Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έκανα μια πρόταση απο μια εταιρία για ασφαλιστικό σύμβουλο στο καινούριο τους κατάστημα.Είπαμε κάποια βασικά πράγματα στην συνέντευξη και απο παρασκευή κανονίσαμε να πάω απο εκεί για να κάνουμε μια αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος για την εξέταση πιστοποιητικού ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Και απο τρίτη που είναι η προθεσμία να καταβάλω το τέλος εξετάσεων των 80 ευρώ.

Αυτά που με ξίνησαν στην συνέντευξη είναι αρκετά.Το βασικότερο οτι ο μισθός σου ειναι 0 ευρω(!!!!) + ποσοστό του 65% επί της αξίας των συμβόλεων που θα συμφωνήσεις.Αυτο σημαίνει ότι μπορεί να βγάλεις απο 0 έως όσο πάει.

Αυτός τα παρουσίαζε πολύ χαλαρά.Δηλαδή :"να ας πούμε κλήνεις 4 συμβόλαια συνολικής αξίας 1600 ευρώ.65% το ποσοστό σου 1000 ευρώ".Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαλαρό όσο το παρουσίαζε.Εσείς τι γνωρίζεται απο προσωπικής εμπειρίας;

Τέλος,ας πούμε οτι κάνω αίτηση στην τράπεζα της ελλάδος αλλά μέχρι την προθεσμία δεν καταφέρνω να πληρώσω(τα οικονομικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση).Τι γίνεται εκεί;Υπάρχει κάποιο θέμα ή απλά δεν με δέχονται στις εξετάσεις;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι το να μην εχεις σταθερο εισοδημα. Η επιτυχια σου εξαρταται απο μεγαλο ποσοστο απο το ποσο το εχεις στο μπλα μπλα. πρεπει να δικτυωθεις , καλο ειναι να ξερεις πολυ κοσμο ωστε και καποιοι να σε στηριξουν στην αρχη. Γενικα θελει να σαι stand buy συνεχεια, να σαι ετοιμος να δουλεψεις και πρωι και μεσημερι και βραδυ..

για μονιμη δουλεια δ εθα την επελεγα αλλα αν δε βρισκεις κατι αλλο δωσε μια ευκαιρια..

Δημοσ.

Κάνε του μια αντιπρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί

Είμαι της άποψης ότι ο χρόνος που αφιερώνεις στο γραφείο/σε πελάτες, πρέπει να πληρώνεται. Οπότε καλύτερα μια μίξη μισθού + ποσοστού

Το άγχος του μηδέν μισθού για τόσο απαιτητική δουλειά, δεν βοηθάει ούτε εσένα ούτε την επιχείρηση.

Δημοσ.

Κάνε του μια αντιπρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί

Είμαι της άποψης ότι ο χρόνος που αφιερώνεις στο γραφείο/σε πελάτες, πρέπει να πληρώνεται. Οπότε καλύτερα μια μίξη μισθού + ποσοστού

Το άγχος του μηδέν μισθού για τόσο απαιτητική δουλειά, δεν βοηθάει ούτε εσένα ούτε την επιχείρηση.

Δυστηχώς έχει αρκέτα άτομα από οτι κατάλαβα οπότε δύσκολη η αντιπρόταση.Απλά θα πει οκ έχω άλλους.

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι το να μην εχεις σταθερο εισοδημα. Η επιτυχια σου εξαρταται απο μεγαλο ποσοστο απο το ποσο το εχεις στο μπλα μπλα. πρεπει να δικτυωθεις , καλο ειναι να ξερεις πολυ κοσμο ωστε και καποιοι να σε στηριξουν στην αρχη. Γενικα θελει να σαι stand buy συνεχεια, να σαι ετοιμος να δουλεψεις και πρωι και μεσημερι και βραδυ..

για μονιμη δουλεια δ εθα την επελεγα αλλα αν δε βρισκεις κατι αλλο δωσε μια ευκαιρια..

Και εγώ αυτό σκέφτομαι.Μπορεί την μια να βγάλω ένα 750άρι να πω οτι περνάω το μήνα και από την άλλη να μετράω φραγκοδίφραγκα.Και στην περίπτωση που δεν βγάλω "τον μήνα" οικονομικά τα έξοδα πήγαινε έλα είναι ένα θέμα.

Δημοσ.

Δυστηχώς έχει αρκέτα άτομα από οτι κατάλαβα οπότε δύσκολη η αντιπρόταση.Απλά θα πει οκ έχω άλλους.

Πάντα έχουν αρκετά άτομα οι επιχειρήσεις είτε πρόκειται για καφενεία/καφετέριες, είτε για μαγαζιά με ρούχα, είτε για συμβουλευτικές εταιρίες επιπέδου goldman sachs

Και γενικά πάντα θα σου λένε οκ έχω άλλους

Το θέμα είναι αυτή η επαγγελματική σχέση να ανταμοίβει εσένα για τον χρόνο που προσφέρεις και τα μεταφορικά έξοδα που θα κάνεις σαν επαγγελματίας

Θα σου έλεγα να δεις αν μπορείς να διαπραγματευτείς για τίποτα μεταφορικά έξοδα (που θα αφαιρούνται αργότερα από τα 65% ποσοστά). Αν θέλει οπωσδήποτε να υποχρεωτικά προσφέρει μηδέν για να εισπράξει 35%, τότε μπορεί να ρισκάρει με άλλους

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έκανα μια πρόταση απο μια εταιρία για ασφαλιστικό σύμβουλο στο καινούριο τους κατάστημα.Είπαμε κάποια βασικά πράγματα στην συνέντευξη και απο παρασκευή κανονίσαμε να πάω απο εκεί για να κάνουμε μια αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος για την εξέταση πιστοποιητικού ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Αυτά που με ξίνησαν στην συνέντευξη είναι αρκετά.Το βασικότερο οτι ο μισθός σου ειναι 0 ευρω(!!!!) + ποσοστό του 65% επί της αξίας των συμβόλεων που θα συμφωνήσεις.Αυτο σημαίνει ότι μπορεί να βγάλεις απο 0 έως όσο πάει.

Αυτός τα παρουσίαζε πολύ χαλαρά.Δηλαδή :"να ας πούμε κλήνεις 4 συμβόλαια συνολικής αξίας 1600 ευρώ.65% το ποσοστό σου 1000 ευρώ".Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χαλαρό όσο το παρουσίαζε.Εσείς τι γνωρίζεται απο προσωπικής εμπειρίας;

Τέλος,ας πούμε οτι κάνω αίτηση στην τράπεζα της ελλάδος αλλά μέχρι την προθεσμία δεν καταφέρνω να πληρώσω(τα οικονομικά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση).Τι γίνεται εκεί;Υπάρχει κάποιο θέμα ή απλά δεν με δέχονται στις εξετάσεις;

Ευχαριστώ.

1) Να πληρώσεις εσυ τις εξετάσεις? ΛΟΛ! Ξεχασε το.... Ουτε καν...

2) Μηδενικός μισθός? Μην κάνεις το λαθος. Ο κόπος σου πρεπει να αμοιβεται και μάλιστα καλά. Μην κάνεις εκπτωσεις σε αυτό το κομμάτι. Ειναι θέμα αυτοσεβασμού.

3) Αλήθεια... σου είπε οτι θα γίνεις Ελευθερος Επαγγελματιας, με βαρύτατη φορολογήση απο το πρώτο ευρώ ακόμα και αν εχεις ζημία, πάνω στα τεκμηρία σου? Σου εξήγησε οτι θα πρεπει να δίνεις 250 τον μήνα στον ΟΑΕΕ βγάζεις δε βγάζεις?

4) Επίσης ρώτα τον... αυτος ποσα συμβόλαια "ζωής" (τα οποία θα σου δώσουν ψωμι να ζήσεις) εκλεισε τον τελευταίο μήνα? Τον τελευταίο χρόνο? 

Προσωπικά έχασα λιγο απο τον χρόνο μου σε αυτόν τον κλάδο και εφυγα γρήγορα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ακολουθήσω τακτικές που δεν πιστευω και απεχθάνομαι. 

Μαθε απο τα λαθη των αλλων.

• Like 2
Δημοσ.

4) Επίσης ρώτα τον... αυτος ποσα συμβόλαια "ζωής" (τα οποία θα σου δώσουν ψωμι να ζήσεις) εκλεισε τον τελευταίο μήνα? Τον τελευταίο χρόνο?

Θα του απαντήσει πολλές αλήθειες...

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.

Δυστυχώς το internet έχει πλήξει (και) αυτό το επάγγελμα... δεν αξίζει IMHO.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί που να κάνουν ασφάλειες ζωής online ποσο μαλλον να αγοραζουν επενδυτικά προγράμματα μέσω internet.Το ιντερνετ έπληξε τους ασφαλιστές οχημάτων αλλά αυτοί είναι άλλη κατηγορία.Τωρα για τον φίλο που άνοιξε το θέμα ο μισθός σου δεν θα είναι 0 + 65% απο τις πωλήσεις σου θα είναι - 300 έως -500 ευρώ κάθε μηνα με το καλημέρα καθώς θα έχεις τεβε εφορία και μεταφορικά να τρέχουν.

Δημοσ.

Ουτε να το συζητας.

Δημοσ.

Ούτε με μισθό θα άξιζε...θα τα έπρηζες σε φίλους και γνωστούς να ασφαλιστούν, θα σε ξεχεζαν όλοι και όταν πλέον δεν θα έφτανες τον άπιαστο στόχο, θα σε έδιωχναν και θα καρπώνονταν προμήθειες από όσους πελάτες σου ανανέωναν.

Πολύ βρώμικος κλάδος, στην Ελλάδα τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

κανεις τραγικο λαθος, τύποι σαν εσένα και αμορφωτοι υπερηλικες που δεν μπορούν να βαλουν τις αναγκες τους σε ταξη τον κάνουν "κακό κλάδο" σε αυτη τη χωρα

όλα λογικα ειναι στον χωρο και σαν αναγκεοτητα παροχων και σαν πληρωμη

το μονο αδυναμο σημειο ειναι η ελευθερια του εκαστου επαγγελματια

αυτη ειναι η ταφοπλακα
αν εργαστεις 8 ωρες καθαρες οπως εργαζεται 15 ωρες ενας φιλος μου στο μπαλουξ, θα μπορεσεις οχι μονο να ζησεις απο αυτο το επαγγελμα αλλα να ζησεις και καλα - φακτ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...