tsourakis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι η κατάσταση (μιας και δεν είμαι πολύ μεγάλος) αλλά οι μπόμπες τον τελευταίο καιρό στα νυχτερινα μαγαζια πάνε και έρχονται... Αποκορύφωμα για μένα, χθες που πήγα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής (ποια κρίση και ποια cc, καρφίτσα δεν έπεφτε...) και ήπια ότι χειρότερο έχω πιεί πότε...Όπως πάντα παίρνω σκέτο ουίσκι με πάγο, ζητάω το ποτό και φέρνει το μπουκάλι για να βάλει τα ποτά μπροστά μας. Ε μόλις τα πήραμε και ήπια μια γουλιά ήταν σαν να πίνω ανάμιξη ουίσκι με βενζίνη... Γενικά έχω σαν κανόνα σε πιο μικρά μαγαζιά να ζητάω πιο ψαγμενα ποτά που συνήθως δεν είναι νοθευμένα μιας και σε γνωστά κέντρα είχα την εντύπωση ότι προσέχουν λίγο. Τελικά όλοι τα ίδια σκ... δίνουν. Για πείτε συμβουλές, εμπειρίες... ΥΓ: Για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις δεν ζήτησα το πετρελαιοειδές "τζονι ρεντ"..
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο μαγαζι ειναι? να ξερουμε κι εμεις να μη παμε οχι οτι τα τιμαω αυτα τα μαγαζια... αλλα λεμε τωρα
Iris_89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πίνω, οπότε no worries Εξαιρούνται οι μπύρες που πίνω αραιά και που
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι η κατάσταση (μιας και δεν είμαι πολύ μεγάλος) αλλά οι μπόμπες τον τελευταίο καιρό στα νυχτερινα μαγαζια πάνε και έρχονται... Δυστυχώς πάντα έτσι ήταν. Όταν κυκλοφορούσα σε τέτοια μέρη με την παρέα μου συνήθως κουβαλούσαμε όλοι στις τσέπες μπουκάλια-μινιατούρες (που έπαιζαν πάρα πολύ εκείνη την εποχή). Ξεφορτωνόμασταν το ποτό και γεμίζαμε στη ζούλα το ποτήρι από τo μπουκαλάκι. lol Ληστεία θα μου πεις. Πιο πολύ ληστεία όμως είναι να πληρώνεις ποτό που δεν το πίνεις.
tsourakis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο μαγαζι ειναι? να ξερουμε κι εμεις να μη παμε οχι οτι τα τιμαω αυτα τα μαγαζια... αλλα λεμε τωρα Οικονομο ηταν αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία.. Δυστυχώς πάντα έτσι ήταν. Όταν κυκλοφορούσα σε τέτοια μέρη με την παρέα μου συνήθως κουβαλούσαμε όλοι στις τσέπες μπουκάλια-μινιατούρες (που έπαιζαν πάρα πολύ εκείνη την εποχή). Ξεφορτωνόμασταν το ποτό και γεμίζαμε στη ζούλα το ποτήρι από τo μπουκαλάκι. lol Ληστεία θα μου πεις. Πιο πολύ ληστεία όμως είναι να πληρώνεις ποτό που δεν το πίνεις. Χαχαχ ε όχι και ληστεία ρε φίλε..Εγώ παντως δεν ακούω τέτοια, με το ζόρι με πήγε η παρέα αλλά δεν περίμενα τόσο άθλια ποιότητα..Σε τέτοια μαγαζιά πάντως τα μικρά μπουκαλάκια ακόμα παίζουν από όσο μου έχουν πει γνωστοί..
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πίνω, οπότε no worries Εξαιρούνται οι μπύρες που πίνω αραιά και που Ξενέρωτη.... 1
Keravnoulhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο ποτέ που μπορείς να πίνεις που σίγουρα να μην είναι νοθευμένο-μπόμπα; Μπύρα ίσως;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Aν είναι μεγάλη παρέα καλύτερα να πάρεις μπουκάλι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σφραγισμένο. Εντελώς. Να έχει και την πλαστική ταινία.Αν σου φέρουν ανοιχτό μπουκάλι ξέρεις ότι εύκολα βγαίνουν οι βαλβίδες και μπορεί να το έχει γεμίσει με ότι να ναι.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έλεγα ότι πίνω άφοβα το ποτό μου, δεν το έχω πετύχει νοθευμένο πουθενά!
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μου εχει τυχει να πιω ΜΠΥΡΑ που ηταν μπομπα.Και οχι δεν ηταν επειδη ημουν αμαθος στο ποτο.Ηταν σε ενα beach bar στο χωριο μου.Εκεινη τη περιοδο πιναμε αρκετα συχνα με την παρεα και ξερω ποσο χρειαζομαι για αρχισει να με πιανει συνηθως το ποτο(και μιλαω για κανονικο ποτο, οχι μπυρα). Επισης σιγουρες μπομπες ειναι τα σφηνακια του fast drink
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μου εχει τυχει να πιω ΜΠΥΡΑ που ηταν μπομπα.Και οχι δεν ηταν επειδη ημουν αμαθος στο ποτο.Ηταν σε ενα beach bar στο χωριο μου.Εκεινη τη περιοδο πιναμε αρκετα συχνα με την παρεα και ξερω ποσο χρειαζομαι για αρχισει να με πιανει συνηθως το ποτο(και μιλαω για κανονικο ποτο, οχι μπυρα). Επισης σιγουρες μπομπες ειναι τα σφηνακια του fast drink Μπύρα;! Εντύπωση μου κάνει ρε συ, μήπως απλά έτυχε να σε πιάσει...δεν σε πιάνει πάντα το ίδιο το ποτό
deesnider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οικονομο ηταν Τον άνθρωπο που αντέχει να ακούει Οικονομόπουλο, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να τον ενοχλήσει οποιαδήποτε «μπόμπα». 17
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τον άνθρωπο που αντέχει να ακούει Οικονομόπουλο, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να τον ενοχλήσει οποιαδήποτε «μπόμπα». Ρε λες γι'αυτό να νομίζω ότι πάντα είναι εντάξει το ποτό μου;;
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Συνήθως ουίσκια και βότκες είναι νοθευμένα που έχουν μεγάλη κατανάλωση, οπότε όταν δεν είστε σίγουροι για το μαγαζί, πιείτε κάτι όχι τόσο συνηθισμένο Θα έλεγα ότι πίνω άφοβα το ποτό μου, δεν το έχω πετύχει νοθευμένο πουθενά! Έλα ρε σκύλε, ή είσαι πολύ τυχερός ή έχεις δυνατό στομάχι 1
idomeneas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οικονομο ηταν αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία.. Είσαι μικρός, θα μάθεις ότι στα μπουζούκια δεν πίνουμε ποτέ ποτά. Μόνο μπύρα ή Red Bull. Κουβάλα από το σπίτι αμα θες ουίσκια κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα