dobro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 πες της οτι εισαι στον ''ογκο'' και ριξε της ραντεβου και στησε την καμια 10 φορες να στρωσει....
Dolcad29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα το κάνει αυτό να πεις στον πατερα σου να της πει ότι πέθανες ή ότι έφυγες στο εξωτερικό (για λιγότερο μακάβριο). Του το είπα μια μέρα για πλάκα άλλα παραλίγο να τσακωθούμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να πει τέτοιο ψέμα ούτε όταν πρόκειται να δικαιολογήσει το ίδιο του το παιδί. Αυτή το έχει πάρει είδηση και τηλεφωνεί κάνοντας παράπονα με περίσσεια αυθάδεια λες και είμαι ο άτακτος εφηβος που πρέπει να μπει σε τάξη.Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση ήδη δυο φορές. Μονο συγνώμη που δεν της ζητησαν! Δε θέλω να μπλεξω με δικηγόρους,έξοδα κτλ κτλ αλλά ακόμη και αν δε δίνω σημεία ζωης κανεις δεν εχει το δικαίωμα να με ενοχλει στο σπιτι μου και να με κάνει μπου***λο με δικούς μου ανθρώπους. Γι'αυτο ρωτάω μήπως κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία να μου δωσει τα φωτα του...
patriot21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο περίπλοκο. Αν ζείτε στην ίδια πόλη δεν λέει. Αλλά αν σας χωρίζουν χιλιόμετρα, σκέψου το. Αρχικά μπλόκαρε την από παντού (email/social media/άλλαξε και αριθμό κινητού -απόρρητο- αν θες).Μίλησε με τον πατέρα σου (αν έχετε όρεξη για πλάκα) ώστε την επόμενη φορά που θα πάρει τηλέφωνο, να της πει όπως θα το φέρει η κουβέντα, ότι δεν έχει γιο, δηλαδή και καλά οτι δεν υπήρξες ποτέ Θα σκαλώσει άσχημα είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θα επιμείνει... Θα δείξει. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Αδικεισαι εσυ.... 1
kraken92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα λεπτάκι ρε συ. Οκ αυτή σε ενοχλεί και το καταλαβαίνω πως είναι σπαστικό και θες να το σταματήσεις. Αλλά εδώ παρατηρώ οτι το πρόβλημα ξεκινάει μέσα απ' το σπίτι. Δεν είναι δυνατόν να μας λες οτι μόνο που δεν της ζήτησαν και συγγνώμη. Έχεις επικοινωνήσει με τους γονείς σου να τους εξηγήσεις την κατάσταση; Σου φαίνεται λογικό να μαλώνεις με δικούς σου ανθρώπους για ένα τρίτο παράγοντα που δεν έχει καν πλεον αξία στη ζωή σου; Μίλα τους λοιπόν και ξεκαθάρισε οτι είναι μια θεότρελη που εσύ δεν θες να έχεις καμία σχέση ωστε να πάρουν το μέρος σου και να την στείλουν από κει που ήρθε την επόμενη φορά που θα πάρει τηλ. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω οτι κάθεστε και μαλώνετε για τη γκόμενα. Οτι τι δλδ φταις που σου πρήζει τα @@@@@ και αυτή είναι η καημένη;
drake. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε θα πρότεινα να πεις όλη την αλήθεια(ώστε να σε βοηθήσουν τα μελη του forum) τι έκανες στο κορίτσι μήπως το ατίμασες; δεν γίνετε έτσι απλά να παίρνει τηλέφωνο πες την αλήθεια
Dolcad29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως αντι για "συμφοιτητες στο Πανεπιστημιο" ενοουσες "συμμαθητες στο δημοτικο"; Γιατι με τετοια ορθογραφια δεν βγαζεις ουτε Γυμνασιο, τι Πανεπιστημιο μου λες τωρα. Καλο τρολλακι παντως, το κατεχεις το θεμα αν κρινω απο το ποσοι απαντησαν σοβαρα. Αν υποθέσουμε πως εγώ είμαι τρολλάκι (που άλλη όρεξη δεν είχα,ήθελα να κάθομαι να γράφω ολόκληρα κατεβατά σε ξένο κόσμο) εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις παρα να ασχολείσε με "τρολ" και μάλιστα με την ορθογραφία τους???? Υ.σ: o τονισμός πάντως είναι μάθημα δημοτικού ....μπορεί και νηπιαγωγείου.Για προσπάθησε να θυμηθείς..... 1
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο γυμνάσιο, είχα και γω μία ψιλοχαζούλα γνωστη η οποία ήταν σε άλλο τμήμα και επειδή την είχα βοηθήσει μια φορά σε κάτι ασκήσεις στα μαθηματικά μετά νόμιζε οτι είμαι δωρεάν τηλεφωνικό λυσάρι και μου έλεγε να της λύνω ασκήσεις μαθηματικών και αρχαίων σχεδόν καθημερινά. Μετά απο μια εβδομάδα, νευρίασα αφού με είχε πιάσει μαλάκα και δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Μία, δύο, δέκα φορές σταμάτησε τελικά. Απλά μέχρι να σταματήσει, έβγαζα το τηλεφωνο απο την πρίζα αφού κυριολεκτικά χτύπαγε συνεχόμενα επι 5λεπτο.
xpapias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο εγώ σκέφτηκα να βγει και να της πει από κοντά ότι είναι σίχαμα;
Pankar95 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 το ζορι της ποιο ειναι με τη παρτυ της; μηπως θελει τσαπου και ψαχνει τρόπο να στο πει;Αυτό δεν έχει σχολιαστεί αρκετά.Δηλαδή πόσο πιο προφανές να το κάνει η κοπέλα; Ελεος ΟΡ, give her the D. You gay son?
xpapias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να βάλει τον πατέρα του να της πει τον πόνο του. Σε στυλ, άσε μας κοπέλα μου στον πονο μας και μετα να της ξεφουρνισει οτι ο γιος του τυρεμπορα βγηκε "μυζήθρα". Αυτο ενέχει βέβαια τον κίνδυνο να βγει βρωμα για τον OP. Επίσης την επόμενη φορά μπορεί να της πει πόσο χαίρεται που την ακούει και οτι εκμεταλλευεται την ευκαιρία για να της μιλησει για κατι θαυματουργά προϊόντα της Amway.
Dolcad29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ένα λεπτάκι ρε συ. Οκ αυτή σε ενοχλεί και το καταλαβαίνω πως είναι σπαστικό και θες να το σταματήσεις. Αλλά εδώ παρατηρώ οτι το πρόβλημα ξεκινάει μέσα απ' το σπίτι. Δεν είναι δυνατόν να μας λες οτι μόνο που δεν της ζήτησαν και συγγνώμη. Έχεις επικοινωνήσει με τους γονείς σου να τους εξηγήσεις την κατάσταση; Σου φαίνεται λογικό να μαλώνεις με δικούς σου ανθρώπους για ένα τρίτο παράγοντα που δεν έχει καν πλεον αξία στη ζωή σου; Μίλα τους λοιπόν και ξεκαθάρισε οτι είναι μια θεότρελη που εσύ δεν θες να έχεις καμία σχέση ωστε να πάρουν το μέρος σου και να την στείλουν από κει που ήρθε την επόμενη φορά που θα πάρει τηλ. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω οτι κάθεστε και μαλώνετε για τη γκόμενα. Οτι τι δλδ φταις που σου πρήζει τα @@@@@ και αυτή είναι η καημένη; Και όμως αυτό συμβαίνει! Σωστά παρατηρείς. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν οι δικοί μου και δε μπορώ να το αλλάξω αυτο! Φυσικά και το έχω εξηγήσει,μου είπαν ένα "ναι,ναι" και έληξε εκεί το θέμα! Δεν ασχολούμαστε και όλη μέρα μαζί της. Και ξαναλέω δεν τίθεται θέμα σεξουαλικό ή κάτι τέτοιο. Κοπέλα είμαι δεν είμαι αγόρι! Είναι μια ενοχλητική τρελή που πολύ φοβάμαι θεωρεί ότι οι φίλοι είναι είδος προς εκμετάλλευση.Αν τυχόν υπάρξει στο μέλλον ακόμη ένα freak out (ακόμα και να έχουν τη διάθεση οι δικοί μου να με καλύψουν) εγώ δεν οφείλω πλέον να προστατεύσω τον εαυτό μου νομικά?? Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι κάποιος μπορεί να μην απαντάει στο τηλέφωνό του για τους χ λόγους (μπορεί να με πάτησε αμάξι ρε φίλε) αντί να ρωτήσει αν είμαι καλά...παίρνει στο ξένο σπίτι και επιπλήττει...μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από Dolcad29
gokuthelegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού σας πως το βρήκε; Είναι καταχωρημένο στο όνομα σου και το βρήκε στον κατάλογο ή της το έδωσες εσύ; Επαναλαμβάνω την ερώτηση, το σταθερό τηλέφωνο πως το βρήκε;
Dolcad29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επαναλαμβάνω την ερώτηση, το σταθερό τηλέφωνο πως το βρήκε; Επαναλαμβάνω την ερώτηση, το σταθερό τηλέφωνο πως το βρήκε; Εγώ το έδωσα.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν υποθέσουμε πως εγώ είμαι τρολλάκι (που άλλη όρεξη δεν είχα,ήθελα να κάθομαι να γράφω ολόκληρα κατεβατά σε ξένο κόσμο) εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις παρα να ασχολείσε με "τρολ" και μάλιστα με την ορθογραφία τους???? Υ.σ: o τονισμός πάντως είναι μάθημα δημοτικού ....μπορεί και νηπιαγωγείου.Για προσπάθησε να θυμηθείς..... Eγω δεν εχω βγαλει ουτε δημοτικο για αυτο δε βαζω τονους. Εσυ που "εχεις βγαλει πανεπιστημιο" πώς νιωθεις που σε διορθωνω εγω επειδη δε μπορεις να σταυρωσεις σωστη προταση; Tρολλαρε ελευθερα, εισαι στο καταλληλο φορουμ, δεν υπαρχει παρεξηγηση!
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι πολυ απλο,θα καλεσεις την εταιρια που εχεις το τηλεφωνο και θα τους ρωτησεις αν μπορουν να βαλουν καποιον αριθμο σε block λιστα ή και αν δεν γινεται απλα τους ρωτας αν υπαρχει αλλος τροπος για να μην δεχεσαι τις κλησεις.Στο κινητο ειναι πανευκολο να ορισεις επαφες για αυτοματη απορριψη κλησης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα