Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ε αφού στα Γιάννενα έχεις γνωστούς μείνε στα Γιάννενα. Στην Αθήνα ούτως η άλλως όλοι οι σταθμοί διώχνουν κόσμο.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 για το "πεσιμο" στο συγκεκριμενο χωρο ειναι ευρεως γνωστο... οσο για το πανεπιστημιο πλεον ειναι αργα... αφου δεν το εκανα οταν επρεπε, τωρα η μονη επιλογη μου ειναι καποιο ιεκ... Μην είσαι απόλυτη, μπορεί να μην βρίσκεις δουλειά από το ΙΕΚ και να χάσεις πάλι χρόνο που θα μπορούσες να τον είχες αξιοποιήσει για να περάσεις στο ΑΕΙ, υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες που μπορεί να σου "φάνε" χρόνο, σε καμιά περίπτωση δεν είναι αργά το να είσαι 20 ετών, γνωρίζω άτομα που σπούδαζαν με κατατακτήριες ή πανελλήνιες στην σχολή μου και ήταν 30-35, δούλευαν παράλληλα. Αν φοβάσαι το θέμα του χρόνου το καλύτερο είναι να σπουδάζεις στο ΑΕΙ και να φροντίσεις να έχεις κάποια σχετική δουλειά με το αντικείμενο όπως π.χ η εκπομπή που κάνεις.
WorldOfGlass Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 για το "πεσιμο" στο συγκεκριμενο χωρο ειναι ευρεως γνωστο... οσο για το πανεπιστημιο πλεον ειναι αργα... αφου δεν το εκανα οταν επρεπε, τωρα η μονη επιλογη μου ειναι καποιο ιεκ...Τι παει να πει οταν επρεπε? Προσωπικα ξαναδωσα πανελληνιες φετος μονο και μονο για να μπω σε σχολη που μου ανοιγει μεταπτυχιακο στην Γνωστικη Ψυχολογια. Η κοπελα απο πανω σου λεει οτι εδωσε κατατακτηριες για να σπουδασει δημοσιογραφια που ηθελε. Αν αγαπας αυτο που θες να σπουδασεις τουλαχιστον κανε το καλα Σε εργαστηρια και κεντρα ελευθερων σπουδων μονο τον εαυτο σου θα κοροιδευεις.
stellaki94 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 katiatt νομίζω χρειάζεται να το ψάξεις καλύτερα. Φαντάζομαι οι επιλογές σου δεν εξαντλούνται στον ΑΝΤ1 και στη δέλτα!!!! Υπάρχουν καλύτερες σχολές που εξειδικεύονται στη δημοσιογραφία και αξίζει να το ψάξεις περισσότερο πριν αποφασίσεις. Για το ΑΝΤ1 αμφιβάλλω αν θα σε πάρουν για δουλειά! Εδώ απολύουν μεγαλοστελέχη τους, θα προσλάβουν εσένα; Άσε που δεν είναι καν ΙΕΚ! Στη δελτα από φίλη που ήδη έχει κατέβει Αθήνα και ψάχνεται για σπουδές πήγε από κοντά και η φάση είναι ψιλομπάχαλο! Νομίζω ότι η σχολή αυτή ακούγεται για μηχανολογία. Αν θες να φτιάχνεις αυτοκίνητα.... Yolo!!!!! 1
genius_13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 O ANT1 με δυσκολία θα βγάλει .. αν βγάλει ... πρόγραμμα για την νέα season , αυτές τις μέρες μάλιστα απέλυσαν δεκάδες τεχνικούς και συνεχίζουν να έχουν το θράσος να διαφημίζουν για την "σχολή δημοσιογραφίας" και την επαγγελματική αποκατάσταση !! Απίστευτα πράγματα..
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 με ενα ΙΕΚ δεν κανεις τιποτε φιλε μου....ξεκινα για εξωτερικο καλυτερα
efo355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 για το "πεσιμο" στο συγκεκριμενο χωρο ειναι ευρεως γνωστο... οσο για το πανεπιστημιο πλεον ειναι αργα... αφου δεν το εκανα οταν επρεπε, τωρα η μονη επιλογη μου ειναι καποιο ιεκ... 20 χρονών είσαι τί αργά λες μωρέ;
WorldOfGlass Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 20 χρονών είσαι τί αργά λες μωρέ;Τι περιμενεις.Thread της Παρασκευης ειναι. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως ολοι γνωριζουμε πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ > ΙΕΚ.Σε μια επιχειρηση αν θελουν να προσλαβουν εναν και ειναι αναμεσα σε 2 ατομα(δεδομενου οτι εχουν σπουδασει το ιδιο),ο Α εχει πτυχιο ΑΕΙ και ο Β εχει πτυχιο ΙΕΚ και μπορουν και οι 2 να ανταπεξελθουν σε αυτα που ζηταει η δουλεια θα επιλεξουν τον Β.(οχι παντα)Αυτο θα συμβει γιατι θα μπορεσουν να του δωσουν κατωτερο μισθο.Και πιστεψτε με στην εποχη αυτη ετσι ειναι τα πραγματα.Θα σας δωσω ενα αληθινο παραδειγμα:Ενος φιλου μου η μητερα επιασε δουλεια ως γραμματεας(δεν εχει κανενα χαρτι και δν μπηκε με γνωστο) και μια μερα ετυχε να δει τα βιογραφικα που ειχαν στειλει για την θεση αυτη.Ατομα με χαρτιa απο πανεπιστημιο,μεταπτυχιακα στην αγγλια,πολλες γλωσσες κτλ.Μπορειτε να καταλαβετε γιατι επελεξε εκεινη.
CtrlFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορειτε να καταλαβετε γιατι επελεξε εκεινη. Το πηγαινοέφερνε καλά?
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το πηγαινοέφερνε καλά? Οχι δεν το πηγαινοεφερνε καλα αν φτανει το μυαλο σου μεχρι εκει.
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως ολοι γνωριζουμε πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ > ΙΕΚ. Σε μια επιχειρηση αν θελουν να προσλαβουν εναν και ειναι αναμεσα σε 2 ατομα(δεδομενου οτι εχουν σπουδασει το ιδιο),ο Α εχει πτυχιο ΑΕΙ και ο Β εχει πτυχιο ΙΕΚ και μπορουν και οι 2 να ανταπεξελθουν σε αυτα που ζηταει η δουλεια θα επιλεξουν τον Β.(οχι παντα) Αυτο θα συμβει γιατι θα μπορεσουν να του δωσουν κατωτερο μισθο. Και πιστεψτε με στην εποχη αυτη ετσι ειναι τα πραγματα. Θα σας δωσω ενα αληθινο παραδειγμα: Ενος φιλου μου η μητερα επιασε δουλεια ως γραμματεας(δεν εχει κανενα χαρτι και δν μπηκε με γνωστο) και μια μερα ετυχε να δει τα βιογραφικα που ειχαν στειλει για την θεση αυτη.Ατομα με χαρτιa απο πανεπιστημιο,μεταπτυχιακα στην αγγλια,πολλες γλωσσες κτλ. Μπορειτε να καταλαβετε γιατι επελεξε εκεινη. Γιατί, στον απόφοιτο ΑΕΙ δε μπορούν να δώσουν τον κατώτατο?
CtrlFreak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ααα ήταν τα λεφτά που ήταν λίγα δλδ. Εντάξει και το βιολί δεν το έπαιζε αλλά κάτσε λίγο, στέλνω βιογραφικό για θέση γραμματέα, τι απαιτήσεις για μισθό θα έχω? Αυτοί που έστειλαν με μεταπτυχιακά κτλπ προφανώς ήθελαν απλά δουλειά.
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ααα ήταν τα λεφτά που ήταν λίγα δλδ. Εντάξει και το βιολί δεν το έπαιζε αλλά κάτσε λίγο, στέλνω βιογραφικό για θέση γραμματέα, τι απαιτήσεις για μισθό θα έχω? Αυτοί που έστειλαν με μεταπτυχιακά κτλπ προφανώς ήθελαν απλά δουλειά. Γιατι ρωτας εμενα για τις απαιτησεις του μισθου?Ο καθε εργοδοτης θετει τις δικες του απαιτησεις. Και αυτη ηθελε απλα δουλεια. Γιατί, στον απόφοιτο ΑΕΙ δε μπορούν να δώσουν τον κατώτατο? Δεν αναφερω καπου τον κατωτατο μισθο,αλλα κατωτερο μισθο.Δεν δινουν ολες οι επιχειρησεις τον κατωτατο.
nimfadora Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πηγα σε ιδιωτικο ιεκ σε αλλη ειδικοτητα κι εχω βγαλει ηδη τα λεφτα που εδωσα. Εχω φιλους ομως στην δημοσιογραφια οι οποιοι δεν βρισκουν καν πρακτικη ασκηση.. Μην ακους για γραφειο σταδιοδρομιας κτλπ.. Οτι κανεις θα το κανεις μονη σου. Εαν τα εχεις καλα με τους καθηγητες παιζει να σε προωθησουν αυτοι. Το ιεκ θελει τα € σου.. Παντως εχουν ριξει στο μισο τα διδακτρα απο το 2012 που ημουν εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα