SOADNICK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή (δε ξέρω για πόσο καιρό), θα κυκλοφορεί ένας τόμος από τον 2ο κύκλο της σειράς. Ενδεικτικοί τίτλοι της σειράς είναι: Οι Συνομίληκοι: «Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου» Χαμηλές Πτήσεις: «Κάνε πουλί να δεις καλό» Σόου Μπίζνες: «Πάμε πρόβα» Μετά την καταστροφή Η ζωή μετά: «Για καλό και για κακό» Κόκκορας: «Χοντρά κόλπα» Το μικρό και το μεγάλο κ.ά. Αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει ο 1ος τόμος: Οι Συνομήλικοι: «Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου» Πηγή 1
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από μικρός είχα συλλογή με τα έργα του Αρκά. Μέχρι τον "Καστράτο" είχα τα πάντα που είχε βγάλει, ο καστράτο δεν μου άρεσε πάντως. Αγαπημένη μου δουλειά του είναι ο "Κόκορας". Πρώτη και καλύτερη, με το πιο dark humor. Μετά "Ισοβίτης" επίσης αριστούργημα. Χαμηλές πτήσεις επίσης σε πολύ υψηλά επίπεδα. από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι συγκινούμαι ιδιαίτερα αλλά θέλω να διαβάσω και τα καινούρια του ("Μαλλιά Κουβάρια, κτλ). 1
Soulseeker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά θεωρώ τα καλύτερα με διαφορά την σειρά "Η Ζωή Μέτα" 5
xpapias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ειχα ξεκινησει με τον Παντελη και το λιονταρι. Μετα ισοβιτης. Μου αρεσε πολύ το show business.
Porg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή (δε ξέρω για πόσο καιρό), θα κυκλοφορεί ένας τόμος από τον 2ο κύκλο της σειράς. Αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει ο 1ος τόμος: Οι Συνομήλικοι: «Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου» Πηγή Ξέρει κανείς τιμή;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασα "ο αρακάς" και λέω wtf. Θέλω συνομήλικους 3-4 και μερικά από Επικίνδυνα Νερά, όλα τα άλλα τα έχω διαβάσει. Πάλι καλά που τα έβαλε γιατί σκεφτόμουν να πάρω από πρωτοπορία αυτά που μου λειπουν και αν μείνει η τιμή 4-5 ευρω είναι μια χαρά.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ε, θα έπαιρνα τον τόμο και δεν είχα δει τιμή οπότε φανταζόμουν πιό ακριβά. Τελευταία φορά έκανα το λάθος και πήρα τα αδημοσίευτα από Public προς 11 ευρω! Και μιλάμε για καμια σαρανταριά σελίδες αν θυμάμαι καλά. Από εκεί φαντάστηκα ότι θα είναι ακριβα.
SOADNICK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει ο 5ος τόμος: Η ζωή μετά «Για καλό και για κακό»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα