Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να πιστευω οτι ολα τα αγορακια θα τους αρεσε η ιδεα να τους πανε 2 μηνες σε ενα κεντρο,το πρωι βολες 2-3 την εβδομαδα με διαφορα οπλα οπως τουφεκι και πιστολι και το απογευμα στρατιωτικη τακτικη οπως διδασκεται στην ευελπιδων.

δηλαδη αναλογα με τις ικανοτητες καθε ενος και τις γραμματικες γνωσεις,αλλοι να εκπαιδευονται στις διαβιβασεις,αλλοι στην συνταξη,αλλοι στα παραγγελματα και τελος τελος να γινονται ενωτικες ασκησεις μεταξυ των ειδικοτητων.

ας πουμε εγω αν και δικηγορος,εχω παθος στους υπολογιστες.γνωρισα εκπαιδευτη ΟΥΚΑ ο οποιος εχει κανει τα παντα και εχει πεσει απο παντου και μου λεει εσενα θα σε ηθελα διαβιβαστη να συντονιζεις.

με εφτιαξε.οπωςδηποτε περισσοτερο απο το να ειμαι σκατοφυλακας(!!!!).

μιλαμε ο στρατος ειναι μια τραγωδια.

οσο λιγοτεροι και αρτια εκπαιδευμενοι τοσο καλυτερα.

και ναι,να εχει ασκησεις,αλλα οχι ασκησεις...παρελασεως...ημαρτον.

οπλα,τακτικη,πρωτες βοηθειες,κουβεντα με εκπαιδευτες,αναλυση τοποθεσιων κτλ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γίνονται και αυτά.

Δημοσ.

Γίνονται και αυτά.

Δημοσ.

Εντάξει γίνονται κάποιες υποτυπώδεις ασκήσεις για το θεαθήναι. Ρε παιδιά μια τα λέτε έτσι μια τα λέτε γιουβέτσι.

Λες και άμα ο στρατός γίνει Ελβετικό μοντέλο θα γουστάρουμε να ζήσουμε την εμπειρία. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;

Δημοσ.

Εντάξει γίνονται κάποιες υποτυπώδεις ασκήσεις για το θεαθήναι. Ρε παιδιά μια τα λέτε έτσι μια τα λέτε γιουβέτσι.

Λες και άμα ο στρατός γίνει Ελβετικό μοντέλο θα γουστάρουμε να ζήσουμε την εμπειρία. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;

Δημοσ.

Αλλο να σε εχει στην σκλαβια ο αλλος 400 χρονια και αλλο να σε εχει 2. Σωστα?;)

Εγω πχ δεν θα ειχα κανενα προβλημα** να παω στρατο με 8 μερες αδεια μόνο(1 καθε εβδομαδα) για 2 μηνες και να εκπαιδευομαι συνεχως σε συνθηκες μαχης, με ασκησεις κλπ.

**Επειδη ολα ειναι σχετικα, θα ειχα φυσικα προβλημα, αλλά αυτο που εννοουσα ειναι οτι το προτιμουσα 1 δισεκατομμυριο φορες απο το παρον συστημα/μοντελο.

Δημοσ.

Αλλο να σε εχει στην σκλαβια ο αλλος 400 χρονια και αλλο να σε εχει 2. Σωστα?;)

Εγω πχ δεν θα ειχα κανενα προβλημα** να παω στρατο με 8 μερες αδεια μόνο(1 καθε εβδομαδα) για 2 μηνες και να εκπαιδευομαι συνεχως σε συνθηκες μαχης, με ασκησεις κλπ.

**Επειδη ολα ειναι σχετικα, θα ειχα φυσικα προβλημα, αλλά αυτο που εννοουσα ειναι οτι το προτιμουσα 1 δισεκατομμυριο φορες απο το παρον συστημα/μοντελο.

Δημοσ.

Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι. Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Τώρα για παρελάσεις που λέτε ή οπλοασκήσεις είναι καθαρά για συντονισμό και πειθαρχία.

Δημοσ.

Φιλαράκο μου μόλις θα κάνεις ερπινγκ 10 μετρα και θα σου σκιστεί το πουλί θα σου πω εγώ τι ωραία που θα είναι. Ασε που δεν θα μπορείς ούτε προσοχή να βαρέσεις.

Τώρα για παρελάσεις που λέτε ή οπλοασκήσεις είναι καθαρά για συντονισμό και πειθαρχία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...