Προς το περιεχόμενο

Παπά έχουμε...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα θα έρθει ο ψευτοαναρχικός να το μετατρέψει σε πολιτική συζήτηση και θα κλειδωθεί αλλά μέχρι τότε ας πω την γνώμη μου. Δασκάλα δεν έχεις ακόμα γιατί δεν έχουν βγει οι λίστες αναπληρωτών. Παπά έχεις γιατί η Εκκλησία είναι αυτοκέφαλη οπότε Εκκλησία =/= Κράτος. Επίσης, οι Παπάδες είναι λιγότεροι και προφανώς πολύ πιο οργανωμένοι. Ακόμα, αν γουστάρεις να έχεις δασκάλα, ας πληρώσεις τους μισθούς της (+ένσημα) και μετά ας διαμαρτυρηθείς. Το οτι πληρώνεις τους φόρους σου δεν σημαίνει ότι πληρώνεις για τις δασκάλες. Πληρώνεις κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις ρουφιανιές που κάνουν οι Έλληνες με τις αδήλωτες επιχειρήσεις χωρίς απόδειξη (που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αγοράζεις και εσύ από εκεί) οπότε ναι. Δίκαιο ακούγεται στο αυτί μου.

Ευτυχώς και μια φωνή της λογικής εδώ, +1.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι αναπληρωτες δασκαλοι και καθηγητες πληρωνονται εδω και χρονια απο το Εσπα,οποτε δεν πληρωνονται αμεσα απο εμας και τους φορους μας.Για το οτι εχουμε 11 Σεπτεμβρη και ακομη γινονται αιτησεις φταινε οι επιτυχοντες του Ασεπ και οι προσφυγες τους αλλα και το υπουργειο που βγαζει προκηρυξεις χωρις ΦΕΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Οι αναπληρωτες δασκαλοι και καθηγητες πληρωνονται εδω και χρονια απο το Εσπα,οποτε δεν πληρωνονται αμεσα απο εμας και τους φορους μας.

Απο τους φορους σου μαζευονται τα χρηματα για το ΕΣΠΑ.

Δημοσ.

κοινοτικοί πόροι ειναι το εσπα...

Σταματα να πληρωνεις στο Ταμειο Συνοχης,μερος του ΦΠΑ σου,μερος του ΑΕΠ σου και μετα περιμενε να σου δωσουν ΕΣΠΑ.

Αν σου δωσουν μετα ελα να πουλησεις πνευμα.

Δημοσ.

Σταματα να πληρωνεις στο Ταμειο Συνοχης,μερος του ΦΠΑ σου,μερος του ΑΕΠ σου και μετα περιμενε να σου δωσουν ΕΣΠΑ.

Αν σου δωσουν μετα ελα να πουλησεις πνευμα.

Βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση.

Δημοσ.

Βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση.

Κοιτα εσυ να πληρωνεις τον ολο και μεγαλυτερο ΦΠΑ που θα σου φερνουν και ασε εμενα να ειμαι σε συγχυση.

Αληθεια ή ψεμα τα λογια καποιου αρχηγου κομματος ;

«Από το ΕΣΠΑ παίρνουμε 2 δισ. ετησίως και πληρώνουμε 17,2 δισ. ευρώ για τοκοχρεολύσια στην ΕΕ. Δεν μπορεί η Ελλάδα να πληρώνει 17 δισ. το χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό και να έχουμε 3 εκατ. ανασφάλιστους Έλληνες και 2 εκατ. ανέργους. Να θυμίσω κάτι βασικό: ότι κάθε έλληνας όταν πληρώνει ΦΠΑ το 80% πηγαίνει στο Ταμείο Συνοχής. Δεν είμαστε λοιπόν οι 'τζαμπατζήδες' της Ευρώπης».

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα εσυ να πληρωνεις τον ολο και μεγαλυτερο ΦΠΑ που θα σου φερνουν και ασε εμενα να ειμαι σε συγχυση.

Αληθεια ή ψεμα τα λογια καποιου αρχηγου κομματος ;

«Από το ΕΣΠΑ παίρνουμε 2 δισ. ετησίως και πληρώνουμε 17,2 δισ. ευρώ για τοκοχρεολύσια στην ΕΕ. Δεν μπορεί η Ελλάδα να πληρώνει 17 δισ. το χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό και να έχουμε 3 εκατ. ανασφάλιστους Έλληνες και 2 εκατ. ανέργους. Να θυμίσω κάτι βασικό: ότι κάθε έλληνας όταν πληρώνει ΦΠΑ το 80% πηγαίνει στο Ταμείο Συνοχής. Δεν είμαστε λοιπόν οι 'τζαμπατζήδες' της Ευρώπης».

Sounds legit, οι πολιτικοί άλλωστε λένε πάντα την αλήθεια

Δημοσ.

Bookmarked, όποτε σκέφτομαι ότι μου λείπει ξερωγώ ο ήλιος και ο φραπές θα διαβάζω αυτό το topic και θα μου περνάει αμέσως.

• Like 4
Δημοσ.

Τυχερή η κόρη μου. Ούτε καν με 200 μέρες κατάληψης δεν συγκρίνεται τέτοια πρόοδος. Θα κάνει αγιασμό και μετά... διακοπές. Δασκάλα μπορεί να μην έχουμε αλλά παπά έχουμε κανονικά! Εξάλλου μόνο με μαγικά μπορείς να επιβιώσεις σ' αυτή τη χώρα. 

Είναι πως λέμε ότι έχουμε κανάλι με 3999 υπάλληλους που κάνει ντιμπέιτ χωρίς... οτο-κιού. Ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ολόκληρη πτέρυγα νοσοκομείου να κλείνει για 2 γιατρούς. 

Σκέφτηκα όσο κάθεται σπίτι να την βάλω να βλέπει ''Κυριακή στο χωριό'' με το ζόρι μέχρι να αυτομολήσει στην Νότια Κορέα. Αλλά αυτό θα ήταν παιδική κακοποίηση. 

Πολλά σχολεία, ακόμα και στην Αττική, έχουν μόνο δύο δασκάλους/δασκάλες και έχει βγει πρόγραμμα για μάθημα δύο φορές την εβδομάδα, μέχρι να γίνουν προσλήψεις.

Για αρκετές εβδομάδες θα υπάρχει η παρούσα κατάσταση, όπως ακούω. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαλή σχολική χρονιά γεμάτη χαρές και δημιουργικότητα και καλή πρόοδο εύχομαι

Αγιασμός σήμερα. Με κοίταζε περίεργα η δασκάλα στο Κολοκοτρωνίτσι 

Δημοσ.

Καλή σχολική χρόνια :)

Κουράγιο σε μας τους καθηγητές, καλά μυαλά στους μαθητές, καλή δύναμη στους γονείς! Και υγεια πάνω απ'όλα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...