panomelene Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι (Βασικά γνώμες θέλω) Πιστεύετε πληροφορική σε ΙΕΚ θα είναι καλή ιδέα η όχι;Γιατί ακουω πολλά. Είχα σκόπο να πάω Πληροφορική στα Γιάννενα αλλα έμαθα οτι πρέπει να δώσεις μαθήματα Φυσική και Χημεία (μαζι με μαθηματικά και έκθεση ) και όχι πληροφορική και οικονομία στο πανεπιστήμιο τον Ιωαννίνων...... και Φυσική δεν νομίζω να τα βγάλω πέρα(Πανελήνιες),όποτε είναι ένα μεγάλο δίλημμα για εμένα Επίσης εάν παω ΙΕΚ το ψήνω καλύτερα για Τεχνικός Η/Υ μιας και μα ρεσει καλύτερα και εδω στα Γιάννενα χωρίς να με σίγουρος δεν έχει σχολή και δεν έχω δυνατότητα να παω σε κάποια άλλη πόλη Ευχαριστώ Υ.Γ> ΙΕΚ Δέλτα εννοώ απο ΙΕΚ και όχι κάτι Δημόσιο
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικα πιστευω οτι οχι δεν αξιζει . κανε την προσπαθεια στις εξετασεις δεν εχουν υψηλες βασεις οι σχολες πληροφορικης . αν παρολα αυτα δεν περασεις εφοσον εισαι διαθετημενος να δωσεις χρηματα γιατι δεν σκεφτεσαι για το εξωτερικο ;
panomelene Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου Κοίταγα να μάθω για να μην χαλάσω πόσα λεφτά σε φροντιστήρια κτλπ εαν δεν περάσω Επίσης εξωτερικό ; ούτε καν πρώτος λόγος οικονομικός,και να πω την αλήθεια δεν θέλω και να φύγω απο την πόλη μου καθαρά για δικούς μου λόγους πέρα απο τα λεφτά (που να παω και εξωτερικό ? ) Υ.Γ μην φωνάξετε πληρώνεις ιδιωτικό και δεν πας σε άλλες πόλεις για οικονομικους λόγος (και είπα δεν είναι μόνο αυτό),το ιδιωτικό ΙΕΚ είναι 270 περίπου απο τη ξέρω ενώ να φύγω σε άλλη πόλη θα θέλω σίγουρα πάνω από 600 ευρώ το μήνα
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 απλα να ξερεις οτι το ιεκ μετραει σαν απολυτηριο λυκειου . δεν θα προτιμησει καποιος εσενα ενω υπαρχουν χιλιαδες ανεργοι πτυχιουχοι πανεπιστημιου σχετικοι με την πληροφορικη . εκτος αν δουλευεις με γελοιο μισθο η αν ανοιξεις κατι δικο σου . προσωπικα θα σου ξαναπω να δωσεις αυτα τα χρηματα και λιγα παραπανω για φροντηστηρια και να περασεις στο αει πληροφορικης . αυτο φυσικα ειναι η γνωμη μου
genius_13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Υ.Γ> ΙΕΚ Δέλτα εννοώ απο ΙΕΚ και όχι κάτι Δημόσιο Το ίδιο πράγμα είναι. Και για την ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρεσαι δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο.
alan2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 @ts ρωτάς αν είναι καλή ιδέα για να βρείς δουλειά? ή για γνώσεις? ή για βαθμό?
panomelene Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αποφάσισα να την κρατήσω ως τελευταία επιλογή τα ΙΕΚ. Ίσως παω ΤΕΙ στην Αρτα και να πηγαινοέρχομαι αναγκαστικά μιας και δεν είναι μεγάλες η βάσεις σε περίπτωση που δεν περάσω εδώ Ιωάννινα Πιστεύω η καλύτερη λύση αυτή είναι
defacer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τεχνικός ΗΥ και πληροφορική είναι τελείως άσχετα πράγματα, το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι την ώρα που δουλεύεις υπάρχει ένα pc κοντά σου. Πρώτα απ' όλα ξεκαθάρισε το τι από τα δύο σ' ενδιαφέρει και γιατί, αν πας γιόλο υπάρχει σημαντική πιθανότητα στο όχι μακρινό μέλλον να είσαι άνεργος και ν' αναρωτιέσαι για ποιό λόγο πήγες τελικά. Πάντως χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα από το πώς βρίσκει στην πράξη ένας τεχνικός ΗΥ να φάει, ακούγεται πολύ κακή φάση για επάγγελμα.
panomelene Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό σκέφτομαι και εγώ για Τεχνικός Η/Υ όποτε πληροφορική,καπου ίσως πιο εύκολα να βρω δουλειά Τίποτα απο τα δυο δεν με χαλάει να πω την αλήθεια
nikοs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν είσαι της χαζομάρας και μπορείς να πας σε ένα ΙΕΚ και να παρακολουθήσεις σοβαρά αυτό που σου διδάσκουν να πας.Αν πάλι νομίζεις πως είναι χαβαλές τότε μην πας καλύτερα.Τέλος άλλο πράγμα ο Τεχνικός και άλλο η Πληροφορική που διδάσκουν στα ΤΕΙ...Στο Ιεκ θα μάθεις μια τέχνη και στο ΤΕΙ και καλά μια επιστήμη(ανέκδοτο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα