Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε λες γι'αυτό να νομίζω ότι πάντα είναι εντάξει το ποτό μου;; :P :D

Τι να πω ρε φίλε; Ίσως. Πάντως, σοβαρά τώρα: Το γεγονός ότι έχουν κοινό όλα αυτά τα μουγκά «τίποτα», θα με εντυπωσιάζει μέχρι να τα τινάξω...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συνήθως ουίσκια και βότκες είναι νοθευμένα που έχουν μεγάλη κατανάλωση, οπότε όταν δεν είστε σίγουροι για το μαγαζί, πιείτε κάτι όχι τόσο συνηθισμένο 

Έλα ρε σκύλε, ή είσαι πολύ τυχερός ή έχεις δυνατό στομάχι :P

Ή είναι το συγκεκριμένο ποτό :P

Τι να πω ρε φίλε; Ίσως. Πάντως, σοβαρά τώρα: Το γεγονός ότι έχουν κοινό όλα αυτά τα μουγκά «τίποτα», θα με εντυπωσιάζει μέχρι να τα τινάξω...

Εντάξει, ο Οικονομόπουλος δεν είναι κι από τους αγαπημένους μου αλλά υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι λαϊκοί τραγουδιστές...γούστα είναι αυτά όμως, εγώ λέω το ίδιο για τη μέταλ και τα διάφορα είδη της πχ...:)

Δημοσ.

υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι λαϊκοί τραγουδιστές.

Είμαι από τους τελευταίους που θα διαφωνούσαν μ' αυτό. Άλλωστε, ανεξαρτήτως τού μόνιμου πάθους μου με τη metal, ακούω και γουστάρω τα λαϊκά τραγούδια και είναι πολλές οι φάσεις που ψάχνομαι για ...πενιές και μάλιστα την καταβρίσκω. Τα πραγματικά τραγούδια όμως, τα δημιουργήματα πραγματικών συνθετών και στιχουργών, τις ερμηνείες από ανθρώπους με φωνητικό χάρισμα. 

Η κατηγορία τού συγκεκριμένου βλάκα όμως, δεν έχει καμία - μα καμία! - σχέση με εκείνη των λαϊκών τραγουδιστών. Άλλο το κάθε μοδάτο φρούτο και τα ξετσουτσουνίσματα των reality με τη μικροφωνολαγνεία τους, άλλο οι τραγουδιστές. Με μικρόφωνο δουλεύει και ο πλανόδιος καρπουζέμπορας...

• Like 3
Δημοσ.

Τα πραγματικά τραγούδια όμως, τα δημιουργήματα πραγματικών συνθετών και στιχουργών, τις ερμηνείες από ανθρώπους με φωνητικό χάρισμα. 

Η κατηγορία τού συγκεκριμένου βλάκα όμως, δεν έχει καμία - μα καμία! - σχέση με εκείνη των λαϊκών τραγουδιστών. Άλλο το κάθε μοδάτο φρούτο και τα ξετσουτσουνίσματα των reality με τη μικροφωνολαγνεία τους, άλλο οι τραγουδιστές. Με μικρόφωνο δουλεύει και ο πλανόδιος καρπουζέμπορας...

Το να πας σε μπουζούκια για την ποιότητα των στίχων και της φωνής του τραγουδιστή είναι σαν να πας σε στριπτιτζάδικο για τις ...αλλαγές που κάνει ο DJ.

Και είναι και το ασφαλέστερο gay test ε? Αν έχεις αμφιβολίες για κάποιο φίλο, θα τον πας κατά τις 3 το πρωί σε κεντρικό σκυλάδικο της Αθήνας. Αν με το που μπείτε σου πει "τι άθλια φωνή έχει ο τραγουδιστής ρε", την κουνάει την αχλαδιά. Στανταράκι.

• Like 1
Δημοσ.

Το να πας σε μπουζούκια για την ποιότητα των στίχων και της φωνής του τραγουδιστή είναι σαν να πας σε στριπτιτζάδικο για τις ...αλλαγές που κάνει ο DJ.

Εξαρτάται από το τι εννοείς λέγοντας «μπουζούκια». Εγώ, ας πούμε, την τελευταία φορά που άκουσα σε νυχτερινό μαγαζί το μακαρίτη το Μητροπάνο, σε μπουζούκια θεωρώ ότι πήγα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι σαχλας ο dj τι να σου κανουν και τα κοριτσια , μπορει να ειναι φιλοτιμα αλλα το λικνισμα βγαινει ξερο,στεγνο  :(

Αυτη ειναι  μια απο τις διαφορες του στριπτιζαδικου και του κ@μπαρου που ετυχε να εχει στυλους.

Δημοσ.

Δυστυχώς πάντα έτσι ήταν. Όταν κυκλοφορούσα σε τέτοια μέρη με την παρέα μου συνήθως κουβαλούσαμε όλοι στις τσέπες μπουκάλια-μινιατούρες (που έπαιζαν πάρα πολύ εκείνη την εποχή). Ξεφορτωνόμασταν το ποτό και γεμίζαμε στη ζούλα το ποτήρι από τo μπουκαλάκι. lol

Ληστεία θα μου πεις. Πιο πολύ ληστεία όμως είναι να πληρώνεις ποτό που δεν το πίνεις.

Το αυτό. Θυμάμαι και όταν ήμασταν μαθητούδια πριν 15 χρόνια τα ίδια λέγαμε. Και καλά τα βράδια αν πας να πάρεις ποτό στο κάνουν μπόμπα και βάζουν κάτι μέσα.

Δημοσ.

Το αυτό. Θυμάμαι και όταν ήμασταν μαθητούδια πριν 15 χρόνια τα ίδια λέγαμε. Και καλά τα βράδια αν πας να πάρεις ποτό στο κάνουν μπόμπα και βάζουν κάτι μέσα.

Ναρκωτικά στην πορτοκαλάδα κι έτσι?

Δημοσ.

Μπύρα;! Εντύπωση μου κάνει ρε συ, μήπως απλά έτυχε να σε πιάσει...δεν σε πιάνει πάντα το ίδιο το ποτό

Ναι ναι μπυρα.Και γω στην αρχη ετσι πιστευα αλλα μετα απο μερικες μερες το ιδιο συνεβη και σε αλλους 2 φιλους μου.Εννοειται οτι δεν ξαναπηραμε τιποτα ανοιχτο απο εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Και σφραγισμένο να είναι το μπουκάλι, κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν είναι νοθευμένο. 

Δεν υπάρχει τρόπος (ή τουλάχιστον δεν ξέρω εγώ κανένα) να καταλάβει κανείς εάν ένα ποτό είναι νοθευμένο πριν το αγοράσει και το δοκιμάσει. 

Οι μπίλιες στο στόμιο δεν κάνουν τίποτα. 

Κάβος, Μάλια, Ίος. Μια χαρά σφραγισμένα μπουκάλια έχουν. Αλλά τα πιο πολλά είναι με timer πάνω και κάνουν "tic, tic, tic". 

Δημοσ.

Μου εχει τυχει να πιω ΜΠΥΡΑ που ηταν μπομπα.Και οχι δεν ηταν επειδη ημουν αμαθος στο ποτο.Ηταν σε ενα beach bar στο χωριο μου.Εκεινη τη περιοδο πιναμε αρκετα συχνα με την παρεα και ξερω ποσο χρειαζομαι για αρχισει να με πιανει συνηθως το ποτο(και μιλαω για κανονικο ποτο, οχι μπυρα).

Επισης σιγουρες μπομπες ειναι τα σφηνακια του fast drink :P

Μάλλον σε πείραξε είναι πολύ δύσκολο να πιεις μπύρα μπόμπα πρώτον είναι σφραγισμένη και δεύτερον και κυριότερο δεν τους συμφέρει οικονομικά.

Δημοσ.

Για μπύρα μπόμπα δεν έχω ξανακούσει εγώ πάντως...Αλλά γενικά τα πιο συνηθισμένα ποτά και ειδικά αυτά που δεν έχουν ιδιαίτερη γεύση (gin, tequila, vodka) τα νοθεύουν για πλάκα...Πχ αν ζητήσεις κανένα disaronno είναι απίθανο να είναι πειραγμένο...

Αυτό πάντως με τα σφραγισμένα δεν ισχύει απαραίτητα....Πριν λίγο καιρό έπιασαν κάτι τύπους που είχαν στήσει εργαστήρι και προμήθευαν νοθευμένες βόντκες (απομίμηση absolut από ότι είδα) σε όλη τη Χαλκιδική...

Δημοσ.

Μάλλον σε πείραξε είναι πολύ δύσκολο να πιεις μπύρα μπόμπα πρώτον είναι σφραγισμένη και δεύτερον και κυριότερο δεν τους συμφέρει οικονομικά.

Πολυ δυσκολο να με πειραξε μια μπυρα..ειδικα εκεινη την περιοδο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...