Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα δεν έχεις ερωτευτεί πραγματικά φίλε... άστο να πάει στο διάολο. Κάποιοι είναι τυχεροί-άτυχοι άνθρωποι και γνωρίζουν έναν απόλυτα "κατάλληλο" άνθρωπο πολύ νωρίς στη ζωή τους με αποτέλεσμα αν δεν πάει παρακάτω για τον οποιονδήποτε λόγο να αισθάνεσαι ότι όλοι οι άλλοι μετά από αυτόν είναι απλά "παρόν". 

.

αδερφε αυτο ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν έχεις ερωτευτεί πραγματικά φίλε... άστο να πάει στο διάολο. Κάποιοι είναι τυχεροί-άτυχοι άνθρωποι και γνωρίζουν έναν απόλυτα "κατάλληλο" άνθρωπο πολύ νωρίς στη ζωή τους με αποτέλεσμα αν δεν πάει παρακάτω για τον οποιονδήποτε λόγο να αισθάνεσαι ότι όλοι οι άλλοι μετά από αυτόν είναι απλά "παρόν". 

Από την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι (μπόλικοι κιόλας) που πραγματικά έχουν σχεδόν μηδενικά συναισθήματα, πόσο μάλλον να είναι και πραγματικά ερωτευμένοι με κάποιον. Αρα έχουμε αυτούς που "ξέρουν" VS αυτούς που δεν έχουν ιδέα. 

Εισαι σιγουρος οτι ειχες ερωτευτει εκεινη και οχι τα συναισθηματα που σου προκαλουσε?Αυτα που ενοιωσες στην ηλικια που τα ενοιωσες πιθανως να μην τα ξανανοιωσεις γιατι δεν τα εχεις απλα πλεον.Οπως και να χει τα συναισθηματα εκεινα σε κανουν απλα αδυναμο και απροβλεπτο καλυτερα να μην εισαι ερωτευμενος συμφερει απο ολες τις αποψεις.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν είμαστε νέοι ερωτευομαστε τον εαυτό μας οπως λέει ο μαζα. ΣΕ αυτές τις νεαρές ηλικίες παίζει ανωριμότητα και έλλειψη εμπειριών συνδιασμενα με υπερβολικη εκρίση ορμονων. Πολύ λίγοι ξέρουν τον εαυτό τους γιατί ακόμα δεν έχουν περάσει καταστάσεις που πλάθουν χαρακτήρα.

Αυτό το βρήκα the one επίσης το ακούω βερεσέ με 5 δις ανθρώπους αλλά κατά τα αλλα βρισκουμε τον ένα στο διπλανό χωριό 20 κατοίκων η την γειτονιά μας

Η αληθινή αγάπη έχει να κάνει με αυτά που έχεις ζήσει με κάποιον άλλο, τα οποία δεν αλλάζουν και δεν ξαναζείς, και λιγότερο με τον ίδιο τον άλλο. Οι άνθρωποι τερίαζουν πανεύκολα.

Είναι λίγο δύσκολο να τα ξες αυτά και να μην μπορείς να ξεπεράσεις μια σχέση. .

• Like 7
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειχες ερωτευτει εκεινη και οχι τα συναισθηματα που σου προκαλουσε?Αυτα που ενοιωσες στην ηλικια που τα ενοιωσες πιθανως να μην τα ξανανοιωσεις γιατι δεν τα εχεις απλα πλεον.Οπως και να χει τα συναισθηματα εκεινα σε κανουν απλα αδυναμο και απροβλεπτο καλυτερα να μην εισαι ερωτευμενος συμφερει απο ολες τις αποψεις.

True story. Η ψυχική ηρεμία είναι το σημαντικότερο αγαθό στον άνθρωπο. Και δεν αξίζει να την διαταραζουμε για τίποτα.

Δημοσ.

Όταν είμαστε νέοι ερωτευομαστε τον εαυτό μας οπως λέει ο μαζα. ΣΕ αυτές τις νεαρές ηλικίες παίζει ανωριμότητα και έλλειψη εμπειριών συνδιασμενα με υπερβολικη εκρίση ορμονων. Πολύ λίγοι ξέρουν τον εαυτό τους γιατί ακόμα δεν έχουν περάσει καταστάσεις που πλάθουν χαρακτήρα.

το αυτο.

Get your shit together γιατι λιγο ή πολυ ολοι περασαμε απο παρομοιο σταδιο και το χειροτερο ειναι οτι αφηνεις ευκαιριες να πανε χαμενες ,πραγμα που θα μετανιώσεις  

Δημοσ.

ειχαμε παει παντου μαζι τις πιο τρελες βολτες και ζησαμε ευτιχισμενες στιγμες που η καρδια μου φτερουγιζε στην αδρεναλινη. Μια μερα που την ειχα καβαλησει απο πανω οπως παντα αισθανθηκα ενα τσιμπημα στην μεση απο τις πολλες ωρες που το καναμε. Μου λεει "εσυ γερασες εγω μια χαρα ειμαι" κι εκλαψα. Ακουσα για τελευταια φορα το τραγουδι της. Κι επρεπε να βρω μια αλλη. Δεν θα ξεχασω ποτε την εφηβικη μου RGV

:wub:

Δημοσ.

Εχω την ταση να βλεπω πρωην μου να παντρευονται μετα απο μενα.

αισθανομαι υπερηφανη. Ολοι μετα απο μενα γινονται"καλοι οικογενειαρχες"

• Like 5
Δημοσ.

Ισως οφειλεται στο γεγονος οτι πιστευεις οτι υπαρχει εστω και ενας αντρας επανω στον πλανητη που το ονειρο του ηταν να γινει καλος οικογενειαρχης. lol

Δημοσ.

Αξεπέραστος έρωτας ε ? 

χμμμ  μια σπεσιαλ ελληνοαμερικανα τουρίστρια στις διακοπές μου κάπου στα 14-15 τότε που δεν είχα φιστικοσει  ακόμη

βγαίναμε  έξω πηγαίναμε σε κλαμπ ντισκο(τροπικανα - λουτρακι απίστευτες εποχές ) κτλ και μπορούσα να την φιλάω με τις ώρες !  μιλαμε για γλωσσοφυλα  οχι αστεία , αραζαμε σε εναν καναπέ η όρθιοι και πονούσε το στομα μετα , πηγαίναμε στο μαγαζι πρώτοι , φεύγαμε τελευταίοι και δεν κάναμε τίποτα άλλο ,  μόνο φιλιά ! ε και μετα κλασικα ,  σπίτι - μαλ@κια κτλ κτλ

αχχχ ωραίες εποχές ξεγνοιασιάς ...

• Like 5
Δημοσ.

Good Luck Chuck?

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος δεδομένου ότι τέτοιου είδους σκηνικά περνάω ακόμα και τώρα. Τον άνθρωπο ερωτεύομαι, όχι το συναίσθημα του πως με κάνει να αισθάνομαι. Φυσικά ακόμα και αυτό είναι στον άνθρωπο, αν κάποια καταφέρει να βγάλει συναισθήματα από τον κάπως κυνικό χαρακτήρα μου τότε προφανώς και κερδίζει την προσοχή μου θέλοντας και μη. 

Δημοσ.

Ισως οφειλεται στο γεγονος οτι πιστευεις οτι υπαρχει εστω και ενας αντρας επανω στον πλανητη που το ονειρο του ηταν να γινει καλος οικογενειαρχης. lol

πολύ φοβάμαι ότι θα κυκλοφορώ με τη φράση "μετά από μένα...ο γάμος" 

λολ 

Δημοσ.

Μήπως απλά γέρασες?  :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...