terry26 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φόρουμ....έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου....το άνοιξα για να το καθαρισω(ανεμιστήρα κτλ) και το ξανα έκλεισα..ενώ ανοίγει και δουλεύει κανονικά ξαφνικά κλείνει χωρίς να ζεστενεται(δουλεύει κανονικά το ανεμιστήρα κι)δλδ όλη τη μέρα μπορεί να κλείσει μια φορά.... Το έκανε μια χθες και μια σήμερα....έχουμε καμία ιδέα?ξανά ελεγξα μήπως ξέχασα κάτι όταν το συναρμολογούσα αλλα όλα είναι οκ
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φόρουμ....έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου....το άνοιξα για να το καθαρισω(ανεμιστήρα κτλ) και το ξανα έκλεισα..ενώ ανοίγει και δουλεύει κανονικά ξαφνικά κλείνει χωρίς να ζεστενεται(δουλεύει κανονικά το ανεμιστήρα κι)δλδ όλη τη μέρα μπορεί να κλείσει μια φορά.... Το έκανε μια χθες και μια σήμερα....έχουμε καμία ιδέα?ξανά ελεγξα μήπως ξέχασα κάτι όταν το συναρμολογούσα αλλα όλα είναι οκ Καλησπέρα.Μηπως δεν εχει πατησει καλά ο επεξεργαστης? Του αλλάξατε και πάστα? Δοκιμάστε και να κανετε εναλλαγή στις μνημες Ram. Ποιο μοντέλο είναι?
terry26 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι πάστα δεν αλλαξα δεν είχα αλλά δε ζεσταίνεται.....ο επεξεργαστής δεβγηκε...μια χαρά πατάει και ή ψυκτρα πάνω του...ένα sony vaio είναι....επίσης κανω scan τώρα με eset kai μου κολλάει στο 85℅....μήπως παίζει κανενας ιός?
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι πάστα δεν αλλαξα δεν είχα αλλά δε ζεσταίνεται.....ο επεξεργαστής δεβγηκε...μια χαρά πατάει και ή ψυκτρα πάνω του...ένα sony vaio είναι....επίσης κανω scan τώρα με eset kai μου κολλάει στο 85℅....μήπως παίζει κανενας ιός?Τ Τρέξε το memtest86 για έλεγχο στις μνήμες Ram.Θα βγάλει προβλημα εαν είναι.Δεν πιστεύω να είναι οι μνήμες. O σκληρος δισκος τι υγεία , τι επιδόσεις εχει?
terry26 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Με hard disk sentinel ola καλά με το σκληρό...θα τρεξω και memtest για να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα