμετάθετα...
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Όχι βέβαια μια χαρά παίρνεις μετάθεση. Χωρίς κάποιον λόγο όμως αποκλείεται στο ξεκάρφωτο να σε μεταθέσουν, μετάθεση θα πάρεις αν εσύ ο ίδιος το ζητήσεις και φυσικά βάλεις βύσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις