veteranos123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Ξέρετε που μπορώ να βρω στον Πειραιά σθρτη για μπαλκονόπορτα όπως αυτό της φωτογραφίας. Έχει χαλασει-σπάσει και θέλω να τον αλλάξω Ευχαριστώ
idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πες που μένεις (και τον όροφο), θα σου φέρω εγώ. Βασικά σε κλειδαρά/αλουμινά αμα πας λογικα θα έχει. 1
veteranos123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Η μπαλκνοπορτα ασφαλιζει κατά 50% και δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει αλλά εγώ θέλω να είναι 100% σωστή. Θα ρωτήσω σε έναν τζάμπα κοντά στο σπίτι μου.
mclein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 το επόμενο μην το βάψεις θα το βρεις με 3€ ~ 10€, πάρε το ιταλικό αν βρεις αλλιώς κ το "ελληνικό" gevy μια χαρά είναι...
veteranos123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στο skroutz κάπου 4 ευρώ το χουν αλλά είναι μακρυά τα καταστήματα. Ο πατέρας μου το βαψε όταν εβαφε το σπίτι αλλά γιατί να μην βαφτεί ;
mclein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι οι κλειδαριές, γρύλοι κ.α εξαρτήματα ΔΕΝ βάφονται αλλιώς τα εργοστάσια δε θα τα έδιναν νικελωμένα κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα