idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλα,αυτα με το σκορδο τα εγραψες στα σοβαρα;αν πεσει στον δρομο,μια κοπελα,και ανοιξει τα ποδια,τουλαχιστων οι 9 στους 10,θα της τον περασουν.αν πεσει ενας αντρας,θα του τον περασουν και αυτον........... Τα σκόρδα είναι τέλεια, δεν το παίρνω πίσω. Δεν διευκρίνισα, στο ότι μετάνιωσαν αναφερόμουν. Καλά για να το κάνει αυτό μια γυναίκα πρέπει να ναι τελείως μπάζο ή τελείως χαζή. Και τα δύο φύλα μετανιώνουν, δεν ξέρεις κανέναν εσύ? Η γυναίκα αν θέλει να πηδηχτεί και είναι έστω και λίγο εμφανίσιμη, έχει άπειρες επιλογές/δορυφόρους. Γι' αυτό απόρησα με το «μπάζωμα». Απλά δεν χρειάζεται. Οι άντρες είναι αλλιώς. Πρέπει να ιδρώσουν, αλλιώς ό,τι κάτσει. Δεν ισχύει αυτό γιατί αν βγεις έξω, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών βλέπεται (υπάρχει makeup, χτενισμα και λοιπό φτιασίδωμα). Οι άντρες δεν έχουν τέτοια cheats οπότε όλες οι ατέλειες φαίνονται. Οι δορυφόροι και οι άπειρες επιλογές είναι κυρίως μπάζα.
bedazzled Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μια γυναίκα έχει π.χ. 100 επιλογές, δεν θα είναι και οι 100 μπάζα, μην τρελαθούμε... θα είναι ας πούμε 90 μπάζα και 10 εμφανίσιμοι. Άρα αφού μπορεί να διαλέξει αυτούς που βλέπονται, γιατί να μπαζώσει;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μια γυναίκα έχει π.χ. 100 επιλογές, δεν θα είναι και οι 100 μπάζα, μην τρελαθούμε... θα είναι ας πούμε 90 μπάζα και 10 εμφανίσιμοι. Άρα αφού μπορεί να διαλέξει αυτούς που βλέπονται, γιατί να μπαζώσει; Διάφοροι λόγοι...επειδή δεν έχει εμπειρία και αγχώνεται στη σκέψη ενός ωραίου, επειδή τη μέρα που της τη βαρεσε δεν υπάρχει αυτό το 10% ωραίων εκεί που βγήκε ή είναι πιασμένοι ή τους μίλησε λίγο και ήταν τελείως ζώα, κλπ. Τα μπάζα είναι και φιλότιμα στο σεξουαλικό κομμάτι, τα δίνουν όλα γιατι δεν έχουν πολλές ευκαιρίες. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά χαλατε την πιάτσα. Σκεφτείτε και λίγο τον επόμενο που θα την πέσει σε μια κοπέλα. Δηλαδή γιατί πιστεύετε ότι οι γυναίκες βρίσκουν ότι και να γίνει, ακόμα και τα μπάζα; Επειδή εμείς είμαστε πεφτουλες και πολύ μάλιστα και μόνο να τον παρκαρουμε κάπου θέλουμε. Όταν λοιπόν κανεις μια κοπέλα, όσο άσχημη και να είναι, να νιώθει δούκισσα νομικού, μόνο και μόνο για να της τον βάλεις επειδή εσυ δεν μπορείς να έχεις μια που όντως να είναι κούκλα, τότε γαμας όλους εμάς τους υπόλοιπους που προσπαθούμε κανονικά να κάνουμε κάτι. Σήμερα οι πιο πολλές δυστυχώς έχουν δεχτεί τόσο πέσιμο σαν αυτό που περιγράφω, που νιώθουν ότι είναι τούμπανα ακόμα και να είναι χάλια 3
dionisis1925 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά χαλατε την πιάτσα. Σκεφτείτε και λίγο τον επόμενο που θα την πέσει σε μια κοπέλα. Δηλαδή γιατί πιστεύετε ότι οι γυναίκες βρίσκουν ότι και να γίνει, ακόμα και τα μπάζα; Επειδή εμείς είμαστε πεφτουλες και πολύ μάλιστα και μόνο να τον παρκαρουμε κάπου θέλουμε. Όταν λοιπόν κανεις μια κοπέλα, όσο άσχημη και να είναι, να νιώθει δούκισσα νομικού, μόνο και μόνο για να της τον βάλεις επειδή εσυ δεν μπορείς να έχεις μια που όντως να είναι κούκλα, τότε γαμας όλους εμάς τους υπόλοιπους που προσπαθούμε κανονικά να κάνουμε κάτι. Σήμερα οι πιο πολλές δυστυχώς έχουν δεχτεί τόσο πέσιμο σαν αυτό που περιγράφω, που νιώθουν ότι είναι τούμπανα ακόμα και να είναι χάλια Κυρίως το καλοκαίρι , γυρίζει η άλλη από το νησί με τις φίλες τις και μιλάνε για τους 20 άνδρες που είχανε και καλά κατακτήσεις,ούτε που καταλάβαιναν πως οι άλλοι απλά ήθελαν να σκοράρουν. 4
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν ο άντρας θέλει να πάει 50 φορές παραπάνω ενώ η γυναίκα είναι πιο χαλαρή λογικό να υπάρχει αυτό. Δεν είναι θέμα πιάτσας. Δλδ να κάτσει ο αλλος με το απαυτο στο χέρι για να μην την ψωνησουν οι σαύρες; Εγώ είμαι της άποψης άμα δεν σαρεσει η άλλη δεν την κοιτάς ποσο μάλλον άμα είναι κ ιστορία
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν ο άντρας θέλει να πάει 50 φορές παραπάνω ενώ η γυναίκα είναι πιο χαλαρή λογικό να υπάρχει αυτό. Δεν είναι θέμα πιάτσας. Δλδ να κάτσει ο αλλος με το απαυτο στο χέρι για να μην την ψωνησουν οι σαύρες; Εγώ είμαι της άποψης άμα δεν σαρεσει η άλλη δεν την κοιτάς ποσο μάλλον άμα είναι κ ιστορία Νομίζω η λύση είναι να μείνεις έξω από τα club και τα σκυλάδικα. Σε ροκάδικα και πιο funky μπαράκια έχω βρει πολύ καλές κοπέλες και δεν την είχαν ψωνίσει όπως το 80% του γυναικείου ελληνικού πληθυσμού 2
Johnnywu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει καμία συμβουλή η πληροφορία που να σου δώσει κάποιος για να βοηθηθείς στα γρήγορα. Αν περνάς απαρατήρητος είναι επειδή εσύ έχεις κοινωνικές ελλείψεις. Μπορεί να μην είσαι κοινωνικός, να μην έχεις αναπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες, γενικότερα να μην είσαι ενδιαφέρον τύπος κοκ. Αυτά μπορείς να τα διορθώσεις εάν το θέλεις πραγματικά και κάνεις τη δουλειά για να ωριμάσεις. Τώρα, σχετικά με βραχυπρόθεσμες κλπ σχέσεις που λες, πάμε πίσω στο θέμα της ανωριμότητας. Πιστεύεις ότι το έχεις; Εδώ δεν μπορείς να βρεις μία γυναίκα να βγει για καφέ μαζί σου, νομίζεις ότι μπορείς να στηρίξεις μία ελεύθερη σχέση; Κατ αρχήν στο υπογράφω με το που θα γνωρίσεις γκόμενα θα κολλήσεις πολύ άσχημα. Οι γυναίκες θα σε κρίνουν από πολλά και το πόσο κοινωνικός είσαι είναι από τα βασικά πράγματα που μετράνε. Άσε τα καμάκια και τις εύκολες λύσεις και δούλεψε με τον εαυτό σου. Κάνε πολλούς φίλους και ασχολήσου με δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Ο μόνος κανόνας είναι οι δραστηριότητες πρέπει να είναι κοινωνικές, στην αληθινή ζωή και πρέπει να είναι με νορμάλ άτομα και όχι απόκληρους της κοινωνίας. Γίνε κοινωνικός, φυσιολογικός άνθρωπος πρώτα και θα βρεις την άκρη με τις γυναίκες. 2
hliastsek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να παρει θεση ο Καβουρας (εστω ο κλωνος του) Που ειναι αυτη η ψυχη! Περιμενω και εγω δηλωσεις του
bedazzled Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τα μπάζα είναι και φιλότιμα στο σεξουαλικό κομμάτι, τα δίνουν όλα γιατι δεν έχουν πολλές ευκαιρίες. Ισχύει αυτό, αλλά είναι καθαρά αντρική λογική. Ο άντρας θέλει απλά να βρει μια τρύπα να τον χώσει. Η γυναίκα δεν της αρκεί να βρει ένα κομμάτι κρέας για σεξ... θέλει κι άλλα πράγματα. Μιλάω πάντα για Ελλάδα όπου υπάρχει διαφορετική νοοτροπία, μην μου πει κανείς για εξωτερικό όπου γίνεται χαμός με friends with benefits/fuck buddies/swingers κλπ.
Pankar95 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Που ειναι αυτη η ψυχη! Περιμενω και εγω δηλωσεις του Κάπου θα γκομενίζει. Έχει φαει μπαν βασικά 1
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει αυτό, αλλά είναι καθαρά αντρική λογική. Ο άντρας θέλει απλά να βρει μια τρύπα να τον χώσει. Η γυναίκα δεν της αρκεί να βρει ένα κομμάτι κρέας για σεξ... θέλει κι άλλα πράγματα. Μιλάω πάντα για Ελλάδα όπου υπάρχει διαφορετική νοοτροπία, μην μου πει κανείς για εξωτερικό όπου γίνεται χαμός με friends with benefits/fuck buddies/swingers κλπ. Γιατί να έχει διαχωρισμό φύλων η λογική? Τα μπάζα συνήθως κάνουν κωλοτούμπες ανεξαρτήτως φύλου. Ο άντρας δεν θέλει πάντα μόνο μια τρύπα όπως και η γυναίκα δεν θέλει πάντα καντάδες και λουλούδια. 'Οπως και να έχει, ένα μπάζο μπορεί άνετα να σε καλύψει σε πολλά πράγματα εκτός από το αισθητικό κομμάτι. Για έξω δεν ξέρω καν τι παίζει, κι εγώ για Ελλάδα μιλάω.
kanadesu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έχετε χάσει το νόημα μερικοί αφού το θέμα δεν είναι πώς θα τον βάλει σε κάποια αλλά πώς θα καταφέρει να βρεί μία κοπέλα για σχέση κ μετά περνάει δεύτερο το άλλο,εκτός αν είναι ανώμαλος όπως όλοι σας.. Όπως γράφτηκε αρκετοί το περνάνε αυτό στην κοινωνία μας κ συγκεκριμένα στην φοιτητική ζωή,το σωστό θα ήταν να είσαι ο εαυτός σου γιατί αυτό κάνει την διαφορά όμως καλό είναι να είσαι πιο ανοικτός με τον κόσμο γύρω κ στην τελική γράψε τους στα !@@@ σου όσους δεν σε γουστάρουν γιατί πολύ απλά ουτέ εσύ τους γουστάρεις! Τα υπόλοιπα πρέπει να μας τα περιγράψεις λίγο πιό αναλυτικά ώστε να σου πούμε καμία μαλακία για το πώς τα βλέπουμε!
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειστε ελεϊνοί που χαρακτηρίζετε τους συνανθρώπους σας μπάζα. Παρακαλώ συνεχίστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις