BlackDarkFlag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπουμε στα reality κάτι εντελώς ατάλαντους που πάνε με την οικογένεια τους που τους στηρίζει και λέει ότι είναι καλοί τραγουδίστες ή οι φίλοι τους ενώ είναι άφωνοι. Βλέπουμε επίσης σε ορισμένους αντικειμενικά καθόλου όμορφους, να τους γράφουν οι φίλοι τους στο fb τι όμορφος που είσαι κτλ.. το να λες σε κάποιον ότι είναι κάτι που δεν είναι, κακό μόνο δεν κάνει; Σίγουρα είναι γείωμα να σου πει η μάνα σου, όχι είσαι πολύ φάλτσος δε θα γίνεις τραγουδιστής και οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση, αλλά στο τέλος προφυλάσσει το άτομο. Γιατί όμως κάοποιοι το κάνουν;
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν όλοι έλεγαν την άληθεια στον άλλον δεν θα υπήρχε φιλιά για περισσότερο από λίγες μέρες 1
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 κι εγω που την λεω νομιζεις με ακουν; απλα βουλωνουν τα αφτια τους 2
Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπουμε στα reality κάτι εντελώς ατάλαντους που πάνε με την οικογένεια τους που τους στηρίζει και λέει ότι είναι καλοί τραγουδίστες ή οι φίλοι τους ενώ είναι άφωνοι. Βλέπουμε επίσης σε ορισμένους αντικειμενικά καθόλου όμορφους, να τους γράφουν οι φίλοι τους στο fb τι όμορφος που είσαι κτλ.. το να λες σε κάποιον ότι είναι κάτι που δεν είναι, κακό μόνο δεν κάνει; Σίγουρα είναι γείωμα να σου πει η μάνα σου, όχι είσαι πολύ φάλτσος δε θα γίνεις τραγουδιστής και οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση, αλλά στο τέλος προφυλάσσει το άτομο. Γιατί όμως κάοποιοι το κάνουν; Εμένα περισσότερο με ενοχλεί το να λες κάτι και να πιστεύεις στο αντίθετο απο εκει και πέρα δεν έχω πρόβλημα
BlackDarkFlag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα περισσότερο με ενοχλεί το να λες κάτι και να πιστεύεις στο αντίθετο απο εκει και πέρα δεν έχω πρόβλημα Νομίζω είναι λίγο πολύπλοκο. Μια πρωήν μου είχε χάλια φωνή, της άρεσε πολύ να τραγουδάει όμως, όχι γιατί ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, παίρναγε καλά έτσι, τραγούδαγε και μόνη της. Εγώ πραγματικά χαιρόμουν να την ακούω, κάτι ο έρωτας, κάτι το κέφι το οποίο έβγαζε παρά την παραφωνία.. παρόλα αυτά της έλεγα ότι καλή φωνή δεν έχει αλλά θέλω να την ακούω. Ίσως αυτό παθαίνουν οι συγγένεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δε μπορούν να είναι αντικειμενικοί.
BlackDarkFlag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κι έλεγα πότε θα ανοίξεις θρεντ Απλά μου αρέσει να δίνω τροφή για σκέψη. Άμα σας είναι τόσο ενοχλητικό μπορώ και να μην ξαναποστάρω.
The_Judas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ απλά: Αν είσαι ωραίος και τραγουδάς φάλτσα είναι χαριτωμένο. Αν είσαι άσχημος και τραγουδάς φάλτσα είσαι σούργελο. 1
idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι πολλές οι κατηγορίες...κάποιοι τους ενθαρρύνουν γιατι δεν εχουν ιδεα απο μουσική και όντως νομίζουν ότι είναι καλό, άλλοι επειδή είναι παιδί τους και πρέπει να το στηρίξουν ή επειδή ελπίζουν να βγάλει κανένα φράγκο ή επειδή γουστάρουν δημοσιότητα κλπ. Τώρα μεταξύ φίλων τα κομπλιμέντα είναι συνήθως από ευγένεια, κάποιοι θεωρούν ότι είναι "υποχρεωμένοι" να λένε καλά λόγια στους φίλους τους, άλλοι είναι γλείφτες, άλλοι θέλουν να ακούσουν καλά λόγια όποτε λένε πρώτοι στους άλλους ώστε να τουε γυρίσει πίσω το κομπλιμέντο κλπ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα