Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κψμ στο κααυ που υπηρετουσα. 30 λεπτα η τυροπιτα πχ. Οσο τα αγοραζαν,τοσο τα πουλουσαν. Κευπ λαμιας ππυ ημουν κεντρο,δεν ειχε και το φτηνοτερο κψμ. Στα κααυ βρηκα την υγεια μ οσο αφορα τιμες προιοντων στο κψμ. Μην μιλησω για τιμες φαγητων γιατι μετα χανεται η μπαλα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετα απο δοκιμη υπερ-αρκετων σαντουιτς,κρουασαν κτλ κτλ.Τα στεργιου θεωρω οτι απλα τρωγονται και οχι ευχαριστα παντα.Παρα πολλες φορες σκληρα και μπαγιατικα μερικες φορες ανοστα σε αντιθεση με οτι πανινι δοκιμασα τα οποια ηταν σαν να τα κοψανε την προηγουμενη μερα...φρεσκοτατα μαλακο ψωμι ζουμερι ντοματα αρκετη σως νοστιμα σαλαμο-τυρια.Τωρα παιζει ο τροπος αποθηκευσης προφανως και απο που ερχονται.Τα στεργιου αντεχαν 1 εβδομαδα και πανω και τα αλλα ειχαν μονο 4-5 μερες απο την παραγωγη μεχρι να ληξουν και η ντοματα την 5 μερα ηταν σαν για τα σκουπιδια αρα δεν ειχε μισο τονο συντηρητικα.

Αυτη ειναι η σαντουιτσοεμπειρια μου απο τα στρατα

αυτο με τα ιδιωτικα ΚΨΜ παντως σκετη εμετιλα.

πρεπει να μπουνε στα αληθεια ατομα στην φυλακη για αυτο το εγκλημα εκμεταλευσης. 

Αυτο που λες γινεται συνηθως στα κεντρα και στα μεγαλα στρατοπαιδα στις πολεις που ετσι και αλλιως κανουν την αρπαχτη τους και αμα θες κατι το περνεις και απο εξω.Οσοι μου ειπαν για παραμεθωρα δεν ειχαν παραπονο οπως ουτε και εγω.νορμαλ τιμες οχι τζαμπα αλλα ουτε και ακριβα και ουτε κατα διανοια τιμες περιπτερου σαν χθες το θυμαμαι 3 λιτρα παγωτο εβγα (πακετο προσφορας) 3,5 ευρω 5 κιλα εβαλα σε μια εβδομαδα

Δημοσ.

Ιδιωτικά ΚΨΜ που ακούστηκε....

1,20€ ο φράπες

1,70€ ο φρεντο 

πολιτικο προσωπικο...

Εμπάργκο θελουν ακου εκει... αρπαχτές στα Κεντρα.

Δημοσ.

Ιδιωτικά ΚΨΜ που ακούστηκε....

1,20€ ο φράπες

1,70€ ο φρεντο 

πολιτικο προσωπικο...

Εμπάργκο θελουν ακου εκει... αρπαχτές στα Κεντρα.

1.20 ο φραπές και στην Θήβα ήταν έτσι, άσε που γινόταν της τρελής το πανηγύρι και επρεπε να περιμενεις πόση ώρα στην ουρά για να πάρεις έναν καφέ που ήταν το πολύ 2 δάκτυλα, το υπόλοιπο αφρός...2-3 γουλιές δηλαδή, αίσχος.

Όταν είδα τι πάιζει, ζήτησα και μου έφεραν στο επισκεπτήριο ένα κουτί καφέ και ποτηράκια και έφτιαχνα αχτύπητο μόνος μου.

Αλλά και γενικά πολυ μεγάλη απάτη το ιδιωτικό, εγώ προσπαθούσα να μην χαλάω πολλά για οικονομία, αλλά ήταν στον απέναντι θάλαμο ένας που είχει φάει σε 20 μέρες 450 ευρώ και δεν είχε λεφτά να γυρίσει σπίτι του στο τέλος... 

Δημοσ.

Αλλά και γενικά πολυ μεγάλη απάτη το ιδιωτικό, εγώ προσπαθούσα να μην χαλάω πολλά για οικονομία, αλλά ήταν στον απέναντι θάλαμο ένας που είχει φάει σε 20 μέρες 450 ευρώ και δεν είχε λεφτά να γυρίσει σπίτι του στο τέλος... 

Kαλα και αυτος που λες...μυαλο κουκουτσι... Τι το ειδε διακοπες στην Μυκονο;

Εdit: μυκονο πιο πολλα θα ετρωγε!

Δημοσ.

επειδή δεν τα καταναλώνω δεν θυμάμαι καθόλου, αλλά όλο και κανένα redbull θα έχει δεν μπορεί, εδώ στο κεσν είχε που ήταν δημόσιο το κψμ.

Δημοσ.

Το φαγητό στην Θήβα ήταν πολύ καλό. Αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα που τα μακαρονια ηταν οτι να ειναι. Τις υπολοιπες ξταν μια χαρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως καποιος έφαγε 450 euro. Ζήτημα να χάλασα 15 euro και αυτό σε τσάι και νερα

Δημοσ.

Για μένα το φαγητό στη Θήβα ήταν για τον που***.

Αλλά φαντάσου να υπάρχουν άτομα που δεν έτρωγαν ποτέ στα μαγειρια, και έτρωγαν 3 φορές την ημέρα απο το κψμ, για 20-30 μέρες, με το απλό το σαντουιτς να εχει 1.60 και την γαμάτη και υπερτουμπανη μπαγκέτα να έχει 2.20 και κανένα γλυκό και λοιπές παπαρίτσες. Και τσιγάρα φυσικά. 

Εγώ πριν μπω είχα πάρει μαζί μου καβατζα ένα σωρό καπνους/φιλτράκια/χαρτάκια και πατούσα στο κψμ μόνο όταν το φαγητό ήταν εντελώς για πέταμα.

Γιατί και ο Στεργίου είναι και τέρμα υποχθόνιος, όταν πήγενες εκεί δεν μπορούσες να μην πάρεις κάτι. Ειδικά είχε μια καρυδόπιτα με σοκολάτα..... ένιωθα να με φωνάζει από χιλιόμετρα  :P

Δημοσ.

χαχα αυτο το κουλουρι εχει κανει το trolling επαγγελμα.

Τουλαχιστον ξεδίνει ο τυπος που τα γραφει!

Δημοσ.

είχαμε στεργίου και στο παπει ένα φεγγάρι και τα έτρωγα με συμπάθεια, έπαιρνα και κάνα κεικ του από το super market που ήταν συμπαθητικά επίσης, αλλά μετά το στρατο και την υπερεκθέση μου στα προϊόντα του πραγματικά τον σιχαίνομαι, δε θέλω να βλέπω τίποτα που γράφει στεργίου επάνω

έχω πάρει και έχω πετάξει πράγματα που έχουν αγοράσει άλλοι μες στο σπίτι και έχω επιβάλλει εμπάργκο  :lol:

έκανα βέβαια και μια παρένθεση πιο βόρεια στην ελλάδα στη θητεία μου οπότε για 3.5 μήνες ήμουν σε μέρη που δεν είχε απλώσει τα πλοκάμια του, αλλά τους υπόλοιπους 5.5 στεργίου φουλ

εμετός και μόνο που το σκέφτομαι, ειδικά στο κετθ που είχε συνεχώς το ίδιο αηδιαστικό σαντουιτς είχα στουμπώσει από τη πολλή ψωμίλα

οπότε στη πολιτική ζωή μου μποϋκοτάρω φανατικά στεργίου, σαν το πλαίσιο ένα πράγμα, αντίστοιχη σιχαμάρα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...