thesecretlieswithin1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα!ειμαι φοιτητης στην αθηνα 2ο ετοςγραφω εδω για εναν απλο λογο περναω απαρατηρητος περναω απαρατηρητος με εναν παραξενο τροπο,παντα γινοταν αυτο !για παραδειγμα πολοι συμφοιτητες μου μου δειχνουν οτι με συμπαθουν και περνανε καλα μαζι μου( τα καταλαβαινω αρκετα καλα αυτα ) αλλα οταν ειναι να βγουν εξω φωναζουν παιδια που δεν τους αρεσει η παρεα τους και δεν μπαινουν στον κοπο να μιλησουν σε εμενα για καποιο παραξενο λογο...αυτο γινεται σχεδον παντου ! αυτο το καταφερνω ομως ! το μεγαλο προβλημα ομως ειναι οτι περναω απαρατηρητος στις κοπελες ! και δεν ξερω τι να κανω !δεν ειμαι ο τυπος ο πεφτουλας ,ουτε ο κακομοιρογλου χωρις αυτοπεποιθηση...εχω παρολα αυτα μιλησει σε πολλες και τρωω ακυρα απο παντου ! δεν εχω κανει ακομα σεξ (ντροπηηη) και χωρις να εχω ορμες και τετοια θελω πολυ να το κανω και να βρω 'ευκολες΄' κοπελες που να θελω να ειμαι μαζι τους ομως ,ετσι ωστε να εχω εμπειριες για να παω για κατι σοβαρο ! αυτο που ψαχνω ουσιαστικα ειναι βραχυχρονιες χαλαρες ομορφες σχεσεις και πανω σε αυτο θελω φοιτητικες συμβουλες ! οπως και σε οποιο θεμα μπορει να πιστευετε οτι εχω απο αυτα που μολις διαβασατεευχαριστω πολυ !
dollyyy19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 για φοιτητιλικι δεν θα σε πω,αλλα για τα γκομενετα,ντυσου ομορφα,κανε τον ανοιχτοχερι,ριξε και λιγο φτυσιμο,και θα κολλησουν.αν στο δευτερο ετος ,εχεις τετοια θεματα,κατι κανεις λαθος.μηπως τρως σκορδα;;;;
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως τρως σκορδα;;;; Γιατί, τι έχουν τα σκόρδα? Μια χαρά γκόμενους έβρισκα. Αμα δεν του αρέσει το σκόρδο, τι νόημα έχει να είσαι μαζί του? Στο θέμα, αμα θες να βγαλεις το αχτι σου οτι πηγες με αρκετες πριν κανεις σχέση, τραβα πληρωσε να τελειωνεις. Αν και βλέπω χαζό το σκεπτικό σου να μπαζώσεις πριν, πολλοί το κάναμε και οι περισσότεροι το μετανιώσαμε. 2
salonika91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εχω παρολα αυτα μιλησει σε πολλες και τρωω ακυρα απο παντου ! περναω απαρατηρητος Δεν εχεις αυτοπεπεποιθηση ή δεν ξερεις να μιλας η δεν εισαι πολυ κοινωνικος η και τα 3 μαζι.
Gtr34 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μην περιμένεις να σε καλέσουν, πες στα άτομα που είσαι πιο κοντά να πάτε για καφεδάκι σε κάποια κενή ώρα.Όσο αφορά τις γυναίκες προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις αυτοπεποίθηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως πρόφαση ότι χρειάζεσαι σημειώσεις για να τις προσεγγίσεις και να πιάσεις κουβέντα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από Gtr34 1
Ishmael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχήν χαλάρωσε, αυτά που έγραψες αφορούν σχεδόν όλους τους φοιτητές, και γενικότερα σχεδόν όλους τους ανθρώπους στην τρελή κοινωνία μας. Δυστυχώς οι ώριμοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι είναι τόσο σπάνιοι που είναι απίθανο να γνωρίσεις κάποιον γύρω σου. Ευτυχώς όμως υπάρχει το ίντερνετ και εκεί μπορείς να βρεις πιο εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, ακόμη και αν βρίσκονται σε άλλες χώρες/ηπείρους. Ήμουν στη θέση σου πριν 5-6 χρόνια, σαν δευτεροετής φοιτητής ψαχνόμουν σαν εσένα. Είχα την τύχη στο τέταρτο έτος να βρω στο ίντερνετ το φόρουμ Natural Freedom και τα βίντεο του Brent Smith, τα οποία με ξύπνησαν και μου έμαθαν πως να συναναστρέφομαι με άλλους (είτε άντρες είτε γυναίκες).
panos2171 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί, τι έχουν τα σκόρδα? Μια χαρά γκόμενους έβρισκα. Αμα δεν του αρέσει το σκόρδο, τι νόημα έχει να είσαι μαζί του? Στο θέμα, αμα θες να βγαλεις το αχτι σου οτι πηγες με αρκετες πριν κανεις σχέση, τραβα πληρωσε να τελειωνεις. Αν και βλέπω χαζό το σκεπτικό σου να μπαζώσεις πριν, πολλοί το κάναμε και οι περισσότεροι το μετανιώσαμε. Μιλάς μόνο για κοπέλες η και για άνδρες όσον αφορά το μπάζωμα;
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάς μόνο για κοπέλες η και για άνδρες όσον αφορά το μπάζωμα; Και τα δύο φύλα μπαζώνουν.
momotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που ψαχνω ουσιαστικα ειναι βραχυχρονιες χαλαρες ομορφες σχεσεις
bedazzled Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα δύο φύλα μπαζώνουν. Για ποιόν λόγο μπαζώνουν οι γυναίκες;
defacer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που το κάνουν οι άντρες: θέλουν να πηδηχτούν. Έδωσα τα φώτα μου και σήμερα. /s Να κάνω και μια ακόμα υπόθεση ότι θα αρχίσουμε σε λίγο να λέμε για τον ορισμό του μπαζώματος; Από αύριο αν είναι δυνατόν για να διαφώτισω πάλι. 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιόν λόγο μπαζώνουν οι γυναίκες; Για τον ίδιο λόγο που το κάνουν και οι άντρες: να μην είναι άπειρες. Δευτερεύοντες λόγοι είναι να μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση χωρίς να τις τρώει ότι δεν έκαναν τίποτα άλλο, μπορεί να έχει πέσει ξηρασία, κλπ.
dollyyy19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλα,αυτα με το σκορδο τα εγραψες στα σοβαρα;αν πεσει στον δρομο,μια κοπελα,και ανοιξει τα ποδια,τουλαχιστων οι 9 στους 10,θα της τον περασουν.αν πεσει ενας αντρας,θα του τον περασουν και αυτον...........
panos2171 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα δύο φύλα μπαζώνουν. Δεν διευκρίνισα, στο ότι μετάνιωσαν αναφερόμουν. Για τον ίδιο λόγο που το κάνουν και οι άντρες: να μην είναι άπειρες. Δευτερεύοντες λόγοι είναι να μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση χωρίς να τις τρώει ότι δεν έκαναν τίποτα άλλο, μπορεί να έχει πέσει ξηρασία, κλπ. Καλά για να το κάνει αυτό μια γυναίκα πρέπει να ναι τελείως μπάζο ή τελείως χαζή.
bedazzled Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η γυναίκα αν θέλει να πηδηχτεί και είναι έστω και λίγο εμφανίσιμη, έχει άπειρες επιλογές/δορυφόρους. Γι' αυτό απόρησα με το «μπάζωμα». Απλά δεν χρειάζεται. Οι άντρες είναι αλλιώς. Πρέπει να ιδρώσουν, αλλιώς ό,τι κάτσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις