irenegate77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 υποψιαζομαι οτι αυτες τις μερες πηγαν να μου ανοιξουν το σπιτι. πρωτον, το κλειδι μου στραβωσε λιιιγο ξαφνικα. αυτο το λιγο ομως με δυσκολευει να βαλω και να βγαλω το κλειδι απο την πορτα. και ειναι αρκετα δυσκολο μεχρι που φοβασαι οτι θα μεινει μεσα. και δευτερον απο την κλειδαρια και κατω η πορτα εχει στραβωσει λιγο εχει μια κλιση προς τα μεσα 1 εκατοστο περιπου και αν την σπρωξεις απο εξω παει στα 2 εκατοστα. η πορτα δεν ειναι ασφαλείας, ειναι απλη. το παρατηρησα αυτο το πραγμα με το κλειδι 3 μερες τωρα και αλλαξα κλειδι αλλα οχι κλειδαρια. και αυτο με την πορτα το παρατηρησα δυο μερες πριν. λετε οντως να προσπαθησαν να μου κανουν διαρρηξη;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πως γίνεται να σου στραβωσε το κλειδι η απόπειρα διάρρηξης?
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να μετακινήθηκε η κλειδαριά σε σχέση με το εξωτερικό καπάκι, αλλά αυτό δεν πολυσυνάδει με το ότι το πράγμα έστρωσε όταν άλλαξε κλειδί...
irenegate77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ξαφνικα ομως να στραβωσει το κλειδι; πως; τοσα χρονια κλειδι δε μου στραβωσε και ποτε η πορτα δεν εκανε κλιση προς τα μεσα...
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μας διαφωτίσει σχετικά ο επαγγελματίας mclein. Αν έχεις μικρό απλό κλειδί μπορεί να στραβώσει σχετικά εύκολα. Εμείς έχουμε τέτοιο στην πόρτα της κουζίνας και κολλάει κάπως οπότε μια μέρα στράβωσε. Η πόρτα τώρα αμα είναι καμιά γκοφρέτα από αυτές που τις κλωτσάς και τρέμουν σα ζελέ, λογικό να το κάνει. Φαντάζομαι πως αν ηταν απόπειρα διάρρηξης θα ήταν από κάποιον υπέρ-άσχετο γιατί κανονικά μέσα σε δευτερόλεπτα έπρεπε να έχει μπει.
censOred Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω την μια και μοναδικη φορα που μου στραβωσε κλειδι ημουνα σουρωμενος και μάλλον δεν εβρισκα την τρυπα+ημουν αποτομος. Μηπως συνεβη κατι αντιστοιχο και σε σενα; 1
irenegate77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο σκεφτομαι και εγω. τοσο ερασιτεχνης ηταν ο ληστης; τσακ μπαμ αν ηθελε θα ειχε μπει. ενταξει η πορτα δεν ειναι και γκοφρετα. ειναι ξυλινη, απλη. τι να πω ρε παιδια, πολλες συμπτωσεις μεζεμενες
InfernoN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο σκεφτομαι και εγω. τοσο ερασιτεχνης ηταν ο ληστης; τσακ μπαμ αν ηθελε θα ειχε μπει. ενταξει η πορτα δεν ειναι και γκοφρετα. ειναι ξυλινη, απλη. τι να πω ρε παιδια, πολλες συμπτωσεις μεζεμενες
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ξαφνικα ομως να στραβωσει το κλειδι; πως; τοσα χρονια κλειδι δε μου στραβωσε και ποτε η πορτα δεν εκανε κλιση προς τα μεσα... Ξαφνικα μπορει να σου φανηκε εσενα.Εμενα χτες παραλιγο ''ξαφνικα'' να σπασει στην πορτα.Μολις εριξα στην κλειδαρια λιγο απο το σπρει για την αλυσιδα της μηχανης..δεν το προλαβαινω το κλειδι Ολα παιζουν ομως,μπορει καποιος να την πειραξε..
dionisis1925 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω την μια και μοναδικη φορα που μου στραβωσε κλειδι ημουνα σουρωμενος και μάλλον δεν εβρισκα την τρυπα+ημουν αποτομος. Μηπως συνεβη κατι αντιστοιχο και σε σενα; Kαι νόμιζα πως μόνο εγώ το έχω πάθει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα