Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως τελικά τα piercings και τα tattoos σε λίγο καιρό θα θεωρούνται ξεπερασμένα; Και εγώ ήθελα να κάνω αλλά όταν το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και όχι συνεπαρμένος.. νομίζω καλύτερα χωρίς.. ίσως είμαστε πλέον σε μια εποχή που δε χρειαζόμαστε όλα αυτά για να διαφοροποιηθούμε, ούτε είναι κάτι ακραίο για να προκαλέσει κάποιος.. μάλλον θα έλεγα μαγκιά είναι πλέον να μην πας σαν το πρόβατο..

Δημοσ.

Ζω για αυτή την εποχή που περιγράφεις! Εξω πάντως παρατηρώ οτι ειναι πολυ πιο ανοιχτοι στην ιδεα αλλα δεν ειχε σε καμία περίπτωση τοση "εκρηξη" οσο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω όταν βλέπω το κάθε όργιο να έχει (δεν λέω για όλους αλλά μερικοί ρε φίλε.. )

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, γιατί να "ξεπεραστούν" τώρα?

Υπάρχουν χιλιάδες χρόνια υπό τελείως διαφορετικές καταστάσεις και κοινωνικές συνθήκες.Δεν ήταν πάντα στην μόδα ή κοινωνικά αποδεκτά,όπως είναι τώρα.

Ακόμη στην συντριπτική πλειοψηφία της ύπαρξης των τα "κέρδιζες" με την αξία σου σε κάποια μορφή,δεν τα επέλεγες απλά σε κάποιον τατουαντζή.

Οι περισσότεροι τα κάνουν επειδή είναι στην μόδα και επειδή είναι "μούρη", δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα το αυθεντικό tribal tattoo με τις αηδίες που κάνουν όλοι τώρα επειδή είναι της μοδός.

Έτσι καλώς σκέφτεται ο φίλος ότι εφόσον το θέλει για να πιάσει την μόδα,ίσως δεν είναι καλή κίνηση στο μέλλον που κάλλιστα μπορεί να θεωρούνται κιτς και αναχρονιστικά(όπως έγινε πολλάκις στο παρελθόν).

Δημοσ.

Μήπως τελικά τα piercings και τα tattoos σε λίγο καιρό θα θεωρούνται ξεπερασμένα; Και εγώ ήθελα να κάνω αλλά όταν το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και όχι συνεπαρμένος.. νομίζω καλύτερα χωρίς.. ίσως είμαστε πλέον σε μια εποχή που δε χρειαζόμαστε όλα αυτά για να διαφοροποιηθούμε, ούτε είναι κάτι ακραίο για να προκαλέσει κάποιος.. μάλλον θα έλεγα μαγκιά είναι πλέον να μην πας σαν το πρόβατο..

auto-9gag-1499291.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

μονο εμενα μου φαινονται μουτζουρες?γενικοτερα τα τατουαζ κ ειδικοτερα οταν ειναι σε τετοιο βαθμο.

κ απτην αλλη αυτο το σκουρο πρασινο χρωμα που "υποχρεωτικα" εχουν το 99% δε το λες κ ομορφια..πιο πολυ σε μουχλα η μελανια μου κανει..κατι σε αρρωστια ισως..απεχθης εικονα στο διαταυτα.

θεωρω οτι ειναι παροδικη μοδα οπως ολα,που εκανε μπαμ κ γεμισαμε τατουατζιδικα σε καθε γωνια.

κ καλα με τις υπολοιπες μοδες οπως τα μποξερικα σπορτεξ,τα allstar,τους χιπστερ με τα μουστακια τις φαρδιες αντρικες φορμες-βρακες κ τα αυτοκινητα με τους 30 ενισχυτες κ τα 70 ηχεια καποτε τα ξεφορτωνεσαι.

με το ταττου τι κανεις??

Δημοσ.

Κι αυτά βγαίνουν αμα δεν τα θέλεις. Γούστα είναι πάντως, να εμένα δεν μου αρέσει το βαμμένο ξανθοπλατινέ μαλλί. 'Οπως εσύ σκέφτεσαι ότι τα τατουάζ είναι σα μούχλα και αρρώστεια, εγώ βλέπω βαμμένο ξανθό και σκέφτομαι ότι είναι σαν κάτουρο.

Δεν περιμένω να φύγει από τη μόδα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

βγαινουν αλλα δεν ειναι σε φαση τριφτο με οινοπνευμα κ θα φυγει.

γουστα ειναι σιγουρα,απλα δε καταλαβαινω πως ενω ειναι το συνηθες αν εχεις κατι ξενο στο δερμα σου να πλυθεις κ να φυγει,ξαφνικα ενα σχεδιο με παρομοια μεταγευση ειναι καλαισθητο.σα να σου κανω εγω μια πασαλειψια με μαρκαδορο πχ.

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι τα τατου. Αμα τα συνδυασεις δε και με τα θεματα αλλων τοπικ που εχεις ανοιξει (περι γυμναστηριων), θα εχεις το ιδανικο πακετο. Προχωρα!

Δημοσ.

σα να σου κανω εγω μια πασαλειψια με μαρκαδορο πχ.

Μα σοβαρά τώρα συγκρίνεις καλαίσθητα σχέδια με μια μουντζούρα με το μαρκαδόρο? Βλέπεις δηλαδή Ozone, Proki κλπ και λες "σαν πασάλειμμα μαρκαδόρου ειναι"?

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσουν τα ταττου, καταλαβαίνω κι αυτούς που δεν τους αρέσουν, μπορείτε παιδιά απλά να μη κάνετε και να μη τα φτιάξετε με γκόμενους που έχουν ταττού Αποκει και πέρα ο idomeneas7 με κάλυψε με το σχόλιο με το πλατινέ μαλλί.

Επίσης νομίζω το 90% αυτών που ξεκινάει κουβέντα για το ότι γεμίσαμε ταττού και δεν αντέχουν να τοςυ βλέπουν, απλά ζηλέβουν όταν κυκλοφορεί κάτι τέτοιο όπως στην παρακάτω εικόνα και προβάλλουν τη τσαντίλα τους σε όλη τη μόδα με τα ταττού

male-model-with-tattoos-free-online-imag

Τέλος πιστεύω ότι έχουμε μόνο μια ζωή κι ας κάνουμε την τρέλα μας, και σιγά μη νιάστώ στα 70 μου για τα τατ. και πώς θα φαίνονται στους άλλους γέρους .

Μάλλον θα γελάω με όλα αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...