Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειστε ελεϊνοί που χαρακτηρίζετε τους συνανθρώπους σας μπάζα.

Παρακαλώ συνεχίστε.

Δεν τους είπαμε και πρόβατα.

Δημοσ.

Για κάποιο παράξενο/χαζό/περίεργο λόγο, μου αρέσει να φερομαι άσχημα στις κοπέλες, αλλά πάντα με μέτρο. Και σε καμία περίπτωση δεν χτυπάμε γυναίκες.

Δημοσ.

Για κάποιο παράξενο/χαζό/περίεργο λόγο, μου αρέσει να φερομαι άσχημα στις κοπέλες, αλλά πάντα με μέτρο. Και σε καμία περίπτωση δεν χτυπάμε γυναίκες.

Τι αβρότητα θέε μου. Υγράνθηκα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε έχεις αποθημενα; Εγώ χωνομαι μόνο σε τύπους και καλά ιστορία εκεί γινομαι απίστευτο τρολ ανεξάρτητου φύλου
Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε έχεις αποθημενα; Εγώ χωνομαι μόνο σε τύπους και καλά ιστορία εκεί γινομαι απίστευτο τρολ ανεξάρτητου φύλου

Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ. Δηλαδή άμα βλέπω ότι κάποια /κάποιος το παίζει ιστορία αρχίζει το γλέντι.
  • Like 1
Δημοσ.

συμβουλη απο φοιτητρια σε φοιτητη: μην εισαι βαρετος μαλακας, κοιταξου στον καθρεφτη που και που, μην εισαι νερντ, μην εισαι λιγουρης. Geta life και ξαναελα.

• Like 5
Δημοσ.

Μια που το έφερε η κουβέντα. Εχει δοκιμασει κανεις μιλφ ή κουγκαρ; Νομιζω εκει τα πράγματα μπορει να ειναι πιο τιμια στο θεμα τι προσφέρει ο καθένας.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία συμβουλή η πληροφορία που να σου δώσει κάποιος για να βοηθηθείς στα γρήγορα. 

Αν περνάς απαρατήρητος είναι επειδή εσύ έχεις κοινωνικές ελλείψεις. Μπορεί να μην είσαι κοινωνικός, να μην έχεις αναπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες, γενικότερα να μην είσαι ενδιαφέρον τύπος κοκ. Αυτά μπορείς να τα διορθώσεις εάν το θέλεις πραγματικά και κάνεις τη δουλειά για να ωριμάσεις. 

Τώρα, σχετικά με βραχυπρόθεσμες κλπ σχέσεις που λες, πάμε πίσω στο θέμα της ανωριμότητας. Πιστεύεις ότι το έχεις; Εδώ δεν μπορείς να βρεις μία γυναίκα να βγει για καφέ μαζί σου, νομίζεις ότι μπορείς να στηρίξεις μία ελεύθερη σχέση; Κατ αρχήν στο υπογράφω με το που θα γνωρίσεις γκόμενα θα κολλήσεις πολύ άσχημα. 

Οι γυναίκες θα σε κρίνουν από πολλά και το πόσο κοινωνικός είσαι είναι από τα βασικά πράγματα που μετράνε. Άσε τα καμάκια και τις εύκολες λύσεις και δούλεψε με τον εαυτό σου. Κάνε πολλούς φίλους και ασχολήσου με δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Ο μόνος κανόνας είναι οι δραστηριότητες πρέπει να είναι κοινωνικές, στην αληθινή ζωή και πρέπει να είναι με νορμάλ άτομα και όχι απόκληρους της κοινωνίας. 

Γίνε κοινωνικός, φυσιολογικός άνθρωπος πρώτα και θα βρεις την άκρη με τις γυναίκες. 

στην εδωσε τη συμβουλή ο τζόνης, προχώρα.Και μην αγχώνεσαι που δεν εχεις κάνει κάτι με γυναίκα ακόμα,απλά κάνε πραγματα για τον εαυτό σου,βελτιώσου και όλα θα έρθουν.

Χαλαρά B).Τσίμπα και ένα 10896842_10153053670594462_4821925849262

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...