Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωρες ώρες, διαβάζοντας τα posts συγκεκριμενων ατόμων βλεπω οτι η αντιδραση μου ειναι αρκετά αναμενόμενη / προβλεψιμη.

Πχ διαβάζοντας τα posts τους ξέρω απο πριν οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις θα συμφωνήσω. Βλέπω πχ οτι πχ οτι με idomeneas7 και aigea συνηθως συμφωνώ. Το ίδιο και με τα ποστς του bspus που μου δινουν την αίσθηση της λογικής. Λιγότερο με αυτά της evabb.

Να πω επισης οτι η εικονα πχ που δίνουν με τα ποστς τους δε συμβαδιζει απαραίτητα και με την εξωτερική εικονα τους. Πχ τον αιγεα τον περιμενα αρκετα πιο διαφορετικο αποτι στις φωτογραφίες ενώ πχ ο bspus (τον οποιο και ειχα γνωρισει σε καποια συνάντηση) συμβαδίζει αρκετά με την εικονα που δινει απο τα posts του. Αντίστοιχα με τον aigea και ο benign τον οποίο διάβαζα συχνα αλλα είχε κλέψει την παράσταση σε κάποιο meeting με την ανοιχτοτητα του.

Με "εκνευριζουν" επισης αρκετα συχνα τα ποστς του koritsigiapc και σιγουρα την περιμενα τελειως διαφορετικη αποτι στις λιγοστές φωτο που εχει ανεβασει.

Φαντάζομαι - ή μαλλον ειμαι και εγώ σχεδον σίγουρος - οτι μπορει καποιος να συμφωνεί μ αυτά που γράφω αν και δεν γραφω το ιδιο συχνα όσο αλλα μέλη του forum και βγάζω μια δυσαναλογη κοινωνικοτητα σε σχέση με τον εαυτό μου από κοντά (σε εκεινο το meeting που ειχα παει πριν χρονια με το ζορι μου εβγαζαν κουβέντα τα παιδιά).

Εσεις με ποιον ταυτιζεστε και με ποιον διαφωνειτε πιο συχνα; Ποιον ειχατε φανταστει διαφορετικο μεσα απο τα ποστ του σε σχεση με την πραγματικη εικονα;

Δημοσ.

Οι πιο πολλοί άνανδροι εγκληματίες φοράνε κουστούμια φίλε μου.

Καλά έκανες και το σχολίασες. Γιατί καλό είναι να μην κρίνουμε τους άλλους από την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά από το περιεχόμενο. Κι εμένα μ' εκνευρίζει να περιμένω την γυναίκα μου έξω από το super-market και να βγαίνουν οι σεκιουριτάδες να κοιτάνε περίεργα. Kαμιά μέρα θα πάρω τα πινέλα μου και θα τους ζωγραφίσω. LOL

Δημοσ.

Περισσότερο τσυτιζομαι με του τοξο (κυρίως λόγο ορθολογικοτητας) .

απο την αλλη εγω βρισκω τα post της τοξο εκνευριστικα και μερικες φορες απλα τραβηγμενα απο τα αυτια για να παρουσιασει μονο την μια πλευρα συμφωνω συνηθως με τον luci και zio10

• Like 4
Δημοσ.

Με βάση αυτά που γράφει κάποιος και με τον τρόπο που τα γράφει ,  η μας αρέσει η δεν μας αρέσει ! 

like  λοιπόν σε Αλεξ , Φωτη13 , Ζιο και ορισμένους αλλους -

dislike σε τοξο κ ορισμένους άλλους  !

κάτι μιστερ μπαρμπαμπεν , χου-νταντι  και λοιπά  κορίτσια , για πισια δεν πιάνονται γιατί έχουν επανέλθει πολλές φορές !

----------------------------------

Περισσότερο τσυτιζομαι με του τοξο (κυρίως λόγο ορθολογικοτητας) .

Σίγουρα κυρίως γι αυτόν τον λόγο  ???

Οι πιο πολλοί άνανδροι εγκληματίες φοράνε κουστούμια φίλε μου.

Καλά έκανες και το σχολίασες. Γιατί καλό είναι να μην κρίνουμε τους άλλους από την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά από το περιεχόμενο. Κι εμένα μ' εκνευρίζει να περιμένω την γυναίκα μου έξω από το super-market και να βγαίνουν οι σεκιουριτάδες να κοιτάνε περίεργα. Kαμιά μέρα θα πάρω τα πινέλα μου και θα τους ζωγραφίσω. LOL

• Like 5
Δημοσ.

like  λοιπόν σε Αλεξ , Φωτη13 , Ζιο και ορισμένους αλλους -

dislike σε τοξο κ ορισμένους άλλους  !

Τα bold, χαλαρα...

Δημοσ.

νιώθω άβολα να πω με ποιους ταυτιζομαι και με ποιους τσαντιζομαι...

για τους πρώτους θα ήθελα να βγούμε για μια μπύρα, για τους δεύτερους μια σπάτουλα να ξεκόλλησω από πάνω μου το facepalm.

αλλά γενικά είμαι κατά των μη επιβεβλημενων χαρακώματων γιατί κατι τετοιο περιορίζει. Πάντως αυτοί που επιχειρηματολογούν και δεν πέφτουν σε συναισθηματισμούς σε πράγματα διαπραγματευσιμα έχουν το λαηκ μου (που μάλλον σωστα αδιαφορούν).

Όσοι κάνουν το ανάποδο σε θέματα προτίμησης (και καλά όχι χιουμοριστικη αλλά σοβαροφανη) επιχειρηματολογία σε θέματα γούστου όπως μουσική φαγητό και μελοδραματισμους λαικισμους σε θεματα όπως πολιτικά συστήματα κ ιστορικά γεγονότα έχουν το αόρατο μου ντισλαηκ...

αυτα

Δημοσ.

νιώθω άβολα να πω με ποιους ταυτιζομαι και με ποιους τσαντιζομαι...

για τους πρώτους θα ήθελα να βγούμε για μια μπύρα, για τους δεύτερους μια σπάτουλα να ξεκόλλησω από πάνω μου το facepalm.

αλλά γενικά είμαι κατά των μη επιβεβλημενων χαρακώματων γιατί κατι τετοιο περιορίζει. Πάντως αυτοί που επιχειρηματολογούν και δεν πέφτουν σε συναισθηματισμούς σε πράγματα διαπραγματευσιμα έχουν το λαηκ μου (που μάλλον σωστα αδιαφορούν).

Όσοι κάνουν το ανάποδο σε θέματα προτίμησης (και καλά όχι χιουμοριστικη αλλά σοβαροφανη) επιχειρηματολογία σε θέματα γούστου όπως μουσική φαγητό και μελοδραματισμους λαικισμους σε θεματα όπως πολιτικά συστήματα κ ιστορικά γεγονότα έχουν το αόρατο μου ντισλαηκ...

αυτα

e141a00f0b5a921645e9a1a21e846a20ba1939fc

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα φόρουμ με τόσο μεγάλη θεματολογία όπως το insomnia, δεν μπορώ να κρατήσω σκόρ και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Απλά με ενοχλούν τα άτομα που επιλέγουν τον χειρότερο τρόπο για να πουν την άποψη τους, προσβάλοντας τον άλλον.

Επίσης, τι σχέση έχουν οι απόψεις με την εμφάνιση; :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...