Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά οι ελληνικές πολυκατοικίες και οι σχέσεις μεταξύ γειτόνων σε αυτές είναι ένα μπουρ. όπως και το κράτος και η κοινωνία μας.

Τώρα για το θέμα του ts. Να μιλήσει οπωσδήποτε με ιδιοκτήτη και να πείτε στον ιδιοκτήτη οτι αν δεν πληρωθούν τα κοινόχρηστα θα τα φορτωθεί αυτός, μπορεί να μην ξέρει τι γίνεται, αν του πληρώνουν κανονικά ενοίκιο δύσκολα θα τους βγάλει, μιλήστε και με δικηγόρο τι μπορείτε να κάνετε νομικά σε περίπτωση που δεν θέλει να τους διώξει ο ιδιοκτήτης. Με αστυνομίες δεν νομίζω να κάνετε τίποτα γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε αν μιλάμε για ναρκομανείς η οχι, μπορεί να είναι αλκοολικοί και καπνιστές.

Δημοσ.

Ακου εκφραση...

τοσο μαλακες που να χουν στο σπιτι με μωρο τα χασισια

Ποιος ξερει τι εικονες εχεις στο κεφαλι σου.

Κριμα και για αυτους και για σας

Δημοσ.

3 εχουν ενα μεγαλοσωμο σκυλι το οποιο το αφηνουν στην πολυκατοικια εμποδιζοντας την εισοδο,γεμιζοντας τριχες το πατακι και τρομαζει τον κοσμο

Τι ακριβως εννοεις με αυτο; Στο οτι το εχουν παρατημενο στην εισοδο της πολυκατοικιας αντι να ειναι σπιτι τους; Η οτι μενει καποιο χρονο εκει και σας λερωνει το χαλι;

Δημοσ.

Πάντως εγώ δυο φορές είχα πρόβλημα στη πολυκατοικία.

Η μία ήταν όταν στον τρίτο εβαζαν τέρμα μουσική, φωνές πανηγύρια.

-Παρασκευή από τις 23:00-04:00. (Δεν με ενόχλησε γιατί λέω από μέσα μου "Σάββατο ξημερώνει μπορεί να έχουν πάρτι, δεν χάλασε και ο κόσμος")

-Την επόμενη ξανα τα ιδια. (Κανε υπομονή λέω, ξημερώνει Κυριακή θα κοιμηθείς μέχρι αργά)

-Ε, επειδή τη Κυριακή το ξανακανε, μόλις πήγε 12:01 τους χτυπάω τη πόρτα και τους εξηγώ ευγενικά πως δύο συνεχόμενες μέρες έκανα υπομονή, τώρα πρέπει να χαμηλώσουν. Δεύτερη φορά δεν θα έρθω ευγενικά.

Η άλλη περίπτωση ήταν παρόμοια με έναν τυπα στον όροφό μου.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν ξαναεβαλαν μουσική στη διαπασών. Και οι σχέσεις μας είναι τυπικες. Με το "καλημέρα σας", με το "καλησπέρα σας".

Δοκίμασε πρώτα να πας στους ίδιους (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Ειδάλλως πας στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος τους ή στη τελική κάνετε γενική συνέλευση ως πολυκατοικία και παίρνετε "συλλογικά μέτρα".

Πάντως οι μαλακες γείτονες είναι κατάρα, ισχυρότερη και από του Τουτανχαμων .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τα κοινοχρηστα το χουμε και εδω το θεμα και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ασχολειτε κανεις ειναι κατι πακηδες σε ενα διαμερισμα και εχουν 6 μηνες να πληρωσουν και τα χρεωνονται οι υπολοιποι.Τετοιο μπουρδελο που ειναι αυτη η χωρα ο καθενας κατι οτι γουσταρει

• Like 1
Δημοσ.

Ναι επί ευκαιρίας με τα κοινόχρηστα τι σκατά μπορούμε να κάνουμε ; Φαντάζομαι για να τα αναλάβει εταιρεία (την είσπραξη κλπ) θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες ε ;  (δώρον-άδωρον δλδ)  Εγώ αυτό θα ήθελα, να αναλάβει μια εταιρεία να πληρώνω εγώ το μερίδιό μου και να ησυχάσω και να ψάχνει η εταιρεία τους υπόλοιπους να τα παίρνει.

Γιατί στην πολυκατοικία μου έχουμε 6 διαμερίσματα εκ των οποίων οι ιδιοκτήτες των 2 είναι για αμπέ λαλέ και στα άλλα 2 (το ένα είναι το δικό μου) μένουν μόνο για διακοπές λίγες φορές το χρόνο, με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχει ούτε διαχειριστής ούτε συνελεύσεις , ούτε πληρώνει κανείς (απόλυτη διάλυση, οι περισσότεροι είμαστε και στα μαχαίρια ούτε βλέμμα δεν γουστάρουμε να ανταλλάσσουμε).... και το τραγικό είναι ότι μόνο ασανσέρ και ρεύμα σκάλας έχουμε.... ούτε πετρέλαια ούτε τίποτα άλλο. Εγώ θέλω να πληρώνω αλλά το μερίδιό μου, όχι σαν βλάκας να πληρώνω και των υπολοίπων που είναι εξαφανισμένοι όπως έκανε η μητέρα μου και η θεία μου για χρόνια. 

Δημοσ.

Ουτε η εταιρεια δεν προκειτε να κανει τιποτα απλα θα τα χρεωσει σε εσας αστο.Η λυση ειναι μια και δεν ειναι πολιτισμενη και εννομη

Δημοσ.

Ναι επί ευκαιρίας με τα κοινόχρηστα τι σκατά μπορούμε να κάνουμε ; Φαντάζομαι για να τα αναλάβει εταιρεία (την είσπραξη κλπ) θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες ε ;  (δώρον-άδωρον δλδ)  Εγώ αυτό θα ήθελα, να αναλάβει μια εταιρεία να πληρώνω εγώ το μερίδιό μου και να ησυχάσω και να ψάχνει η εταιρεία τους υπόλοιπους να τα παίρνει.

Γιατί στην πολυκατοικία μου έχουμε 6 διαμερίσματα εκ των οποίων οι ιδιοκτήτες των 2 είναι για αμπέ λαλέ και στα άλλα 2 (το ένα είναι το δικό μου) μένουν μόνο για διακοπές λίγες φορές το χρόνο, με αποτέλεσμα πλέον να μην υπάρχει ούτε διαχειριστής ούτε συνελεύσεις , ούτε πληρώνει κανείς (απόλυτη διάλυση, οι περισσότεροι είμαστε και στα μαχαίρια ούτε βλέμμα δεν γουστάρουμε να ανταλλάσσουμε).... και το τραγικό είναι ότι μόνο ασανσέρ και ρεύμα σκάλας έχουμε.... ούτε πετρέλαια ούτε τίποτα άλλο. Εγώ θέλω να πληρώνω αλλά το μερίδιό μου, όχι σαν βλάκας να πληρώνω και των υπολοίπων που είναι εξαφανισμένοι όπως έκανε η μητέρα μου και η θεία μου για χρόνια. 

Ουτε η εταιρεια δεν προκειτε να κανει τιποτα απλα θα τα χρεωσει σε εσας αστο.Η λυση ειναι μια και δεν ειναι πολιτισμενη και εννομη

Εγώ ξέρω ότι οι εταιρείες δεν φορτώνουν στους άλλους τα απλήρωτα κοινόχρηστα. Αν κάποιος χρωστάει η εταιρεία τον κυνηγάει για να τα πάρει, μέχρι και δικαστικώς

Δημοσ.

θα μπορούσες να μας γράψεις πως ακριβώς συμπέρανες ότι είναι ναρκομανείς ? 

μπορεί το παιδί να είναι του κατηχητικού κ όταν τα συζητάνε* με τον μπαμπάκα του να βγάζουν με ασφάλεια το πόρισμα.Καλή ώρα όπως οτι σίγουρα αυτοί τους έκλεψαν τα νερά.

*νοήται ως ξεκατιανιστικό φτηνιάρικο κουτσομπόλεμα ολκής 

• Like 3
Δημοσ.

Ωχ να το να το το ρειτζ μου ρχεται βγαίνει... Καλά ρε άνθρωποι σας λέει ένα παλικάρι έχει ναρκομανείς στο σπίτι του και ο ένας κάθεται τον ανακρίνει και ο άλλος το λέει κουτσομπολη και ειρωνεύεται; Δεν ντρεπεστε λίγο ρε;;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι οι εταιρείες δεν φορτώνουν στους άλλους τα απλήρωτα κοινόχρηστα. Αν κάποιος χρωστάει η εταιρεία τον κυνηγάει για να τα πάρει, μέχρι και δικαστικώς

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι οτι η εταιρεία αναλαμβάνει να κάνει τους υπολογισμούς και τον επιμερισμό διαφόρων παγίων και χρεώσεων στα κοινόχρηστα ανάλογα με τους συντελεστές τα τετραγωνικά και αυτά που ορίζονται στα συμβόλαια και το καταστατικό της πολυκατοικίας για τον κάθε ιδιοκτήτη, εκδίδει το χαρτί με τα κοινόχρηστα για κάθε διαμέρισμα και ο καθένας πληρώνει τον διαχειριστή. Τώρα για νομικά μέσα δεν έχω ακούσει, αλλά λογικά αν το ζητήσει η πολυκατοικία για κάποιον κακοπληρωτή θα έχουνε και δικηγόρο για τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλά τα απληρωτα κοινόχρηστα κτλ αλλά εδώ λέμε για ζητήματα ασφαλειας και υγιεινής. Πιτσιρικας είχε τύχει να περναω μπροστά από τζανκι χωρίς καν να τον κοιτάξω να με χτυπήσει. Μπορεί γνκ να μην πειράζουν αλλά σε τέτοια κατάσταση π είναι δεν υπολογίζεται τι και ποτε. Μια φορά θα γίνει το κακό, παιδιά έχει η πολυκατοικία. Υγειονομικό, αστυνομία δεν ξέρω πάντως να κάνουν κάτι..

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ να το να το το ρειτζ μου ρχεται βγαίνει... Καλά ρε άνθρωποι σας λέει ένα παλικάρι έχει ναρκομανείς στο σπίτι του και ο ένας κάθεται τον ανακρίνει και ο άλλος το λέει κουτσομπολη και ειρωνεύεται; Δεν ντρεπεστε λίγο ρε;;

ναι κ επειδή το λέει να πούμε κάτι τρέχει στα γύφτικα.Ένα κουτσομπολιό κ μισό είναι φληναφήματα κ ιστορίες τέτοιου τύπου.Ότι του φανεί του λωλοστεφανή φάση.Ας κάνει κάτι πιο δημιουργικό στη ζωή του από το να ασχολήται με το τι νομίζει οτι κάνουν οι γείτονες γιατί τον βλέπω σύντομα συμπαρουσιαστή σε μεσημεριανό με καμιά Τατιάνα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε ναρκομανείς σου ειπε έχει δεν σου ειπε ότι μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο η γειτόνισσα. Τι θες να πεις ότι δεν ξεχωρίζει τους ναρκωμανεις, ότι θέλει κουτσομπολιό για να το προσέξει ή ότι δεν μπορεί να είναι ενοχλητικοί έως επικίνδυνοι; Άμα έχει παιδιά ο φίλος είναι κουτσομπολης για σένα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...