nikos-thess Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γραφική εντελώς έχει καταντήσει ιστορία για τα βύσματα. Βασικά όλοι βάζουνε βύσμα απλά σε κάποιους πιάνει και σε κάποιους άλλους δεν πιάνει...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου... Ξενέρα γενικά το Τάγμα ΓΕΣ. Τάγμα ΓΕΕΘΑ λέει αλλά και πάλι σε ορισμένα πόστα, και τάγμα ΥΕΕΘΑ είναι το τοπ. Εμείς δεν έχουμε εξοδόχαρτα, 2 η ώρα αν δεν εχουμε υπηρεσία είμαστε εκτός χωρίς να ενημερώσουμε καν ΑΥΔΜ (οκ, ανάλογα τον ΑΥΔΜ γιατί παίζει ένας ολίγον πριξαρχίδης). Γενικά να σου δώσω να καταλάβεις δεν ρειαστήκαμε καν υπεύθυνη δήλωση ή εκκαθαριστικό οικίας εντός λεκανοπεδίου για να κατωχυρώσουμε ΔΝ. Αφού σου λέει το 99% μένει Αθήνα, δεν έχει νόημα.
skipperas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τάγμα ΓΕΣ αν πας Λόχο Προστασίας, περαστικά. Αν είσαι στον Λόχο Επιτελείου και χωθείς σε καμιά καλή τρύπα, τότε περνάς πένα. Κι αν είσαι και άοπλος, ακόμα καλύτερα. Αλλά ναι, το ΥΕΕΘΑ μακράν το καλύτερο και βυσματικότερο. Γενικά στο Πεντάγωνο εξαρτάται το πόστο που θα σου κάτσει. Αυτά που λένε για τέντα, γυαλίσματα, ξυρίσματα και χαιρετούρες όπου δεις αστέρι δεν ισχύουν. Χαιρετάς από Ταξίαρχο και πάνω, και αν..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 παιδια να ρωτησω κάτι; Αν κάποιος εχει βαλει σκουλαρικι στο αυτί -στο λοβό κλασικά-, και μετά από κάποια χρόνια πάει στρατό (και το βγάζει αλλά μένει η τρύπα), παίζει να υπάρξει πρόβλημα; Δηλαδή καζούρα κτλ; Γενικότερα, πώς αντιμετωπίζονται αυτές οι περιπτώσεις εκεί;
panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ενοοείται πως δεν ασχολείται κανείς. Επίσης κάποιοι που δε θέλουν να τους κλείσει η τρύπα φοράνε κάτι διαφανή όταν δεν κυκλοφορούν ανάμεσα σε στελέχη. 1
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχει ακούσει κανείς κάτι , εμπειρίες κλπ απο το Γ' ΚΝΟ ; παιδια να ρωτησω κάτι; Αν κάποιος εχει βαλει σκουλαρικι στο αυτί -στο λοβό κλασικά-, και μετά από κάποια χρόνια πάει στρατό (και το βγάζει αλλά μένει η τρύπα), παίζει να υπάρξει πρόβλημα; Δηλαδή καζούρα κτλ; Γενικότερα, πώς αντιμετωπίζονται αυτές οι περιπτώσεις εκεί; Για φαντάρος πας μωρέ . Να πω ότι έλεγες για τις εξετάσεις για την ΣΣΑΣ , πάει στο διάολο ( που και πάλι ... )
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις απο πότε επιτρέπεται το σκουλαρίκι στο στρατό, τι λέτε; Εμάς στο ΚΕΕΜ Σπάρτης ούτε κομποσχοίνια δεν μας αφήνανε να έχουμε και ρίχνανε κρατήσεις για πλάκα........ Πραγματικά ακόμα και αν επιτρέπεται στα χαρτιά, θα έλεγα στο φίλο να μην σκάσει με σκουλαρίκι γιατί παίζει να τον τρελάνουνε ειδικά αν πέσει σε μαλάκες που είναι πολύ πιθανό....
qsis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για τρύπα μιλησα, σκουλαρίκι εννοείται μόνο στην έξοδο 1
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παρδον... Λάθος κατάλαβα. Βασικά αν πέσει σε μαλάκες λοχίες παίζει να τον πικάρουν και για την τρύπα στο αυτί ακόμα αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορούν να του κάνουνε τπτ άλλο.
patsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 160/2014 την 20/01/2015 σε9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Ωραία μάθαμε και τον προορισμό (μόνο 727 χλμ απο Θεσσαλονίκη). Υπάρχει καμιά πληροφορία για συνθήκες κλπ να ξέρουμε τι να περιμένουμε τουλάχιστον??
nemesiskp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μπαινει και ενας φιλος μου.Θηβα πυροβολικο του ηρθε.Ζωαρα!!! Σε εμας ΕΛΔΥΚ παντως,ενας φιλος μου που φοραγε εξοδουχος σκουλαρικι και στον ελεγχο που κανει η στατονομια πριν μπουμε στα πουλμαν για να επιστρεψουμε στο στρατοπεδο,τον γραψανε και εφαγε 20αρα απο τον δικα.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 160/2014 την 20/01/2015 σε9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. Ωραία μάθαμε και τον προορισμό (μόνο 727 χλμ απο Θεσσαλονίκη). Υπάρχει καμιά πληροφορία για συνθήκες κλπ να ξέρουμε τι να περιμένουμε τουλάχιστον?? Καλαματα παντως ακουω οτι ειναι στυλακι Τριπολης η εκπαιδευση δηλαδη ψιλο μανικι σε σχεση με κατι Αυλωνες κλπ.
Grey Warden Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ στη Θήβα πυροβολικό στις 20/1/2015. Ευτυχώς γιατί έναν φίλο μου τον στέλνουν Μεσολόγγι. Το φοβόμουν πολύ αλλά ευτυχώς θα είμαι ΄΄δίπλα΄΄.
patsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κάτι ψιλοδιαβασα ότι έχει ζόρικη εκπαίδευση αν και δεν ξέρω τι εννοούν και σε ποιο βαθμό ζόρικη. Και μακρυά και μανίκι....ας ελπίζω να γυρίσει η τύχη αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις