Ison_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους επάνω μου. Θέλω να αρχίσω επιτέλους για να το χάσω όλο (από το στήθος που κρέμεται μέχρι και τα μπούτια). Δεν θέλω να πάρω όγκο, αλλά να χάσω λίπος. Πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου ώστε να παίρνει πρωτεΐνες? Επίσης, μαζί με την δίαιτα πρωτεϊνών να κάνω αερόβια άσκηση ή ενδυνάμωση? Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί χρειάζομαι βοήθεια. - Τρώγε ό,τι θέλεις, αρκεί να είναι σπιτικό και όχι σαβούρα (σνακς, γλυκά). - Τρώγε λιγότερο απότι συνηθίζεις. Το βράδυ που πέφτεις για ύπνο να είσαι ελαφρώς πεινασμένος. - Περπάτα όπου και όσο θες, αλλά περπάτα! - Έλεγχε το βάρος σου και όσο πιο αργά το χάνεις, τόσο πιο εγγυημένα θα το διατηρήσεις.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και είμαι της δουλειάς ολίγον τι.ψωμιά, πατάτες, Ρύζια μακριά.Αυτά τα light που διαφημίζουν είτε φαγητά είτε αφέψημα μακριά.γλυκά, σάλτσες τυποποιημένες, σαλάμια μακριά.το πρωί και το μεσημέρι φάε να σκάσεις, μετά το ράβεις.αλκοόλ με τίποτα γιατί είναι ζάχαρη σε υγρή μορφή, κανένα κρασί η μπύρα(1).Επίσης όλα αυτά σε βάθος χρόνου Όχι σε δύο μήνες και ήπια άσκηση,πχ περπάτημα ή ποδήλατο ή κολύμπι όπως είπαν οι συνάδελφοι άνωθεν 1
mylo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση αν στέκει και αν ξέρετε, φρούτα τρως αβέρτα ή υπάρχει θέμα με τη ζάχαρη? δλδ αν τρώω καθημερινα 2 ροδακινα και 2 αχλαδια υπάρχει θέμα?
thomasG4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση αν στέκει και αν ξέρετε, φρούτα τρως αβέρτα ή υπάρχει θέμα με τη ζάχαρη? δλδ αν τρώω καθημερινα 2 ροδακινα και 2 αχλαδια υπάρχει θέμα? Άμα τα τρως με τη φλούδα τους όχι. Πολύ καλό πλύσιμο εννοείτε. Η φλούδα των φρούτων έχει φυτικές ίνες και βοηθάει να σταθεροποιείτε το ποσοστό της γλυκόζης στο αίμα μετά το spike που γίνεται απο τη φρουκτόζη. Όταν υπάρχει συνεχόμενα μεγάλο ποσοστό γλυκόζης στο αίμα, μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού να κάψει λίπος. 1
Ison_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση αν στέκει και αν ξέρετε, φρούτα τρως αβέρτα ή υπάρχει θέμα με τη ζάχαρη? δλδ αν τρώω καθημερινα 2 ροδακινα και 2 αχλαδια υπάρχει θέμα? Τρώγε όσα θες άφοβα. Για να παχύνεις από φρούτα πρέπει να τρως καφάσια, πράγμα που δε γίνεται. 1
doubtful Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τρώγε όσα θες άφοβα. Για να παχύνεις από φρούτα πρέπει να τρως καφάσια, πράγμα που δε γίνεται. + Επισης. Φαε σωστο φρουτο. Το καλο φρουτο χαλαει, μπορει να εχει σκουληκια, δεν εχει ουτε τελειο σχημα και ουτε και χρωμα. Επισης το καλο φρουτο εχει ζουμι.
george_gr1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μην αφησεις τον εαυτο σου να πεινασει πολυ. Υπαρχουν λυσεις να τρως ενδιαμεσα. Ξηροι καρποι ωμοι και αναλατοι εννοειτε, ταχινι σε ψωμακι μαυρο με μελι, μηλο μπανανα που εχουν φυτικες ινες και κοβουν την πεινα κτλ. Εχασα 15 κιλα σε 6-7 μηνες χωρις να πεινασω, ουτε και να σκασω στο φαι βεβαια. Ξεχασετες τις διαιτες της πεινας και επικεντρωσου σε αλλαγη διατροφης σε συνδιασμο με λιγη ασκηση. Πλεον θελω να παρω 2-3 κιλα ακομη και παλι δε μπορω να φαω σαβουρες, δεν τις γουσταρω πλεον. Ολα ειναι θεμα συνηθειας και προσαρμογης. Τον καφε τον ξεκινησα χωρις ζαχαρη με ψιλοζορι και ενα μηνα μετα τον καραγουσταρω σκετο, παρηγγειλα μετριο προσφατα, ετσι μου ηρθε, και δεν μπορουσα να τον πιω. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εύκολη συμβουλή. Ξεκίνα BOX ή Kickboxing ή Crossfit, 4 φορές την εβδομάδα, προσπάθησε να βγάζεις όλη την προπόνηση, σε 3 μήνες θα έχεις φτάσει το στόχο σου. 2
nickmanak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σνακς για τις λιγουρες: Παξιμαδια ολικης, καροτα & αγγουρια σκετα, γιαουρτι 2% με μελι, αβγο βραστο, τονος σε νερο, τυρι κοτατζ, ξινογαλα, φετες γαλοπουλα, μπαρες δημητρ., φρουτα διαφορα, ριζογκοφρετες, σοκολατα 75% κακαο, σολομος απο lidl, ξηροι καρποι, φετες gouda light, φασολια κονσερβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα