Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα προκειμένου να συζητήσουμε το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε απο τον εαυτό μας, πως κρίνουμε τον εαυτο μας και πως μας κρίνουν οι άλλοι.

Η αφορμή ηταν αυτό το βίντεο

και θα ήθελα να σταθώ στη πεποίθηση πως όλοι είμαστε λίγο έως πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας.
Θα ήθελα την προσωπική σας αποψη πάνω σε αυτό.

Θεωρείτε πως έχετε καταφέρει οσα μπορείτε να καταφέρετε;
Μήπως πως θα μπορούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό? και τι είναι αυτό που σας σταματά να το κάνετε σε αυτή τη περίπτωση;
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτά τα "social experiment" στο youtube θα έπρεπε να απαγορευτούν δια νόμου

Πάλι καλά που υπάρχουν οι πουτανίτσες και η κόκα και ξεθυμαίνω μόλις βλέπω κάτι τέτοια :P

• Like 1
Δημοσ.

Οντοπικ μόουντ

Δεν ειμαι φουλ ικανοποιημενος γιατι ενω ειμαι 8ο ετος δεν εχω παρει το πτυχιο μου ακομη.

Δεν ειναι οτι δεν εχω προσπαθησει αρκετα αλλα οτι δεν προσπαθησα στον βαθμο που απαιτει η σχολη μου για να εισαι συνεπης στον χρονο.Οταν τελειωσω και την διπΛωματικη που μου χει μεινει τοτε θα μαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος.

Ως προς την σταση μου απεναντι στους φιλους μου,αισθανομαι κομπλε.

Ως προς την σταση μου απεναντι σε αγνωστους/γνωστους συνανθρωπους μου επισης θεωρω οτι πιανω την βαση.

Δεν νομιζω οτι ολοι οι ανθρωποι κανουν σκληρη αυτοκριτική παντως.Αν συνεβαινε αυτο ο κοσμος μας θα ηταν σε γενικες γραμμες καλυτερος.

Γενικα θεωρω οτι το θεμα της ικανοποιησης βαδιζει παραλληλα με την προσπαθεια που βαζεις στον εκαστοτε τομεα που θες να κρινεις και φυσικα εξαρταται απο τοποσο υψηλους στοχους βαζεις.

Οφφτοπικ μοουντ

Καποια ατομα νωριτερα αντι να συμμετεχουν εποικοδομητικα,στο θεμα που θεωρω οτι εχει ψωμι, αποφασισαν να γραψουν απαντησεις ασχετες,χαλωντας την ροη.Κριμας παιδες

• Like 3
Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα προκειμένου να συζητήσουμε το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε απο τον εαυτό μας, πως κρίνουμε τον εαυτο μας και πως μας κρίνουν οι άλλοι.

l.gif

tumblr_m04wfzAsMH1qc1jg4o1_500.gif

• Like 9
Δημοσ.

Γίνεται διαγωνισμός,δε κατάλαβα;

Αυτός είμαι σε όποιον αρέσω.

Στον εαυτό μου και στους άλλους είμαι Bonatti-Pisces.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...