Antwni Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 συμβουλη απο φοιτητρια σε φοιτητη: μην εισαι βαρετος μαλακας, κοιταξου στον καθρεφτη που και που, μην εισαι νερντ, μην εισαι λιγουρης. Geta life και ξαναελα. Το μέγεθος μετράει? 7
sadako-san Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρά μιλάω. Το να ειναι καλός ο άλλος στο σεξ δεν ειναι θέμα hardware. Ισα Ισα οποιος νομίζει ότι αρκεί ένα μεγάλο πουλί ή ένα γυμνασμένο σώμα για να γαμήσει καλά, το έχει χάσει το παιχνίδι. Πολλοί άνδτρες "ασχημούληδες" είναι εξαιρετικοί εραστές, γιατί ξέρουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω. Δε μιλάω βέβαια για πειριπτώσεις νερντ, απεριοποίητος, βρομύλος κτλ. Το ίδιο και με τα πορτοφόλια, πολλά πλουσιόπαιδα μπορεί να έχουν αυτοπεποίθειση λόγω πορτοφολιού αλλά να μην είναι ενδιαφέροντες τύποι. Ενώ ο άλλος με την απλή οικονομική κατάσταση να έχει προσπαθήσει πολύ να κατακτήσει διάφορα στη ζωή του. Ε αυτό τον κάνει γοητευτικό όπως και να κάνουμε. Εξάλλου οι επιδιώξεις και οι πράξεις μας κάνουν αυτό που είμαστε, και όποιος τα ξύνει όλη μέρα και τρώει απ' το λεφτόδεντρο είναι στη τελική ένας τίποτας.
Johnnywu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρά μιλάω. Το να ειναι καλός ο άλλος στο σεξ δεν ειναι θέμα hardware. Ισα Ισα οποιος νομίζει ότι αρκεί ένα μεγάλο πουλί ή ένα γυμνασμένο σώμα για να γαμήσει καλά, το έχει χάσει το παιχνίδι. Πολλοί άνδτρες "ασχημούληδες" είναι εξαιρετικοί εραστές, γιατί ξέρουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω. Δε μιλάω βέβαια για πειριπτώσεις νερντ, απεριοποίητος, βρομύλος κτλ. Το ίδιο και με τα πορτοφόλια, πολλά πλουσιόπαιδα μπορεί να έχουν αυτοπεποίθειση λόγω πορτοφολιού αλλά να μην είναι ενδιαφέροντες τύποι. Ενώ ο άλλος με την απλή οικονομική κατάσταση να έχει προσπαθήσει πολύ να κατακτήσει διάφορα στη ζωή του. Ε αυτό τον κάνει γοητευτικό όπως και να κάνουμε. Εξάλλου οι επιδιώξεις και οι πράξεις μας κάνουν αυτό που είμαστε, και όποιος τα ξύνει όλη μέρα και τρώει απ' το λεφτόδεντρο είναι στη τελική ένας τίποτας. Είναι 50% το πόσο σε γουστάρει η κοπέλα. Άμα η άλλη είναι τέρμα ερωτευμένη μαζί σου και κόβει φλέβες, χύνει μόνο που την κοιτάς. Το άλλο 50% είναι προφανώς το πόσο ασχολείσαι με την ικανοποίηση της κλπ.
sadako-san Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σαν κοπέλα σου λέω ξανά: Και να χύνω με το που σε βλέπω, αν στο σεξ είσαι χάλια, δεν συντονίζεσαι, δεν έχεις φαντασία, δεν δεν δεν, ε και γω ΔΕΝ θα γουστάρω μετά από λίγο. Μου γίνατε όλοι ειδήμονες από τα 18 (γι' αυτό γαμάτε τόσο χάλια) 1
Johnnywu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σαν κοπέλα σου λέω ξανά: Και να χύνω με το που σε βλέπω, αν στο σεξ είσαι χάλια, δεν συντονίζεσαι, δεν έχεις φαντασία, δεν δεν δεν, ε και γω ΔΕΝ θα γουστάρω μετά από λίγο. Μου γίνατε όλοι ειδήμονες από τα 18 (γι' αυτό γαμάτε τόσο χάλια) Σου είπα, είναι 50/50. Και να είναι ο άλλος καταπληκτικός στο κρεβάτι άμα δεν τον γουστάρεις καθόλου δεν θα θες να κάνεις τίποτα μαζί του.
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σαν κοπέλα σου λέω ξανά: Και να χύνω με το που σε βλέπω, αν στο σεξ είσαι χάλια, δεν συντονίζεσαι, δεν έχεις φαντασία, δεν δεν δεν, ε και γω ΔΕΝ θα γουστάρω μετά από λίγο. Μου γίνατε όλοι ειδήμονες από τα 18 (γι' αυτό γαμάτε τόσο χάλια) Εύκολα και ξενερωτη. 1
sadako-san Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σου είπα, είναι 50/50. Και να είναι ο άλλος καταπληκτικός στο κρεβάτι άμα δεν τον γουστάρεις καθόλου δεν θα θες να κάνεις τίποτα μαζί του. τα ίδια και ο άντρας, όχι; το ίδιο είναι με μπάζο και το ίδιο με τη θεάρα των ονείρων σου; Εύκολα και ξενερωτη. ααααααχαχαχχαχαχχαχαααα
*nenya* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί τόση απέχθεια για τους νερντ καλέ;;;! Αλλά δεν πειράζει, more for us 1
Johnnywu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 τα ίδια και ο άντρας, όχι; το ίδιο είναι με μπάζο και το ίδιο με τη θεάρα των ονείρων σου; ααααααχαχαχχαχαχχαχαααα Ναι, αλλά πιστεύω ότι οι άντρες έλκονται και από το πόσο εύκολη είναι η άλλη. Ωραία η "θεάρα" αλλά άμα σε έχει γραμμένο τότε η μέτρια γκόμενα που σε θέλει σαν τρελή και θα στα κάνει όλα είναι πολύ πιο ερωτική. 1
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά οι άντρες σε αυτά είμαστε μαμησετα. Την γκομεναρα να έχουμε άμα περάσει λοκώς σα μακακαροι κάνουμε
deesnider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατί τόση απέχθεια για τους νερντ καλέ;;;! Αλλά δεν πειράζει, more for us Με προσοχή, ε; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από deesnider
Προτεινόμενες αναρτήσεις